MİSKİ'MİN KUYRUKLARI AÇILMIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canahmetcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AHMET UÇUM
Meslek
MUHASEBE
İlgi Alanı
Kediler
S.A. ABİLERİM VE ARKADAŞLARIM BENİM MİSKİ UÇARKEN KUYRUKLARINI AÇAMIYOR AMA ÇATIYA İNİŞLERİNDE TAKLA ATIYOR NEDEN BÖYLE ACABA DÜZELME İMKANI VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ RESMİNİ EN YAKIN ZAMAN DA SİTEYE KOYACAĞIM :hayir:

çek kuyruklarını bence düzelme olacaktır belki de soğuktan etkilenmiş olabilir

soğuktan etkilendiğini sanmam çünkü kümes sıcak ben belinde bir problem varmıdır diye endişeleniyorum bide kuyruklarını çekeyim bakalım inşallah düzelir

kardes onun soyu oledır belkıde :p

selamlar hiç ters takla atarken yere vurdumu eğer vurduysa bel kırmış olabilir.

selam değerli dostlarım...kuşun yerde iken bel yukarıda kuyruk aşağı düşük durum da duruyormu..eğer böyle bir durum var ise kuş belini çatısını yere vurmuş olabilir yok eğer kuş problemsiz ise soyu ile alakalıdır ,kuyruk larını açmayan hele iç bükey duruma getirmeyen kuşta iyi değildir perdahı olmaz..

abilerim kusura bakmayın ben uzun zaman dır siteye giremiyodum iş yoğunluğu dolayısı ile kusura bakmayın şimdi resmini koyuyorum siz görün karar verin gerçi gerek kalmadı çünki niye derseniz neredeyse 2 3 ay oldu kuşu hep uçuruyodum çokta gözel oyun yapıyodu ama ne olduysa bi gün uçururken arkasına bile bakmadan kaçtı gitti

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0005.webp
    Fotoğraf-0005.webp
    63.1 KB · Görüntüleme: 1,104
  • Fotoğraf-0004.webp
    Fotoğraf-0004.webp
    47.1 KB · Görüntüleme: 1,108
Geri