MKP HAVACIı ve FANTOM UN YENİ GÖRÜNTÜLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FANTOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

FANTOM

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
NADİR ÇAKIR
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
YENİ YAVRULAR VE YENİ ÇİFTLER

Ekli dosyalar

• DSCF1517.webp
    DSCF1517.webp
    709.3 KB · Görüntüleme: 1,924
DEVAMI

Ekli dosyalar

• DSCF1542.webp
    DSCF1542.webp
    844.8 KB · Görüntüleme: 1,923
  • DSCF1542.webp
    DSCF1542.webp
    844.8 KB · Görüntüleme: 1,939
  • DSCF1525.webp
    DSCF1525.webp
    898 KB · Görüntüleme: 1,944
paylaşımların devamını bekleriz kuşlar güzel görünüyor maşaallah

maşallah kuşlar süper, Mahir abi senin kuşların soyundan mı bunlar :) çok güzel,

mrb mehmet ewet bizim kuşlar.
büyük birader abim nadir oda katkıda bulunacak artık sitede yardımcı olursanız sevinir.
senden naber gelemedin sanırım kısmet bakalım görüşürüz inşaallah. kendine iyi bak

oo mahir abi nadir abinin kuşlarıda göz kamaştıryo he elinize saglık böyle güzel nesillerin sürdürülmesi için harcanan emege saygı duymak lazım kuşlarda on num tuyleri kadar ömürleri olsun inş.

bütün güvercin sevenlere ve yetiştirmeyi sanat haline getirenlerin HEPSİNE EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM

Nadir vede Mahir abilerim oncelıkle sizleri tebrik eder basarıların devamını dılerım alla gonlunuze gore versin aldıgın KUPALAR hayırlı olsun SaygıLar ...

Bursa Festival Yönetimi Ayhan

MERHABA AYHAN KARDEŞİM VE TÜM GÜVERCİN SEVERLER TEBRİKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BU KUPALARI TÜM KELEBEK ÇİLER ADINAALIYORUZ SAYGILARIMIZLA HERKESE HAYIRLI OLSUN.

Nadir abicim kupaların hayırlı olsun kuşun olmadığı yerde aldın ama bu da başarıdır, çingene,deki sarı baska erke 500 fiyat vermişsin bu sana yakışmadı, kuşa başkaları talip bunu sende biliyorsun hayırlısı olsun, ben söylemiyorum kargalar söylüyor abi

emanet bir erkeği 2yıl gibi bir zaman diliminde kullanıp yanına bir şeyler takmak lazımdı tek geri dönüşümü hoş olmadı abi bu alem bu tür şeyleri hazmetmiyor kapıları kapatmamak lazım abi ben söylemiyorum kargalar sağ olsun ne kadar m.k.paşa,dan uzakta olsam ses geliyor

Geri