Mobilyalı akvaryum + full malzemeler ( güvercinle takas )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kapse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kapse

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AYKANT METO
Meslek
BİLİŞİM
İlgi Alanı
Kediler
130x60x40 Mobilyalı dolphin marka arkavaryum çatlaksız sorunsuz.4
dolphin c1600 dış filtre (5 Sepet )+ 1 litre subtrat + ve iç filtre malzemeleri ( DOLU )
ATMAN iç filtre + ısıtıcı + hava moturu + 25 KG midye kırığı kum.

Seferli kendini izlettircek oyun kuşu ile takas olur. Mantıklı diğer teklifler değerlendirilir.

Akvaryum beylikdüzünde sitede 4 cü kattadır asansör vardır taşımada yardımcı olunur nakliye alıcıya aittir.

irtibat tel : 0530 373 8008
pm ile de ulaşabilirsiniz.

Re: Mobilyalı akvaryum + full malzemeler ( güvercinle takas

AYKANT ; AKVARYUM GÜZEL..BELKİ ÜST KAPAĞI VAR MI DİYE DÜŞÜNENLER OLABİLİR..!

İYİ BİR ALIŞ-VERİŞ OLMASI DİLEĞİMLE.. :slm:

Türker abi orjinal kapağıyla biraz oynayıp sunta bir kapak yapmıştık. akvaryumda buğarlaşan su sunta kapağı şişirdi vs mağfetti. ışık sistemi ve 4 adet akvaryum florsanı mevcut. ama kapak yok malesef. aynı akvaryumun orjinal kapağı gittigidiyor tarzı siterlerde satılıyor. 50 lira civarı onu akvarumu alan arkadaş alabilir. ben ışık sistemini ve florsanları verebilirim kendi yaptırabilir. anlaşırız.

Kapse' Alıntı:
Türker abi orjinal kapağıyla biraz oynayıp sunta bir kapak yapmıştık. akvaryumda buğarlaşan su sunta kapağı şişirdi vs mağfetti. ışık sistemi ve 4 adet akvaryum florsanı mevcut. ama kapak yok malesef. aynı akvaryumun orjinal kapağı gittigidiyor tarzı siterlerde satılıyor. 50 lira civarı onu akvarumu alan arkadaş alabilir. ben ışık sistemini ve florsanları verebilirim kendi yaptırabilir. anlaşırız.
GÜZEL BİR AÇIKLAMA DA OLDU ..AYNI ZAMANDA..

Güncel

GÜNCEL Mİ ?

Güncel abi :)

Kapse' Alıntı:
dolphin c1600 dış filtre (5 Sepet )+ 1 litre subtrat + ve iç filtre malzemeleri ( DOLU )

Seferli kendini izlettircek oyun kuşu ile takas olur. Mantıklı diğer teklifler değerlendirilir.

Akvaryum beylikdüzünde sitede 4 cü kattadır asansör vardır taşımada yardımcı olunur nakliye alıcıya aittir.

güncel

Kapse' Alıntı:

BU KONUDA TEKRAR YAPTIĞIM İÇİN UYARI ALDIM ÖMER KARDEŞİMDEN .ÖZÜR DE DİLEDİM.
Kapse AYKANT ÇOK DEĞER VERDİĞİM KARDEŞİMDİR.
Kuscu-marik UYARI ALDIĞIMI CHATTE YAZAMAZ ,BİR DAHA TEKRARLANMASIN. !

[email protected]' Alıntı:
böyle bir davranış hoş değil :hayir: umarım bir yanlışlıktır belki!

[email protected]' Alıntı:

Abi merhaba...bu formda saygı değer bir abim olarak sana değer veririm. her ne kadar pek muhabbetimiz olmasa da hatta yok denecek kadar az. ben internet aleminin içinde yaklaşık 15 senedir varım. az çok saygıdeğer görmüş bazı formlarda yöneticilikde yaptım. formların kuralları olduğu doğru. ancak ben kurallardan ziyade. eğer sen tekrar yaptın diye uyarı aldıysan, bence forum konularında oldukça aktif olman ve bu siteye oldukça emek veren bir kişi olman nedeniyle sana karşı bir ayıp olmuş diye düşünüyorum. kaldıki sen bunu da kabul etmişsin. Ben chat filan hiç girmedim ve varlığından bile bi haberim nerdeyse. bu dillendirildiyse onuda tasvip etmiyorum.hepimiz uyarı alabiliriz. formlarda yeri gelir sinirlenip kendimizi de tutamayarak istemeyeceğimiz laflar da edebiliriz. formlarda bu yüzden ister admin olsun ister yönetici veya en aktif üye gün gelir siteden uzaklaştırılabilir biliyorsunuz. ama bence sırf bu yüzden uyarı alıp (tabii sürekli aynı şeyi yapmamak kaydı ile) bu konu sohbet ortamında paylaşılmışsa Devir hanım da dediği gibi hoş olmamış. Takma abim kafana...bu formu ben sen ve senin gibi arkadaşlar nedeniyle seviyorum ve takip ediyorum.konuyu bence öm yolu ile halletmeye bakın benim gibi konuya uzak kişiler yorum yapabilir ve konu kapanmayabilir seni de sıkıntıya sokmayalım abicim. Saygılarımı sunarım forumdaki değerli dostlara...

akvaryum takası gerçekleşmiştir konu kilitlene bilir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri