mohikan lar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

benim kümesde mejburi olması gereken bir kuş cinsi ama yok.ben bu tür kuşlara hayranım.sanki kostüm çekmiş gibiler gerçektende

gerçekten güzel kuşlar. maşallah

KUŞLARINIZ GÜZEL GÖZÜKÜYOR NASIL UÇUYORLARDIR ACABA

arkadaşlar resimler alıntıdır.ama bendede olmasını çok isterdim

arkdasım öncelikle paylaşımın için teşekkkür ederim. fakat bu kuş ırkı mohikan deildir.. bu kus mantoludur. fakat kostum meraklısı arkdaslar kırdıra kırdıra bu hale getirmiş durumdalar... yok öle bişey olamaz dersenız hemen bi örnekle izah edeyım.. arkdaslar bıldıgınız gıbı balonlar paçalı, paçasız ve bol paçalı olarak üç cinstedir.. balonun kendı ırkı cok genıstır. 30 a aşkın çeşidi wardır. ama paça şekli yazdıgım gibi üç çeşittir.. birisi ince paçalı balon birisi bol paçalı balon biriside paçasız balon.. ewet arkdaslar bunlarda meraklılar sayesınde bu sekılde olmustur.. saygılarımla...

yorumların için sağol.nasılki pandalar arap ala ve sarı ala yada mavi oluyor ise bu kuş türünede mohikan yada monihan denilmekde ve ayrıca kesinlikle kırma değillerdir.biz buraya rast gele resim koymuyoruz.araştırarak ve sorarak upload yapıyoruz.net de araştırır isen sende bulursun.anavatanı neresi kökeni nereden gelmek te vs.ayrıca çeşitli güvercin sitelerinde ve hayvanat bahçelerindede aynı adla anılmakda ve resimleri bulunmakta.hadi ben yanıldım.bu kadar kişi ve kişilerde mi yanılıyor.hem mantoluların bir çok renk ve desenleri var ama mohikanlar sadece arap ala oluyor.cins ve türleri bu yapıya bağlı.

tamam degerlı arkdasım tesekkur ederım. sen haklısın ben yanıldım.. ssende bi googlede mohınan veya mohıkan herneyse görsellerden arat bakalım kac tane cıkıcak cok merak ettım....

zynlyrk' Alıntı:
tamam degerlı arkdasım tesekkur ederım. sen haklısın ben yanıldım.. ssende bi googlede mohınan veya mohıkan herneyse görsellerden arat bakalım kac tane cıkıcak cok merak ettım....

Merhaba. Görsellerde arama yaptırımpta bakmış olduklarınızda sizin bizim gibi kişilerin kendi sitelerine ekledikleridir. Ne bilelim o kininde yanlış bilmediğini sonuçta google size doğrusu bu demiyorki. :tamam:

merhaba arkadadslar maşallah çok güzel kuslar bakıyorum bu güzel kusların adında bıraz bu şu diye konusmusunuz ama bide çöyle birşey var isimler bölgeleree göre değişir yani ama bu kusun asıl ismini bakıcısı bilir bence paylaşim için teşekkürler max arkadasım elıne saglık herzaman böyle güzel paylaşimlar la biizi şaşirtiyorsun elıne saglık dewam et biz memnunuz senden :)

değerli yorumlarınız için hasn bey e ve diğer arkadaşlara ayrıca teşekkür ettiğim gibi saygılarımı sunuyorum.şimdi tekrar bakılsın bunlar mohikan dır. MOHİKAN hasan bey in de dediği gibi yörelere göre farklı isim taşıya bilirler.ama bizim hafızamızda mohikan diye kakacak.

basoglanh' Alıntı:
zynlyrk' Alıntı:

Merhaba. Görsellerde arama yaptırımpta bakmış olduklarınızda sizin bizim gibi kişilerin kendi sitelerine ekledikleridir. Ne bilelim o kininde yanlış bilmediğini sonuçta google size doğrusu bu demiyorki. :tamam:

oda doğru...

abıler bınlar bı harıka ınsan ozenıyo aslında ama nerden bulacan kı beslıcek olsan nadır kısılerde cıkar bunlar alıntıda olsa hepsı guzel massallah

Yabancı bi sitede görmüştüm çok ilginç ve güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler emegine saglık

Geri