monodoks antibiyotik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antilogaritma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre çelik
Meslek
Doktor
İlgi Alanı
Kediler
Not: Belirtilerinden ve tedavilerinden emin olmadığınız bilgileri paylaşmadan önce çok daha dikkatli ve daha duyarlı olmaya çalışınız!
Arkadaşlar daha önce 3 günde öldüren hastalık nedir diye konu açmıştım . Konu kilitlenmiş onun için yeni konu açtım. Devir rumuzlu arkadaşın verdiği linki okudum. Orda monodoks antibiyotik geçiyordu. 3 gün önce guvercinlerden biri aynı berlirtilerle yemeden meden kesildi köşelere gidip duruyordu. Halsiz güçsüz kalmıştı. Dün monodoks deniyeyim dedim. Bende vardı 3 tane kapsülü açıp içindeki tozu bir çay bardağına boşalttım 3 te biri kadar su doldurdum Sonra karıştırdım . Fungostatin ilacının damlalığını kullanarak 3 defa ağızdan yutturdum. Bugün mucize gibi yem yemeye başladı suda içti. Acaba diyorum boğazına bişey takıldı ondan yiyemiyordu damlalıkla su içirince açıldı ondanmı yoksa antibiyotik etkisini gösterdi ondanmı bilmiyorum. Sevindirici bir durum...

yalnız başlık ile yanlış yönlendirme olacağından başlığı güncelledim. çünkü bu başka bir kuş ve hastalığı ile tedavisi farklı. yani 3 günde öldüren hastalıkla aynı durum değil. siz linki değil dökümanın genelini okumuş rastgele bulduğunuz bir ilacı rastgele uygulamışsınız. biraz daha okursanız daha uygun dozajların dökümanda yer aldığını göreceksiniz. 3 günde öldüren hastalık için tekrar link verelim : https://www.guvercinler.org/konular...k-duruyor-ve-kusuyor-yesil-beyaz-diski.23999/
Not: Belirtilerinden ve tedavilerinden emin olmadığınız bilgileri paylaşmadan önce çok daha dikkatli ve daha duyarlı olmaya çalışınız! Devir rumuz değil gerçek ismim oluyor.
geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri