esra kesici
Üye
- Ad Soyad
- Esra Kesici
- Meslek
- Memur
- İlgi Alanı
5 yaşındaki erkek muhabbet kuşumda 6 aydan fazla zamandır sağ göz kapağında başlayıp sonra sol göz kapağında da olan bir kızarıklık var. çeşitli hayvanlar için olan toz antibiyotikler kullandım işe yaramadı. baytril ağzıan 5 gün damlattım düzeldi ilacı bıraktıktan 10-15 gün sonra gene aynı oldu. bu şekilde baytrilde 3-4 sefer kullanmışımdır.
Yani kuşun göz kapakları kızarıyor, halsizleşiyor, hafif titriyor, neşesiz oluyor ve uçmak istemiyor. dışkısı ishal gibi değil. ama dışkı yaparken hayvan sanki ıkınıyor gibi yapıyor. ayrıca yem ve su içmesi çok şükür iyi ama epey zayıfladı. tüy dökümüne de girmedi. tüyleri böyle mat gibi.
Bu Monodoks adlı ilaç iyi geliyor diye araştırdım Ben bu ilacı aldım ama dozunu nasıl ayarlamalıyım lütfen yardım edin bana?
Yani kuşun göz kapakları kızarıyor, halsizleşiyor, hafif titriyor, neşesiz oluyor ve uçmak istemiyor. dışkısı ishal gibi değil. ama dışkı yaparken hayvan sanki ıkınıyor gibi yapıyor. ayrıca yem ve su içmesi çok şükür iyi ama epey zayıfladı. tüy dökümüne de girmedi. tüyleri böyle mat gibi.
Bu Monodoks adlı ilaç iyi geliyor diye araştırdım Ben bu ilacı aldım ama dozunu nasıl ayarlamalıyım lütfen yardım edin bana?