kraltakla
Üye
- Ad Soyad
- çetin koçhan
- Meslek
- koçhan
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güneş ışığı vurmuş parlatmış ne boyaması gelde kuş görsün gözün )dedektif45' Alıntı:güzel boyamaaaaaa)))))
kraltakla' Alıntı:istanbul
kraltakla' Alıntı:istanbul
ümraniyededektif45' Alıntı:ist neresiiiii
uçar oynar marifetli kuşlardırbukalemun201' Alıntı:kuşu çok beğendim oyun kuşumu bu şebap mı?
kendi üretimimdir dedeleri neneleri eski kuşlarımdandır mor değillerdirKaRaCaKMaKLi' Alıntı:Merhaba, bu kusları kendınızmı urettınız acaba yoksa sızede basksındanmı gectı?
kraltakla' Alıntı:kendi üretimimdir dedeleri neneleri eski kuşlarımdandır mor değillerdirKaRaCaKMaKLi' Alıntı:Merhaba, bu kusları kendınızmı urettınız acaba yoksa sızede basksındanmı gectı?
evet var olmazmı)dizlek' Alıntı:varmı bu renk taklacı ilk defa görüyorumda
bukalemun201' Alıntı:bu kuşlardan elinizde 1 çift mi mevcut? yavru varmıdır?
rica ederim elimde var ama damızlıklarımı düzmedim ama yaza doğru olur ozaman halletmeye çalışırız herzaman isterim meraklı dostlarımızında gönülleri olsun yardımcı olmaya çalışırım arkadaşımbukalemun201' Alıntı:ÇETİN BEY GERÇEKTEN KUŞLARINIZA HAYRAN KALDIĞIMI SÖLEMEK İSTERİM ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN TÜYLERİ KADAR HAYRINI GÖRÜRSÜNÜZ İNŞALLAH, BENDE MARDİN KUŞU BESLİYORUM ELİMDE İYİ DERECEDE SADECE 2 KUŞUM VAR, EĞER BU KUŞLARDAN SATMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ BİR ÇİFT BESLEMEK İSTERİM. RESİMLERİ EKLEDİĞİNİZ İÇİN TŞKLER, MAŞALLAH DİELİM NAZAR DEĞMESİN.
işallah gönlüne göre kuşlar beslersin zamanla amacına eriyorsun isterim meraklı dostlarımızda güzel kuşlar olsun daha ii leri sende olsun işallah kardeşim havadada renkleri kadar güzeller güzel yorumların için çok saolbukalemun201' Alıntı:Çetin abicim Şöyle söyleyeyim ben mardin kuşu seviyorum. Şebap olsun oyun kuşu olsun...
Ama hem renk kuşu hemde oyun kuşu oldu mu insanı mest ediyor, kuş uçurmaktan korkmam ne kadar değerli olursa olsun ben kuşun uçumunu izlemek için besliyorum üretmek benim için ikinci planda 8 sene aradan sonra tekrar kuş beslemeye başladım yavaş yavaş toparlıyorum kuşları, önceleri 10-20 liralık kuşlarla başladım (4 ay önce) şimdi ayıklıyorum içlerinden iyi olan bir tek kuş çıktı oda yeni yeni oyuna giriyor. bi kaç kuşta ben yakaladım işte bunlardan iyi olanlarını uçurup üreticem bugün 4 çift kuş hediye ettim mahallenin gençlerine hevesli insan gördüm mü dayanamam çunku bizde zamanında heves edip başladık bu kuşçuluğa demek istediğim o ki renk kuşu olsun göze hitap etsin uçtumuda sahibini mest etsin başkalarının ne düşündüğü mühim deil bence. sizin kuşların oyunlarını bilmiyorum ama kuşlar renk olarak göze hitap ediyor bu kuşlardan bi çift uçurup izlemek istiyorum ilginiz için tşkler.
eyvkelebekci34' Alıntı:renkleri çok güzelmiş maşallah.