msn den gelen virüs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
msn den bir virüs aldım sevgili yetiştiriciler kurtulmak için yardımlarınızı bekliyorum.
bu videodaki senmisin?
bedava kontör gibi gelen mesajlardan.

not:sizede bu tarz mesajlar gelirse sakın tıklamayın.

arkdaşım gereken yardımı yaptım sana.. umarım ki sorununa çare olmuştur.. saygılarımla..

msn den gelen değilde msn ye yerleşen bi virüs galiba.

Evet yerleşen bir virüs ve bende olduğu sürece bütün listemdekiler de tehlikede.
Banada sağolsun gökhan ak kardeşimden geçti.

Arkadaşlar virüs sadece kişinin kendi msnnindedir. Yani bilgisayarda olan bir virüs değil bunlar. Msn servisi ile iletişime geçer ve nasıl olduğunu anlatırsanız size temizlemeniz için msn safe security diye bir link veriyorlar. O linkten temizleyebiliyorsunuz.

zynlyrk' Alıntı:
arkdaşım gereken yardımı yaptım sana.. umarım ki sorununa çare olmuştur.. saygılarımla..

BU ADAWARE YI KURDUM DA DİĞER VİRÜS PROGRAMIMDA VAR NOD-32 İKİSİ BİRADA SORUN YARATMAMI?

bu adres kendi kendine açılıp reklamlar yayınlıyor.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
bu adres kendi kendine açılıp reklamlar yayınlıyor.

Sevgili Ömer koyduğun adresi sildim. Koyduğun adres zaten virüsten sonra explorerda ana sayfa olarak yer edinen virüslü adrestir. Virüsü temizlemenin bir kaç yolu var bunlardan en sağlamı msn sitesine girip iletişime geçmek. İletişime geçtikten sonra bir adres veriyorlar ordan online msn açarak temizliyorsun bir kaç saat sürüyor ama sağlam oluyor. Virüs programları silemez. Çünkü bu senin bilgisayarında olan bir virüs değil. Şöyle anlatayım senin kendi bilgisayarında olan bir virüs olmuş olsaydı sadece evdeki makinanda olurdu. Ama git internet cafeden aç yine o visür çıkar.

Abi buluyor virüs adamını ya :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Evet ömer kardeşim,kusura bakma benden sana bulaşmıştı bu bela.

Slm ben pc ile ilgili bi sorun yaşıyorum.Msn de arkadaştan aldığım dosya ile pc ye virüs bulaştı ben bu dosyayı sildim.Ad Aware ile tarama yaptım virüsüde sildim ama pc yi açıp internete bağlandığımdan ara sıra kendiliğinden reklam bulunan internet sayfası açılıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba.bide tarama yapınca virüsü şimdi tekrar buldu.

Ömer abicim öncelikle geçmiş olsun. Size bilgisayarınıza format atmanızı tavsiye ederim. Zamanla o virüs tüm bilgisayarınızı etkilemeye başlayacaktır. YAni bilgisayar yavaşlayabilir, çeşitli sorunlar çıkarabilir....

Artık herkes akıllandı bunların virüs olduğunu herkes biliyo ben bu aralar hiç rastmaladım bunun gibi virüslere eğer karşılaşırsanızda dikkat edin.....

Geri