muğla arabçısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
selam aleyküm tüm kuşçulara iyi ve bol yavrulu günler dilerim.

aleyküm selam sewgili feyzi kardeşim aramıza hoş geldin.yöremizin değerli kuşlarını uyelerimize en güzel şekilde tanıtmanı bekliyoruz.

feyzi bey merhaba ben ıspartadan osman dolapcı besliyorum bende senden ricam olucak bana muğla araplarından 1çift verirmisiniz.parasını vereyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim 0544 969 81 00 DOLAPCI.OSAMAN

osman' Alıntı:
feyzi bey merhaba ben ıspartadan osman dolapcı besliyorum bende senden ricam olucak bana muğla araplarından 1çift verirmisiniz.parasını vereyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim 0544 969 81 00 DOLAPCI.OSAMAN
Sevgili Osman bey ve diğer tüm üyelerimiz ,güvercin alım ve satımı ile ilgili işlemlerde ilgili bölümler olan ''Almak isteyenler'' ve ''Satmak isteyenler'' adlı başlıkları kullanalım.Saygılarımla.

osman' Alıntı:

osman bey şu aralar kümesimde hastalık var. onunla uğraşıyorum ama yazın yaz-vrulardan allah nasip ederse olabilir.

selamün aleyküm feyzi kardeş çok geçmiş olsun sağlıklı günler senin ve kuşlarının olsun
ii günler

teşekkür ederim. kazım bey biz tanışıyorduk sanırım isim yabancı gelmedi.

feyzi kardeşim en kısa zamanda kümesini sağlıklı hale getirmen dileğiyle.

Geri