Muğla/Bodrum Yeni Salmam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sibo.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sibo.

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim polat
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Diğer
Selamun aleykum bevimin bahçesinde yaptıgım salma sıze bir sorum olacak.

1 çift baskam var, yumurtlamışlardı 16 17 qun once yumurtanın bırı geclerde follukdan dusup kırılmıs nasıl oldu anlamadım. yumurta dollu yawru olusuyomus ıcınde ama asıl problem dıger yumurtya baskalar yatmıyo. bugun gordum cıftlesıyorlardı yenıdenmı yumurta yapcaklar? dıger yumurtaya yatarlarsa 1 2 gun ıcınde çıkacak ama yatmıyorlar
yanıtlarsanız sevinirim
TEŞEKKÜRLER.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    488 KB · Görüntüleme: 1,650
  • 2.webp
    2.webp
    360 KB · Görüntüleme: 1,608
  • 3.jpg
    3.jpg
    312.2 KB · Görüntüleme: 1,598
devam

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    213 KB · Görüntüleme: 1,608
  • 5.webp
    5.webp
    80.3 KB · Görüntüleme: 1,637
  • 6.webp
    6.webp
    284.1 KB · Görüntüleme: 1,585
devam

Ekli dosyalar

• 7.webp
    7.webp
    111.8 KB · Görüntüleme: 1,628
  • 10082011044.webp
    10082011044.webp
    342.6 KB · Görüntüleme: 1,581
Kardeşim kümesin çok güzel olmuş maşallah kuşlar da yavruluktan çıkınca daha da güzelleşmişler.Bu arada kusura bakma mesajlarına cevap veremedim.istersen site üzerinden mesaj atabilrsin.

o yumurtaya bakmazlar hevesleri kırılmıs o yumurtayı kır 4-5 gün içerisinde yeni yumurtalar gelecektir

brtysl' Alıntı:
Kardeşim kümesin çok güzel olmuş maşallah kuşlar da yavruluktan çıkınca daha da güzelleşmişler.Bu arada kusura bakma mesajlarına cevap veremedim.istersen site üzerinden mesaj atabilrsin.
sağolasın beratım yapmaya çalıştım birşeyler baskalar yavruyu çıkarsaydı daha iyi olacaktı ama neyse bir dahakine artık :)

merhaba sibo bey bodrumun neresindesin ben turgutreiste 8 yıl oturdum oraları iyi bilirim kardeş kuşların salmaların güzel paylaşım için teşekkürler antalyadan selamlar alalha emanet ol saglıklı yavrular

Geri