Muğla Emre Özkurt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre özkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre ÖZKURT
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Aslen burdurlu olsakda muğlada büyükdük.Siteye cok uzun süre ara vermistim.Sitenin en eskilerinden kuruluşundan beri bilenlerdenim.Tekrar bu sitede bilgi paylasimina katılmak istedim.Yaşim 18.Beslediğim ırk Sabuni Karakanat miski.

Yanlız yakındığım tek şey üye online sayısında düüs var gibi geldi.Biraz daha itina ile tanidiğiniz kuşculara sitemizi tavsiye ederek iyi olan sitemizi cok daha iyi yapalim.

emre özkurt' Alıntı:
Aslen burdurlu olsakda muğlada büyükdük.Siteye cok uzun süre ara vermistim.Sitenin en eskilerinden kuruluşundan beri bilenlerdenim.Tekrar bu sitede bilgi paylasimina katılmak istedim.Yaşim 18.Beslediğim ırk Sabuni Karakanat miski.

Yanlız yakındığım tek şey üye online sayısında düüs var gibi geldi.Biraz daha itina ile tanidiğiniz kuşculara sitemizi tavsiye ederek iyi olan sitemizi cok daha iyi yapalim.

O zaman tekrardan hoş geldin kardeş.. Beraber paylaşımlarda bulunarak üyelerimizin online olmasını sağlayabiliriz.. ;)

Ne abim varmis bea:D:D insan hg der demi yani

emre özkurt' Alıntı:
Ne abim varmis bea:D:D insan hg der demi yani

Hoş geldin kardeşim :)

Hoşgeldin Emre Kardeşim ...

emre özkurt' Alıntı:

Emre kardeşimsin diye torpil geçmem kurallara dikkat et.
h.b gibi ve benzeri kısaltmalar chat dli kullanma.
Açık şekilde türkce yaz.
Yoksa ceza veririm :)

polllat' Alıntı:
emre özkurt' Alıntı:

O zaman tekrardan hoş geldin kardeş.. Beraber paylaşımlarda bulunarak üyelerimizin online olmasını sağlayabiliriz.. ;)
En zor saatlerı ben alabılırım..Gece yarısından sabah ezanına kadar :) Tekrardan hoş geldın ..

Anam abim her yerde aynı gene kızıyo :D
mustican kardesim hep beraber ileri tasicaz

Geri