mugla fethiyede kumes yaptıracagım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

paramedic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan KARABACAK
Meslek
PARAMEDİK(A.A.B.T.)
İlgi Alanı
Kediler
slm ustadlar oncelıkle sıteye emegı gecen tum buyuklerımıze sonsuz saygımı sunuyorum

ıstanbuldan ıs dolayısı ile fethıyeye yerlesmek durumunda kaldım ıstanbulda bakmakta oldugum kuslarımı mecburen buraya transfer etmek durumundayım yenı bır kumes yaptırmayı dusunmekteyım arastırıyorum ortalama 30 kadar mardın ırkı kusum var 2m enınde 2m uzunlugunda yaklasık 1,80m yukseklıkte bır yuva dusunmekteyım sız buyuklerımızınde fıkırlerını almaktan elestırılerıne maruz kalmaktan memnun olurum
klavye dolayısı ıle yazılım hatalarından ozur dılerım ...

soru 1: kumesı tahtadanmı yaptırayım yoksa ytong tugla dedıgımız gaz betondanmı ınsaa edeyım

soru 2: verdıgım olculerdekı kumes kuslarıma yeterlı olurmu

saygılarımla gokhan

Selamlar,

İstanbulda kuş beslediğinizi yazmışsınız, bu kuşlarla İstanbuldaki kümesiniz ebatlarında sorun yaşamadıysanız aynı ölçülerde ister tahtadan isterseniz ytongdan bir kümes yapabilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

güvenlik açısından tugla herzaman daha iyi olur abi...160 kadar tugla ve bir torba cimento işini görecektir..kum zaten bulması kolay...iş yogunlugundan dolayı vaktin yoksa bir inşaatcı komsunuza tanıdıgınıza makul bi ücrete yaptırabilirsin abi:)işcilik tahimini 50 tl olur malzeme hariç

oncelikle cevap yazan sevgili güvercin sever dostlara cok tesekkür ederim
sevgili aykut abi benim istanbulda 4 adet kümesim vardı bahçede bu sayede cok farklı ve cok sayıda kus bakabiliyordum (baska.bango.kelebek.posta.mardin vs)

sadece mardinlerimi ayırdım ve digerlerinden uzulerek ayrılmak durumunda kaldım su an kalan kuslarımı siz ustadların ısıgı dogrultusunda en mukemmel kumesi yapmayı planlıyorum

saygılarımla gokhan karabacak

E vet arkadaslar kus severler cumartesi gunu ıtıbarı ile insallah yenı yuvam hazır olmus olacak 2 metre enınde 2,23 metre yukseklıgınde 2 metre boyunda bır yuva yaptırıyorum ustunu v catı yaptırmıyorum hafıf egımlı olacak ıskeletı profılden olacak sag yan ve on taraf 1e1 celık telden olacak malum mugla sıcak memleket kalan dort taraf yanı usta alt ve ıkı yan taraf tahtadan olacak ustune su gecırmez yapıstırmalardan dusunuyorum ek fikri olan varsa lutfen belırtsın saygılarımla

EVET SEVGİLİ USTADLAR AZ BİRAZ DETAYI KALDI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
SAYGILARIMLA

Ekli dosyalar

• DSC00633.webp
    DSC00633.webp
    113.7 KB · Görüntüleme: 1,128
  • DSC00781.webp
    DSC00781.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,113
  • DSC00782.webp
    DSC00782.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,160