MUĞLA KUŞLARI (AKALI& BEYAZ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
BEYAZ - GÖK- KIRMIZI

Ekli dosyalar

• AKALI.JPG
    AKALI.JPG
    98.3 KB · Görüntüleme: 2,721
  • BEYAZ.JPG
    BEYAZ.JPG
    93.7 KB · Görüntüleme: 2,769
  • MAVİ VE KIRMIZI AKALI.JPG
    MAVİ VE KIRMIZI AKALI.JPG
    66.4 KB · Görüntüleme: 2,719
Paylaşım için teşekkürler. Allah ol yavru aldırsın özelliklede beyazlardan maşallah bni sende görüyoz beyazları Besleyen kalmadı artık.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

paylaşım için sağol güzel kuşar özellikleri nedir?

akalı ve beyaz olarak bir kuştur. genellikle sesleri için beslenirler. naralıdırlar. uçurmaya pek gelmezler.

akalı ve beyaz olarak bir kuştur. genellikle sesleri için beslenirler. naralıdırlar. uçurmaya pek gelmezler.

arkadaşlar neslinin son örneği 2. resimdeki muğla beyazı erkeğimi kedi yedi çok üzgünüm .

arkadaşlar neslinin son örneği 2. resimdeki muğla beyazı erkeğimi kedi yedi çok üzgünüm .

Feyzi geçmiş olsun kardeşim,kedinin verdiği acıyı benim gibi bilen olmaz.İçimin en çok cız ettiği kedi vaklarından biride özellikle nesli tehlike altında olan kuşlara verdiği zaiyatlar.

geçm,ş olsun kardeşim

köpekler varken nasıl almış onu kedi ya

allah kuşlarını sana bağışlasın,ben bahçeli evde besliyorum allaha şükür kuşlarımı kedi kapmadı ilk sıralar saldırılar oldu ama kurtuldu kuşlarım ilk zamanlar köpeğimde kuşları sevmiyordu artık kardeş gibiler mesela biz kuşların başında olmadığımız zaman havlıyarak haber veriyor yada kuş geç geldimi ona bir iki kere uyarıyor artık sorunum yok

ömer benim evi biliyon. orda kapının arasına kuşlarla köpeklerin arasına tel koydum. benim köpeklerde avcı oraya geçmesin diye bi ara yukurıya eve çıktım kahve almaya döngüğümde kuş yoktu. köpekler ortalığı yıkıyodular.

haklısın şimdi hatırladım sen oraya tel çekmiştin en son.neyse kardeşim kalan sağlar bizimdir.

kalnlar bizim inşallah üretip dağıtacağız muğla kuşunu.

Kedi kapması yani kuşun ölümünü görmek yerine kuşumu uçururken bana alışmayıp kaçmasını dilerim çünkü: çok üzücü birşey

haklısın.

Geri