feyzikaya
Üye
- Ad Soyad
- Feyzi KAYA
- Meslek
- elektrik teknikeri
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu araplar muğla araplarıdır. ötüçü ve dönüçü dürler. selenik gibi dönenleri vardır.lord' Alıntı:bu arapların cinsi nedir?
ellbette beklerim abi yolun düşerse hiç çekinme.kuzeyli' Alıntı:FEVZİ KARDEŞİM MAŞALLAH RENKLER CAM GİBİ BAHAR GELDİ TÜM KUŞLARIN KIZGINLIK ZAMANLARI İNŞALLAH BOL VE SIHATLİ YAVRULAR ALIRSIN MUĞLAYA GELDİĞİMDE GÖRMEK İSTERİM SENİ VE KUŞLARINI GÖRÜŞMEK İSTERSEN CEVAPLA LÜTFEN BEN ÖZEL MESAJ KISMINI HENÜZ ÖĞRENEMEDİM VE ÇEVİRİM İÇİ OLAN ÜYELERE BİLE YAZAMIYORUM MSN DEN :tamam: SELAM VE SEVGİLER
saol en iyisinin sizde olması dileğiyle teşekkür ederim.khemall' Alıntı:araplar çok güzel.Nazar değmesin.
değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim. saolun. :heyo:adıyamanhasan' Alıntı:maşallah güzel kuslar gerçekten gözlerimiz kamastı paylaşim için cok tesekkur edrız
kuşlar şu an bende değil ben muğla kuşlarının hepsini verdim.kuscu48' Alıntı:kuşalar güzel miş gözleri rengi gercekten nizami çekişi nasıl naralı mı
evet paçasız. bu kuşlar yöresel bir kuştur . takla makara gibi oyun yapmazlar. ötüşleri için beslenir genelde naralı öterler. uçuşlarıda güzel kuşlardır aşağı doğru dönerek gelirler. :tamam:sarıkır4141' Alıntı:slm renkleri güsel kuşların ama oyun yok galiba paçasıslar