Muğla Ziyaretim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar,

Muğlaya yaptığım günü birlik ziyaret de kadim dostum Mahmut beyin yeni salmasını ve kuşlarını ziyaret etme fırsatım oldu bu güzel ziyaretimi sizlerle bir iki kare paylaşmak istedim;

dscf0885nh1.jpg

dscf0896wl4.jpg

dscf0892qj0.jpg

dscf0899it9.jpg

dscf0893uz4.jpg

dscf0894rw8.jpg

dscf0901bs5.jpg

dscf0910tf5.jpg

dscf0907qg1.jpg

dscf0911of7.jpg

dscf0884fs6.jpg

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

guzel ama karısık bır kumes..kırmızı olanlar ne ırkdır acaba dolapcımı?

tekinn' Alıntı:
guzel ama karısık bır kumes..kırmızı olanlar ne ırkdır acaba dolapcımı?

evet dolapcıdır...

Mahmut bey sanırım taklacı ağırlıklı olmak üzere epey bir ırk barındırıyor salmasında inşallah güzel ve sağlıklı yavrular alır teşekkürler Aykut bey ellerinize sağlık.

Selamlar.
Aykut bey öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Maşallah Mahmut bey dolapçı kırmızı çillerede ağırlık vermeye başlamış. Kendisiyle uzun zamandır görüşemedik. İnşallah kısa üre içerisinde ziyaretine giderim.
Tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

maşallah güzel kümes ve güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın; cankuşa :D

Çok güzel Kümes ALLAH nazardan saklasın bende böyle bişey düşünüyorum...

dolapcıların güzel ama masallah cogu ırkı besliyorsun kusların kırılmasına vesile olabilirsin birbirlerinde ayırırsan daha güzel yavrular alırsın

abıler ben kusları cok begendım hepsı bır bırınden guzel ama dolapcı dedıklerı abımın cakal ırkı degılmı. yoksa yanlısmı bılıyorum daha cok callara benzı o tok kafalı dar kuyruklu hayvanlar tabı yanılı yo olabılırım bu benım ozgur dusuncemdı herkezede saygı duyuyorum hayırlı aksamlar

hep böyle rengarenk bi kümesim olsun istemişimdir... :slm:

Aykut bey ziyaretinizi bizlere görsel olarak aktardığınız için teşekkürler bu türde kümes ziyaretlerinin yetiştiricilere bir çok konuda izlenim ve düşünce sunduğunu düşünmekteyim.Mahmut beyin emeği de gerçekten güzel karelerle bütünleşmiş ırklar açısından karışık bir kümes olsada Mahmut bey kendi zevkine göre kümesinin ırklarını belirlemiş hobimizin tadını çıkardığına eminim:)Kareler bana bunu anlatıyor.

Paylaşımlarınız devamını bekler iyi zamanlarda esenlikler dilerim elinize sağlık.

Maşalllah kümeste her çeşitten var.Gerçekten kuşlar güzel bir renk cümbüşü olurturmuş.Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

Geri