MUĞLADAN DEMKEŞLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
:buyrun:

feyzi bunlar senin demkeşlermi?
marmaristen aldığın?

marmaristen aldığım 1 tane var içlerinde beyaz dişi. diğerlerini milastan aldım siyah beyazda yavru daha yeni ama çok iy olcak sanırım. bakalım artık inşallah iyi dem çeker.

varsa ömer ankarada bu kuşlardan alalım. bende 1 dişi boşta kaldı.

nerde feyzicim ya iş güç ilgilenemiyorum ki fazla.ancak zamanım bu siteye yetiyor.yetiyor bile diyemem siteye yapılacak daha çok şey varda aslında zaman yok.

anlıyorum ömer seni akşama çalış sonra günün yorgunluğu falan neyse olur gider sıkma canını.

gerçekten güzel kuşlar. maşallah

Yeni' Alıntı:
gerçekten güzel kuşlar. maşallah
eywallah en güzeli sizlerde olsun. biz mutlu oluruz. sağol. :buyrun:

şu an iş yerindeyim resimler görünmüyor ama muhteşem olduklarına eminim inşallah yarın evden bakar güzel kuşlarınıza güzel kelimeler dökerim.

max1' Alıntı:
şu an iş yerindeyim resimler görünmüyor ama muhteşem olduklarına eminim inşallah yarın evden bakar güzel kuşlarınıza güzel kelimeler dökerim.
önceden görmüş olduğunuz kuşlar zaten eski konu sadede. yeni resim eklemedim. :heyo:

sizce bu kuşların yavrularına en iyi hangi kuş bakar ? acaba

teşekkür ederim. bendede postalar var ama daha hiç deneme fırsatım olmadı teşekkür ederim. demkeş leriniz nasıl ?

güzel kuşlar kardeşim hayran kaldım satılık mı kuşlar? :)

kuscu48' Alıntı:
güzel kuşlar kardeşim hayran kaldım satılık mı kuşlar? :)
hayır satılık kuş yokk satmıyorum. daha çok üretmek amacındayım. sizinde paylaşımlarınızı bekliyoruz. sağlıklı kuşlarınız olduğu şüphesiz.:D

merhaba kuşlar güzel ama bunların ucuş şekilleri nasıl olluyor brz bilgi veriseniz sevinirim bol yaeru almnız dilegiyle...gurkan sahın...

maşallah güle güle besle güzel kuşlar göz zevki veriyorlar insana

Geri