muğladan ferit arkadaşımızın kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
çok ırk besleyen ferit arkadaşımın taklacı kümesini sizlerle paylaşmak istedim.

Selamlar
Öncelikle feyzi bey paylaşım için teşekkürler...
Ferit beyin kuşlarının maşallahı var çok güzeller allah nazardan saklasın resimlere bakınca kuşların bulunduğu ortamın nekadar güzel oldugunu görmek gercekten beni mutlu etti herzaman böyle bir ortamda çok fazla ırklar beslemek istemişimdir sağlıklı bol yavrulu günler dilerim...

merhabalar. paylaşım için teşekkürler. kuşlar sağlıklı ve güzel görünüyorlar maşallah.
dostlukla...

yer müsait olunca çok iyi oluyor doya doya taş toprak alıyor kuşlar bu yüzden sağlıkları gayet iyi.

Bu arkadaşta nerede hangi ırkta para varsa oraya dönüyor herhalde. Yani bilinçli bir yetiştiricilik yaptığını görmedim daha. Her neyse Allah onada verir inşallah.
Feyzi laflarım sana değildir sana bu konularda birşey demem ne kadar tecrübeli yetiştiricilik yaptığını biliyorum ve görüyorum. Arkadaşımıza laflarım inşallah akıllanır kendisi.
Ama yinede emek göstermişsin paylaşım için teşekkürler.

saol hüseyin teşekkür ederim. ben senide bilirim elindeki kuşlara 10 katı para verdiler gene vermedin.helal.
ama bazı arkadaşlar para düşünüyo bu onların sorunu boşver.

Evet hüseyine katılıyorum.bu arkadaş hani derler ya kuşu boyayıp tekrar babasına geri satar.
işi ticaret olarak yapıyor.yani o arkadaş için gerçek kuşcu dostlarımızdan biri olarak bahsedemiyorum.

Güzel bir paylaşım olmuş feyzi kardeşim,emeğine sağlık,gördüğüm kadarıyla kuşların sahibi arkadaşımız,ırkların çeşitli türlerini karışık ve toplu halde besliyor,yetiştiriciliğimin ilk yıllarında bende bu şekilde kuşları beslerdim,ancak daha sonra yaşadığım tecrübeler ve deneyimler,her ırkın kendi türüyle yetiştirilmesinin daha sağlıklı sonuçlar vereceğeni öğretti.Tabiki bu bir zevk meselesidir,ancak türlerin birbiriyle karışmasını önlemekte,bilinçli bir yetiştiricilik yönünde atılan adımların bir göstergesidir.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Evet hüseyine katılıyorum.bu arkadaş hani derler ya kuşu boyayıp tekrar babasına geri satar.
işi ticaret olarak yapıyor.yani o arkadaş için gerçek kuşcu dostlarımızdan biri olarak bahsedemiyorum.

kardeş bu söylediğine şöyle bir açıklamada bulunacağım bizim mahallede yaşayan rahmetli cambaz kemal vardı.
beyaz atı siyaha boyamış böyle bir olayı paylaşmak istedim.iş ticaret olunca ana baba avrat çocuk kardeş i muhakkak es geçer...

bu işinb ticaretinden önce kuşlara bakalım satan satar. bakan bakar. bizi hiç ilgilendirmez.

niye ilgilendirmesin.bu bizim en büyük hobimiz.
yoluna gönül verdiğimiz bir olay.
iyiyi kötüyü ayıklamalıyız.
biz buradan bilgilendirelimki gören bilenler onunla alışwerişe girmesin ve de kandırılmasın.

ömer herkezin aklı var, istediğini yapabilir burası özgür bi ülke diğil mi?

nasıl aklı var ya!
yeni başlayanı var,pek anlamayanı var.insanların sözüne güvenen temiz insanlarımız var.
burdan uyaralım ki herkesi tanısınlar.
Arkadaşlar muğla dan ferit arkadaşımızla kuş ticareti yapmamanızı öneririm.
Biz uyaralım görevimizi yapalım da ondan sonra herkes bildiğini yapsın.

ömer senin yaran var herhalde neyse bu konuyo kapatalım. :)

benim ne yararm olsun feyzi.
ben o kişiyle hiç kuş alışverişinde bulunmadım bulunmamda.
ben kuş alıp satarken kuş kadar yetiştiricisinede dikkat ederim o da en az kuş kadar önemlidir.
Adam gibi kuşu adam gibi adam yetiştirir.

BU İKİ SÖZÜ UNUTMA FEYZİ.

Konuyu dağıtmamaya özen gösterelim arkadaşlar. Unutmayalım ki herkesin yaptığı kendinedir. Ama bana bulaşmasın zararlı çıkacak çünkü çok ahtım var ona.
Konu kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri