Muğla'dan Posta Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakirli48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin Kanneci
Meslek
Güvenlik
İlgi Alanı

Milton Fortuna&Mooiste Reus erkek ve Milton Fortuna&Nichbrüter kara çakmaklı dişi

Re: Muğladan selamlar

Sivas Koyulhisar şampiyonu Süsler dişinin torunu&Catrysse erkek

Poco sandora&Schellens kara çakmaklı erkek ve Milton Fortuna&Mooriste Reus mavi dişi

Nichbrüter Schellens kara çakmaklı& Nichbrüter Schellens mavi

Maşallah kuşlarınız çok güzel Allah nazardan saklayıp tüyü kadar hayrını göstersin....

son resimdeki erkeğin kostümü çok güzel, güle güle besleyin

Maşallah varmı bunların kmsi. Kuşlar zıpkın gibiler.

bu kuşlar bende uçmadı. Ancak soylarını belirttim tanınmış soylardır ve çok sayıda kupa seftrika'ları mevuttur.Vites'te başarılı olmayabilirler çünkü Hepside Maraton kuşu'dur. Üstten 2. Resimdeki kuş Sivas Köylühisar Maratonunda kupa almış kuşun torunudur. Pedigrelerini'de paylaşırım yakında kolay gelsin
Muğla'dan Selamlar.

kardes bende yatağanda posta besliyorum senin gibi anaç topladımyavru uçurucam burda iki posta delisi arkadasım daha var birlik olup orginize olursak çok şey başarırız Orçun KESKİN Yatağan Meslek lisesinde öğretmenimm 05306909734 numaram tanışalım bir ara

Selam Orçun bey, Bende Engin memnun oldum. Havalimanında güvenlik görevlisiyim Muğla/merkezde ikamet ediyorum Öncelikle İlginize çok teşekkür ederim inşallah beraber salımlar yapabiliriz,ben sizi bir ara telefondan rahatsız ederim zaten bu resimleri eklememdeki amaç Muğla ve çevresindeki Posta güvercinseverleri tanımaktı inşallah beraber güzel salımlar gerçekleştiririz.

KUŞLARIN MAŞALLAHI VAR. BESLEYİCİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.

yorum yapan Herkese çok teşekkür ederim inşallah iyi dilekleriniz size geri döner ve sizlerde beslediğiniz ırka göre çok iyi dereceler elde edersiniz

Güzel Kuşlar maşallah ! Resimlerde Tahir Sadan Ayvalık ismi var kuşlar sizemi ait resimlerde ismi olan yetiştiriciyemi ?

Kuşların onun oldugunu belirtmek için altındaki yazıyıda ekledim, Ben Tahir SADAN'dan bu kusları aldım ayvalıktan yani kuşlar bende kolay gelsin

37450362.jpg

20296097.jpg

21986794.jpg

89060890.jpg

99169291.jpg

67194118.jpg

91057747.jpg

19041441.jpg

71733790.jpg

21086159.jpg

69203482.jpg

26104560.jpg

46899900.jpg

70835717.jpg

90735133.jpg

95493794.jpg

68479881.jpg

ooo maşallah Muğla'da ne güzel posta güvercinleri varmış görmediğimiz

MErhaba Aydın / Bozdoğan dan Muammer ben . Bendede var 2 tane posta biri arap biri gök ama ikiside erkek güzel birer dişi bulsam çok iyi olucak gök olanım baya bi damarlı Balıkesir den filan gelmişliği var kuşun ama dişide sıkıntı yaşıyorum , umarım güzel bide dişi bulabilirimde çoğaltırım postaları , Kuşlarınızında maşallahı var bu arada

Tebrik ederim bi posta sever olarak gercektende cok guzel postalara sahipsiniz, bol yavrular dilerim herkeze.

Geri