Muğla'dan Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TyflTalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

TyflTalha

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Talha ÖZTÜRk
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Ben Muğla/Yerkesikten A. Talha ÖZTÜRK 17 yaşındayım Trabzon Yomra Fen Lisesinde okuyorum Yerkesikte Dolapçı,Hünkari,Mermeri-Miski vb,Demkeş kırığı besliyorum hepinize selamlar.

aramıza hoşgeldin. paylaşımlarınızı bekliyoruz.

hosgeldın kardesım.

Hosgeldin

Yerkesiklee' Alıntı:
Ben Muğla/Yerkesikten A. Talha ÖZTÜRK 17 yaşındayım Trabzon Yomra Fen Lisesinde okuyorum Yerkesikte Dolapçı,Hünkari,Dönek,Mermeri-Miski vb,Demkeş besliyorum hepinize selamlar.

Hoşgeldin kardeşim aramıza Bende Doğanköy'de İkematgah ediyorum. Yerkesikte sanırım görmedim seni hiç. Dolapçı ve hünkari beslediğine şaşırdım. Dolapçı Besleyen Yerkesik'te Sadece Halilibrahim var sanıyordum. Hünkari besleyenin de olmadığını sanıyordum.
Neyse tekrar aramıza hoşgeldin. Bir ara görüşmek isterim. Bu arada güvercinlerinizin resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Aramıza hoşgeldin kardeş paylaşımlarını bekliyoruz...

basoglanh' Alıntı:
Yerkesiklee' Alıntı:
Ben Muğla/Yerkesikten A. Talha ÖZTÜRK 17 yaşındayım Trabzon Yomra Fen Lisesinde okuyorum Yerkesikte Dolapçı,Hünkari,Dönek,Mermeri-Miski vb,Demkeş besliyorum hepinize selamlar.

Hoşgeldin kardeşim aramıza Bende Doğanköy'de İkematgah ediyorum. Yerkesikte sanırım görmedim seni hiç. Dolapçı ve hünkari beslediğine şaşırdım. Dolapçı Besleyen Yerkesik'te Sadece Halilibrahim var sanıyordum. Hünkari besleyenin de olmadığını sanıyordum.
Neyse tekrar aramıza hoşgeldin. Bir ara görüşmek isterim. Bu arada güvercinlerinizin resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Hüseyin Abi senin bir çok yerden adını duydum görüşmek nasip olmadı bende okul dolayısıyla Trabzon'da olduğum için köyde pek bulunmuyorum sadece yazları ve Şubat tatilinde köyde-kuşlarımın yanındayım. Doğanköy'e ara sıra uğruyoruz geçen gün Halilibrahim Abiyle beraber Mustafa Abi'ninn yanına gittik orda Serdar diye bir kuşçuyla tanıştım oda hünkari besliyormuş herhalde genç biriydi senin arkadaşın galiba.Sizin köyden Kadir var onun teyzesi benim yengem olur babası Adnan Amca manav tanımışsındır. Bu arada dolapçı beslemeye yeni başladım elimde iki çift var daha hepsi Halilİbrahim Abimin kuşlarından Hünkarileri çıkardım elimden şimdi sağlam bir yerden kanı güzel 1 çift gelecek 1 ay içinde onları bekliyorum pc başına geçmeye pek vaktim olmuyor kuşlarımın bazılarının fotolarını koyarım.Yerkesiğe uğrarsan beklerim.

abicim muğlada herkez birbirini tanıyomu :haha:

Yerkesiklee' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
Yerkesiklee' Alıntı:

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Hüseyin Abi senin bir çok yerden adını duydum görüşmek nasip olmadı bende okul dolayısıyla Trabzon'da olduğum için köyde pek bulunmuyorum sadece yazları ve Şubat tatilinde köyde-kuşlarımın yanındayım. Doğanköy'e ara sıra uğruyoruz geçen gün Halilibrahim Abiyle beraber Mustafa Abi'ninn yanına gittik orda Serdar diye bir kuşçuyla tanıştım oda hünkari besliyormuş herhalde genç biriydi senin arkadaşın galiba.Sizin köyden Kadir var onun teyzesi benim yengem olur babası Adnan Amca manav tanımışsındır. Bu arada dolapçı beslemeye yeni başladım elimde iki çift var daha hepsi Halilİbrahim Abimin kuşlarından Hünkarileri çıkardım elimden şimdi sağlam bir yerden kanı güzel 1 çift gelecek 1 ay içinde onları bekliyorum pc başına geçmeye pek vaktim olmuyor kuşlarımın bazılarının fotolarını koyarım.Yerkesiğe uğrarsan beklerim.

Güzel kardeşim. Tatlı yorumun için teşekkür ederim. Dediğin gibi şimdiye kadar denk gelmedik sanırım. Adnan abiyi tanırım tabi biz çikinin adnan deriz :pilot: ...
Halilibrahim abi nerelerde gözükmez oldu başladımı Marmarise tekrar acaba?
İnşallah bir ara görüşürüz Doğanköye gelirsen mutlaka beklerim telefon numaram Halilibrahim abinde mevcut ama yinede ben yazayım belki bulamazsın.
Tel no: 0543 886 2629 Bu taraflara yolun düşerse mutlaka beklerim.
Yerkesiğe Selam.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

axi44' Alıntı:
abicim muğlada herkez birbirini tanıyomu :haha:
evet genellikle herkez birbirini tanır. :sinirli:

Haililibrahim Abi marmarise başlamadı bu yaz Yerkesikte kalacak galiba geçen bi iş görüşmesine gitti o da nasip olmamış şimdi Yerkesikte.Doğanköye gelirsem uğramak nasip olur inşallah.

slm muhterem

ben denizliden bilal ...elinde hünkariler olduğunu yazmışsın..
hünkarilerinden bahsedermisin..
gagası nasıl rengi nasıl... ırkım soyu nerden gelme...
bende hünkari tutkunlarındanım..

bakhan' Alıntı:
slm muhterem

ben denizliden bilal ...elinde hünkariler olduğunu yazmışsın..
hünkarilerinden bahsedermisin..
gagası nasıl rengi nasıl... ırkım soyu nerden gelme...
bende hünkari tutkunlarındanım..
bilal bey öncelikle aramıza hoşgldiniz. hünkariler le ilgili bir çok bilgiyi hünkari bölümünden rahatca bulabilirsiniz ve orada öğrenmek istediğiniz bütün soruları sorabilirsiniz.

Geri