Muhabbet Kuşu Hızlı Nefes Alıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seanpoul58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

seanpoul58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Sarıyıldız
Meslek
Laborant Veteriner
İlgi Alanı
Arkadaşlar muhabbet kuşum sabah çok ötüyordu yerinde duramıyordu ama akşama doğru kuşum çok hızlı nefes alıyor sanki ve devamlı azını kapatıp acıyor ve kanatını titretiyor acaba bi sorunmu var kuşumda nasıl normale dönderebilirim

Re: Yardım Edermisiniz

Kuşunda astım var en kısa zamanda veterinere göster eğer gec kalırsan kalp krizi geçirebilir. Kuşun cinsi ney ?

Re: Yardım Edermisiniz

:( yapma ya üzüldüm tm tşkler cinsini bilmiyorum cinsiyeti erkek foto yüklüyüm bakın cinsine

resim 1

Ekli dosyalar

• Pictures726.webp
    Pictures726.webp
    102.9 KB · Görüntüleme: 4,430
resim 2

Ekli dosyalar

• Pictures727.webp
    Pictures727.webp
    85.8 KB · Görüntüleme: 4,306
Resim 3 bak burda oldugu gibi ağzını acıp kapıyor devamlı

Ekli dosyalar

• Pictures728.webp
    Pictures728.webp
    84.5 KB · Görüntüleme: 4,324
arkadaşlar başka cevap yokmu başka forumda yazdım yeni uyanmıştır ondan öyle yapar dediler şuan kuşum normal ışıklar kapalı tv izliyorduk belki uyumuştur uyandıgından öyle yapıyordur diye düşünüyorum eger kesin astım diyorsanız götürecem yarın veterinere ??

astım cok önemli bi hastalık değil ama cok basitte bi hastalık değil yani cogu kusta görülür veterinere gitmek gerekli yani abartılacak derecede önemli hastalık değil. ilaç önerirler sana onu kullan gecer.

eğer cok ucmuşsada öyle yapabilir. durduk yere öyle yapıyorsa astımdır demek istedim.

yok çok uçtugundan degildi bi 10dk fln yaptı suan normal bu arada kuşun ırkı ne belli oluyormu fotolardan

Büyük bi ihtimalle ÇEKOSLAVAK Eğer sürekli tekrar etmiyorsa nefes darlığını önemli birşeyi yoktur.Ama sen ginede bi götür kontrolden zarar gelmez.

Geri