refikilhan
Üye
- Ad Soyad
- ilhan
- Meslek
- yok
- İlgi Alanı
Arkadaşlar,haziran ayında muhabbet kuşum çapkın isal oldu,o günlerde çok su içmeye başladı,ben isal olduğu için içiyor diye düşünmüştüm,ama bu su içmeyi her gün biraz daha fazlalaştırdı.Şimdi günde bir suluğu bitiriyor.
tabii kakasıyla birlikte suda yapıyor,yani o bir suluk su,kakayla birlikte her gün kafese çıkıyor.
Suluk delik veya çatlak değil,zaten önceleri ben belki fakedememişimdir diye yeni sulukla değiştirdim.
Bazı muhabbet kuşları sulukta banyo yapmayı severler,bunda oda yok zaten banyo sevmiyor.
Kakasını yaparken suyla birlikte yaptığını gözlemliyebiliyorumda.Hiçbir çözüm bulamadım.
Bu su isal falanda değil,zaten isal olsa hazirandan bu yana yaşamazdı. neşeside gayet yerinde.
Bu bir hastalık ama çaresi ne bir bilen varsa lütfen yardım edin.
Saygılarımla.... :hungur:
tabii kakasıyla birlikte suda yapıyor,yani o bir suluk su,kakayla birlikte her gün kafese çıkıyor.
Suluk delik veya çatlak değil,zaten önceleri ben belki fakedememişimdir diye yeni sulukla değiştirdim.
Bazı muhabbet kuşları sulukta banyo yapmayı severler,bunda oda yok zaten banyo sevmiyor.
Kakasını yaparken suyla birlikte yaptığını gözlemliyebiliyorumda.Hiçbir çözüm bulamadım.
Bu su isal falanda değil,zaten isal olsa hazirandan bu yana yaşamazdı. neşeside gayet yerinde.
Bu bir hastalık ama çaresi ne bir bilen varsa lütfen yardım edin.
Saygılarımla.... :hungur: