muhabbet kuşum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3253
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

3253

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
pınar akyol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
muhabbet kuşum sürekli viyk viyk diye sesler çıkartıyor ve kuyruğunu sallıyor gittiğimiz pet shop ta kuş yetiştiricisi olna da boğaz ağrısı olduğunu söyledi ve bize vitamin verdi bunu hergün suyuna koymamızı söyledi sizce bu boğaz ağrısı mıdır ve edavisi nasıldır? :hungur: :hayir:

Boğaz ağrısı olan bir kuşa vitamin neden veriliyor ki? Petshop yerine kuşunuzu bir veteriner hekime götürmelisiniz. Petshop nerden bilsin ne hastalığı olduğunu. Elinde vitamin varmış satmak için vermiş. Veteriner hekimin görmesinde fayda var.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

burada pet shop taki adam kuş yetiştiricsi o yüzden hemde aynı bizim kuşun yaptığını tarif etti kuşu böyle olan yada bilen varmı off kuşum ölücek mi :hungur:

yavru muhabbet kuşları herzaman o tür sesleri çıkartır zamanla yerine ve sizlere alıştıktan sonra öyle sesler çıkartmayı kesicektir eminol

petshopcu deyişmediyse fare fılan deyılse o :) ortamı azcık yumaşatayım dedım ama bence en dogrusu Veteriner gormesıdır (üzülmeyin inş. iyi olur)

O dert benim muhabbet kusumda da var sanki ıslık çalıyormuş gibi hafif bir ses ,hırıltı, nefes darligi,sanki nefessiz kalmis gibi aniden nefes alma burunda tıkalı galiba ama benim kusum yavru değil cinsiyetini erkek
Kusu komşudan aldım acaba orda cereyana mı maruz kaldi yoksa evlerimı soğuktu bilmiyorum.
Yani hafif bir üsutme olmuş da olabilir ciddi bir hastalıkta su anda gözlem altında tutuyorum viskisi vs. Gibi eger hastaligi ilerlerse veya iyilesmezse bi veterinere götürmeyi planlıyorum. Sanada sabır diliyorum inşallah iyilesir.

Geri