MUHABBET KUŞUMA EŞ ALDIM CİNSİYET İÇİN YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan [Serhat BONCUK]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serhat BONCUK
Meslek
Öğrenci()
İlgi Alanı
ÖNCELİKLE HERKEZE HAYIRLI PAZARLAR .. DÜN MUHABBET KUŞUMUN YANINA BİR KUŞ ALDIM BİRAZ UFAK VE CİNSİYET TAM BELLİ DEĞİL ALDIĞIM KİŞİ BÜYÜK İHTİMAL DİŞİ DEDİ AMA ERKEK ÇIKARSADA GETİR ALCAM HEMEN DEDİ KUŞUN BURNU PEMBE RESİMLERDE(FLAŞ NEDENİYLE) HAFİF MAVİMSİ ÇIKMIŞ AMA NORMAL DE RENGİ İLK RESİMDEKİ GİBİ SİZDE RESMDEN ANLADIĞINIZ KADARIYLA Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİRİM

Ekli dosyalar

• 250420103356.jpg
    250420103356.jpg
    758 KB · Görüntüleme: 1,957
  • 250420103345.webp
    250420103345.webp
    488.4 KB · Görüntüleme: 2,017
  • 250420103350.webp
    250420103350.webp
    564.9 KB · Görüntüleme: 2,038
kardeşim öncelikle hayırlısı olsun ama bence renk uyumu acısından güzel olmamış.. kuş gayet sağlıklı duruyor ona lafım yok asla.. ama beyaz veya yine mavi tonları alsaydın daha güzel olurdu gibime gelıyor..

MUHABBET KUŞU GÜVERCİN GİBİ DEĞİL MUHABBET KUŞUNUN ALA BULA RENKLİ YANİ DAHA ŞİRİN GÖRÜNENLERİ DAHA MAKBULDÜR AYRICA YEŞİL DİŞİ MAVİ ERKEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..

Maşallah kardeşim hayırlı oslun kuşların güzelmiş inşallah güzel bi yavru alırsında konuşmayı oturmayı kalkmayı ögretirsin hayal ettiğin gibi :D:D

muhabbet kuşun dişi

SUÇ İŞLEYİP YERE BAKACAĞINA KUŞ BESLE HAVAYA BAK!!

güzel bir söz olmuş..

delicem46' Alıntı:
kardeşim öncelikle hayırlısı olsun ama bence renk uyumu acısından güzel olmamış.. kuş gayet sağlıklı duruyor ona lafım yok asla.. ama beyaz veya yine mavi tonları alsaydın daha güzel olurdu gibime gelıyor..

ÖNCELİKLE YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER . BENDE İKİSİNİ YEŞİL ALACAKTIM RENK UYUMU İÇİN AMA SORDUĞUM KİŞİLER BU KUŞLARIN İKİSİ YEŞİL YAVRU YEŞİL GELİR DİE BİŞEYİN SÖZ KONUSU OLMADIĞINI SÖYLEDİ O YÜZDEN BÖYLE RENK OLSUN DİYE MAVİLİ YEŞİLLİ ALDIM..

58che58' Alıntı:
muhabbet kuşun dişi

SORDUĞUM SORUMA CEVAP TEK SİZ VERMİŞSİNİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM . ALDIĞIM KİŞİ ERKEK ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK DEDİ AMA OLURDA ERKEK ÇIKARSA HEMEN GETİR DEDİ ..

filo' Alıntı:
MUHABBET KUŞU GÜVERCİN GİBİ DEĞİL MUHABBET KUŞUNUN ALA BULA RENKLİ YANİ DAHA ŞİRİN GÖRÜNENLERİ DAHA MAKBULDÜR AYRICA YEŞİL DİŞİ MAVİ ERKEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..

TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUNUZ İÇİN ..

Serkan BONCUK' Alıntı:
Maşallah kardeşim hayırlı oslun kuşların güzelmiş inşallah güzel bi yavru alırsında konuşmayı oturmayı kalkmayı ögretirsin hayal ettiğin gibi :D:D

İNŞALLAH ABİ İNŞALLAH :) TEK İSTEDİĞİM O ZATEN

Kuşların hayırlı olsun,ikiside gayet sağlıklı görünüyor .Çok güzel bir takım olmuş.Güzel yavrular alırsın inşallah.

Serkan bence kuşlarının ikiside erkek. Dişilerin gagasının üstünün beyaz olması gerekiyor. senin resimlerindeki kuşlarının gagasının üstleri mavi ve tonları oldukları için erkek olduklarını düşünüyorum.

ismail güleç' Alıntı:
Serkan bence kuşlarının ikiside erkek. Dişilerin gagasının üstünün beyaz olması gerekiyor. senin resimlerindeki kuşlarının gagasının üstleri mavi ve tonları oldukları için erkek olduklarını düşünüyorum.

TEŞEKKÜRLER YORUMUNUZ İÇİN . AMA KUŞLAR BİRBİRİNİN KAFASINI KAŞIYOR VE RESİMLERDE FLAŞ NEDENİYLE MAVİMSİ ÇIKMIŞ . NORMAL GÖRÜNTÜSÜ PEMBE KUŞUN GAGASI . AMA ERKEK ÇIKARSADA GÖTÜRCEM

Öncelikle hayırlı olsun.Resimden erkek gibi görünüyor.Diğer kuşunuz sanırım biraz büyük.Ona biraz daha büyük dişi eş alsanız daha iyi olurdu(8-12 aylık).En azından cinsiyet net belli olurdu.Birbirlerinin kafalarını kaşımaları cinnsiyetleri için ölçü olmaz.Ama yinede iyiye işaret.Kuşlarınıza mutlu ve uzun bir ömür dilerim.

ispinoz_08' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.Resimden erkek gibi görünüyor.Diğer kuşunuz sanırım biraz büyük.Ona biraz daha büyük dişi eş alsanız daha iyi olurdu(8-12 aylık).En azından cinsiyet net belli olurdu.Birbirlerinin kafalarını kaşımaları cinnsiyetleri için ölçü olmaz.Ama yinede iyiye işaret.Kuşlarınıza mutlu ve uzun bir ömür dilerim.

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BİZİM KUŞ (MAVİ) YAŞ OLARAK ONDAN BÜYÜK BU EŞ OLMALARI İÇİN SORUN OLUR MU BU MUHABBETLER KOLAY KOLAY EŞ EDİNMEZLERMİŞ ..

kuşunuz erkek ve çok yavru bi kuşdur yeşil olan mavide yetişkin bi erkek kuştur uzun yıllardır muhabbet kuşlarıyla ilgileniyorum kuşunuz kesinlikle erkek

ozzo81' Alıntı:
kuşunuz erkek ve çok yavru bi kuşdur yeşil olan mavide yetişkin bi erkek kuştur uzun yıllardır muhabbet kuşlarıyla ilgileniyorum kuşunuz kesinlikle erkek

TEŞEKKÜR EDERİM....

ozzo81' Alıntı:

BENDEKİ YEŞİL YAVRUNUN ERKEK OLDUĞUNU SÖYLEDİNİZ ŞİMDİ BEN BU BİZİM MAVİYİ SATIP YEŞİLİ KONUŞTURMAYA ÇALIŞSAM .. SİZCE KONUŞUR MU YAŞI FALAN MÜSAYİT Mİ .. BİRDE ERKEKLER DAHA RAHAT KONUŞUYORMUŞ SANIRIM..

Muhabbet kuşunu konuşturmak için kesinlikle yavru olarak almalısınız.Elinizdeki yeşil yavru gibi.Ama her kuş konuşur diye bir şey yok.Konuşması da her şey demek değil.Eğer kuşlardan yavru almak istiyorsanız,yeşil yavru yerine 8-12 aylık üremeye elverişli bir dişiyle eşleştirmeniz daha doğru olur.Bence ileride geri vermektense size fazla alışmadan ikisinden birini verip dişi almanız daha uygun olur.Onlarda sonuçta arıyorlar alıştıkları ortamı.Tabi bunları ikisininde erkek olduğunu varsayarak söylüyorum,Karar size kalmış..

ispinoz_08' Alıntı:
Muhabbet kuşunu konuşturmak için kesinlikle yavru olarak almalısınız.Elinizdeki yeşil yavru gibi.Ama her kuş konuşur diye bir şey yok.Konuşması da her şey demek değil.Eğer kuşlardan yavru almak istiyorsanız,yeşil yavru yerine 8-12 aylık üremeye elverişli bir dişiyle eşleştirmeniz daha doğru olur.Bence ileride geri vermektense size fazla alışmadan ikisinden birini verip dişi almanız daha uygun olur.Onlarda sonuçta arıyorlar alıştıkları ortamı.Tabi bunları ikisininde erkek olduğunu varsayarak söylüyorum,Karar size kalmış..

YORUMUNUZ İÇİN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER ......

ŞİMDİ BİZİM BU YEŞİL ERKEK OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ .. BENDEKİ MAVİYİ SATIP BU YEŞİLİ KONUŞTURMAYA ÇALIŞCAM SİZCE YAŞI FALAN UYGUN MUDUR ?? ERKEK KUŞLAR DİŞİLERE GÖRE DAHA FAZLA KONUŞUYORMUŞ ..

Yavru olması gerek sizdeki de yavru.Özellikle erkek muhabbet kuşlarının daha iyi konuştuğu ve daha kolay öğrendiği söylenir.Fakat şöyle bir şey söyliyebilirim bende yıllardır muhabbet kuşu beslerim ve benim ilk konuşan kuşum dişiydi ve mükemmel konuşurdu.Yani sizin ilginiz çok önemli ve tabi kuşun konuşma yeteneği,bazı kuşlar vardır ne yaparsanız yapın konuşmaz,kimiside tam tersi az çabayla konuşur.Burada siin ilginiz önemli ,elinizdeki yeşil yavru da konuşmaya müsait.

ispinoz_08' Alıntı:
Yavru olması gerek sizdeki de yavru.Özellikle erkek muhabbet kuşlarının daha iyi konuştuğu ve daha kolay öğrendiği söylenir.Fakat şöyle bir şey söyliyebilirim bende yıllardır muhabbet kuşu beslerim ve benim ilk konuşan kuşum dişiydi ve mükemmel konuşurdu.Yani sizin ilginiz çok önemli ve tabi kuşun konuşma yeteneği,bazı kuşlar vardır ne yaparsanız yapın konuşmaz,kimiside tam tersi az çabayla konuşur.Burada siin ilginiz önemli ,elinizdeki yeşil yavru da konuşmaya müsait.

TEŞEKKÜRLER BİLGİLERİNİZ İÇİN ..

O ZMAN BU MAVİ KUŞU VERİP SADECE YEŞİLİ BESLİCEM . VE BU YEŞİLİ KONUŞTURMYA ÇALIŞACAĞIM ZATEN BU KUŞLARIN EŞ OLUP YAVRU BAKMASI ZAMAN ALAN BİŞEYMİŞ .. GÜVERCİN GİBİ EŞ TUTMUYORLARMIŞ HEMEN ......

Dediğim gibi o kuşların ikiside büyük ihtimalle erkek.Yeşile 3-5 ay tek bakıp eğitmeye çalışın.Kuşun durumuna göre
3-5 ay sonra dişi eş alırsınız yanına karar size kalmış.Evcilleşip eğitildikten sonra eş alsanızda size olan ilgisinde ve konuşmasında azalma olmaz.

ispinoz_08' Alıntı:
Dediğim gibi o kuşların ikiside büyük ihtimalle erkek.Yeşile 3-5 ay tek bakıp eğitmeye çalışın.Kuşun durumuna göre
3-5 ay sonra dişi eş alırsınız yanına karar size kalmış.Evcilleşip eğitildikten sonra eş alsanızda size olan ilgisinde ve konuşmasında azalma olmaz.

ANLADM BEN O YEŞİLİ KONŞTURMAYA ÇALŞCAM KARARIMI VERDİM MAVİ İNSANLARA ÇOK DÜŞKÜN AMA KONUŞMUYOR 2 TANE KAFESİM VAR ODALARI AYIRCAM 2 KUŞ OLUNCA ALIŞTIRMAK ZORLAŞIYORMUŞ . FARKLI ODALARA KOYCAM . YEŞİL İNŞ KONUŞUR TEK İSTEĞİM O ..

Biraz geç oldu ama kuşlarının ikiside erkek dostum zellikle yeşilde erkek

yadigar' Alıntı:
Biraz geç oldu ama kuşlarının ikiside erkek dostum zellikle yeşilde erkek

ABİ O KUŞLARIN İKİSİDE YOK ARTIK. MALESEF İKİSİDE KAÇTI. YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun.kuslarının ikiside güzel ve sağlıklı görünüyorlar.cinsiyeti hakkındada yorumum su yönde olacak yeşil olan dişi mavi olan erkek kesinlikle eminin 10 yıllık kusculumu koyuyorum ortaya :) :) :D :D

yeşil olan dişi mavi olan erkek kardeşim.

Geri