Muhabbet Kuşumun Ayakları Tutmuyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ece_m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ece_m

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ece gun
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Haziran ayinda iki tane muhabbet kusu aldik. Aldigimiz kuslar kendi aralarinda hic anlasamiyor. Disi olan , oteki kusu durmadan hirpaliyor. Dun aksam eve geldigimde muhabbet kusumun kafeste hareketsiz buldum, aldigimda ayaklarinin tutmadigini fark ettim. yerde surunerek gidiyor. iki ayagida tutmuyor. bugun veterinere goturucez ama lutfen herhangi bir bilgisi olan varsa yardim etsin. cok cirpiniyor.

kardeş bu konuda yardım alamassın galiba veterinere götür bence dıştan gelen bilgilere bakma bu iş farklı bir tecrübe işi diğer konularımıza benzemez şimdiden geçmiş olsun inşallah iyileşir.

ahmet abinin dediği gibi bizim söylediklerimiz sizi yanıltabilir en iyisi veterinere götürmeniz olur .. geçmiş olsun

veterınere gıtmenız konusuna bende katılıyorum..ama kusunuzun ayaklarının tutmamasının esının onu hırpalamasıyla bır ılgısı olamaz..umarım ıyılesır...

Acil yardım, lütfen yardım edin gibi konu başlıkları kurallara aykırıdır. Konu başlığınız tarafımdan değiştirilerek kilidi kaldırılmıştır.

kusunuzun en son durumu nedır..ayaklarındakı rahatsızlık ıcın veterınere goturdunuzmu..sonuc nedır..

inşallah iyi olur ama sen başkalarını dinleme veterinere götür

Benim de muhabbet kuşum uçamıyordu . Havadan atladı ve ayaklarının üstüne düştü . Şu an ayaklarını hiç bir şekilde kullanamıyor . Bi çözümünü bilen allah rızası için yazsın ... Hayvan sadece canı acıdığı için bağırıyor ...

Geri