Muhabbet kuşunda sürekli ısırma problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmknt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cmknt

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Knt
Meslek
Operator
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar Bundan birkaç ay önce astım hastalığnı öğrendim mantardı aynı zamanda tedavilerini yerli zamanlı davranarak iyileşmesinde önemli rol oynattım tüyleri gayet düzene girdi tertemiz fakat şimdide ısırma problemi var hani el'e alıştırdım geliyor ama sürekli ısırıyor nebilim yanından geçsek çemkiriyor sürekli ama ele gene hemen geliyor tereddüt etmeden istemiyor desem ele gelmez kendisi canı istedimi bi oyun oynacağı tutuyor o halde bile gene ısırganlığı tutuyor,o değil kafesin altındaki gazete kağıdını tırtıklıyor mürekkebinden zarar görecek zamanla bunun önüne geçmem için ne önerirsiniz bazı yerlerde "dal darı" gibi önerileri gördüm ama tam olarak onu nasıl uygulayacağımı bilmiyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

Canım kardeşim hayvan kızışmış eşleşmek istiyor gazeteleri koparması demek yuva yapmak istiyor sen ona cinsiyetini bilmediğim için yazamadım dişi ise erkek , erkek ise bir dişi al birde büyük muhabbet yuvalığı al küçüklerde hayvanlar sıkışır yuvalığın zeminine ince kum ser hayırlı yavru almalar selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim hayvan kızışmış eşleşmek istiyor gazeteleri koparması demek yuva yapmak istiyor sen ona cinsiyetini bilmediğim için yazamadım dişi ise erkek , erkek ise bir dişi al birde büyük muhabbet yuvalığı al küçüklerde hayvanlar sıkışır yuvalığın zeminine ince kum ser hayırlı yavru almalar selamlar.
Ama daha küçüktü hatta fotoğraflarını atayım kasım'da mı ne aldım getirdim gerdanları bile yeni yeni çıkmaya başladı erkenden ne çiftleşmesi baba :D fotoğrafı yollayım başka bişi olmasın bu yaştaki muhabbete göre Bu arada Erkek cinsiyeti

gencoahmet' Alıntı:
P3oMA8.jpg

O2ZMlA.jpg

Hayvanın şuanki hali bundan mevcut galiba büyümüş baya şimdi resimde görünce farkettim bende :hhh:

Geri