Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.
Paylaşım için teşekkürler. Maşallahı var kuşların hepsinin ama özellikle sabuniler çok güzeller maşallah.
Allah(cc) Sağlıklı bol yavrular almayı nasip etsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
öncellikle kuşlarınıza maşallah demek istiyorum o kadar güzellerki nazar değmesini istemem.ama ben en çok kağıt mavilere takıldım (açık gök de diyorlar).bol yaru almanız dileğiyle.
Aramıza hoşgeldin Muhammet Emin kardeşim.Kuşlarının maşallahı var,özellikle donuk maviler çok hoşuma gitti.Allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın.Paylaşımlarınızın devamını bekleriz,esen kalın.
MUHAMMET EMİN ÖNCE HOŞGELDİN
KUŞLARIN ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR BENDE TAKKA PERÇEMLİ BEYAZI BEĞENDİM BU KUŞ BUHARA VEYA DEMKEŞ KIRMASI GİBİ DURUYOR OYNUYORMU ?
BİRDE KUŞLARIN BANYO YAPMALARI İÇİN LEĞEN KOYMUŞSUN AMA BİRAZ DERİN GALİBA
SELAMLAR
AHMET ESMEK
S.A MUHAMMED EMIN aramiza hosgeldin güzel isimli kardesim kuslarinda masallah güzel sana hayirli beslemeler ayrica herkez bir kus begenmis bende 4. fotograftaki erkek cikacak olan sinekli yavruyu ve son fotodaki kusu begendim ismi bizde mavis sizde biliyom saglicakla kal...
Slm abiler nasılsınız ismim sertaç ya kusura bakmayın biraz rahatsız edeceğim yardımcı olabilecekseniz çok memnun olurum.Şimdi ben güvercinlmere karşı büyük bir tutkum ve sevgim var ve sizden yarıdm bekliyorum.Sorum şu ben Öss sinavında yani haziran ayının 15'te sınava gidecem ordan dünüşte mardin ve nusaybine uğrayıp bir kaç güzel güvercin almak istiyorum bunu size söylememin nedeni ise orda ne kötü güvercin alamayıp nede piyasa fiyatının üstündü para ödeyeyim.Yardımcı olursanız çok sevinirim..Haaa özellikle taklacı ve adana cinsi güvercinler hakkında bilgi verseniz .
Not:Nusaybinde bulabilirmiyim acaba.
Saygılarım Sertaç ([email protected]
Benim sana diyecegim sayet urfa tarafina gidebilirsen orda bir arkadasimiz var kendiside bu sitede üye nicki kuscu26 onunla öm yolu ile irtibata gecersen sanirim oda sana yardimci olabilir.
Tabiki gidecegin istikamettede olan arkadaslarimizda var onlarda sana yardimci olacaklardir.
Selamlar,
Kuşların hepsi hepsi birbirinden güzel Maşallah, Allah (C.C) nazardan saklasın. Ayrıca tabiri caizse yıpıl yıpıl yanıyorlar bir usta elinde oldukları belli. Bol ve kaliteli yavrular dilerim...
selamunaleykum
MASALLAH kuslarin hepside kaliteli ozelikle sarilar cok guzel emeginize saglik ve bu resimleri paylastiniz icin tesekurler
saygilarla ferhat
merhaba muhammet abi kuşlarının hepsi birbirinden güzeller yalnız en çok hoşuma gideni 17. resimdeki gök kısacası bütün gökler o tipteki oyun kuşlarının hastasıyım sizler kadar anlamıyorum ama...of of o tip kuşlara içim gidiyo neyse allah kuşlarından dilediğin gibi yavrular almayı nasip eder inşaallah.