Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamunaleykum
kuscular org ANKARA piknigine ustalari davet etmek icin kendilerini ziyaret ettik muharrem dayiya cok tesekkur ederiz misafir perverligi icin ve bizleri kirmayip piknige katildigi icin cektigimiz resimleride sizlerle paylasmak istedik emegi gecen herkaze cok tesekkur ederim
saygilarla.
muharrem dayıyı sahsen tanımıyorum fakat ıyı bır usta oldugu her halınden bellı.kuslarında hepsı goruntu ıtıbarıyle bırbırınden guzeller.yılların bırıkımı olsalar gerek
selamınaleyküm Muharrem amcayı piknik etkinliği çerçevesinde uzun uzun dinleme şansım oldu gerçek bir kuşçu yıllarca emek vermiş hizmetlerinin karşulığınıda keyifle almış ne mutlu böyle insanlara
selamunaleykum
muharrem dayinin ismini cocuklugumdan buyana duyardim ankaranin hatri sayilir kuscularindan adil abi sag olsun tanistirdi iki defa ziyaretine gittik guzel sohbetlerimiz oldu
bahcenin ortasinda kurumus bir agac gorunuyor resimlerde uzerine kendisini ziyarete gelen butun ustalarin isimleri ve tarihleri yazilmis omer ben ve cengizde kuscu olma yolunda oldugumuzdan utana sikila agacin alt kisimlarinda bir yere isimlerimizi yazdik
muharrem dayiya birkezdaha tesekkur ediyorum allah uzun omur versin
saygilarla
S A Hüseyin kardeşimizin böylesine kıymetli ustaları daha çok sitemize taşıyabilmesi gençlerimizin yeni yetişen kardeşlerimizin ustaları tanımalarına vesile olması çok güzel düşünceler kendisini bu duyarlılıgından dolayı kutluyorum konuşmalarımızda tartışmalarımızda ama bilinçli ama farkında olmadan küstürdügümüz ustalarıda bilgilerinden faydalanabilmek için onları tekrar kazana bilmek tüm kuşcular org ailesi için çok çok önemlidir hep beraber el ele vererek bu kıymetli ustaları her zaman sitemizde görebilmek için çaba sarfetmeliyiz allah ömürler versin kıymetlerini anlamak bilmek kazancımız olacaktır daha dün il dışından bir arkadaşın bilgilenmek için beni aradıgında onada söyledigim ilk şey bu konudur okişide bu yazımı okudugunda söyleyecektir ustalarımız yaşayan efsaneler kıymetli degerlerimizdir her zaman kendilerine saygıda kusur etmemek için özel çaba sarfetmeliyiz A DAŞIM KIYMETLİ BÜYÜGÜM BÜYÜK USTA MUHARREM ABİNİN bildigim kadarı kıymetli damadı selahattin beyde kuşçu idi ama artık köpek egitmenligi yaptıgını duydum muharrem abinin eskiden cebeci dört yol aydının orda çok muhabbetlerine sohbetlerine şahit oldum ozamanlar saadet bey bankacı faruk agbi resimde beraber görünen arkadaşım kıymetli dostum adil kayabaş daha niceleri sohbet ederlerdi zamanın nasıl geçtigi bilinmezdi aralarına pek katılamasak da sohbetlerini pür dikkat dinlerdik tekrar böylesine önemli şahsiyetleri ustaları eski çınarları sitemize taşıyıp gençlerimizi yeni yetişen kuşcularımızı böyle ustaları tanımalarına vesile oldukları için kutluyor teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum muharrem agbinin de ellerinden öper saglıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim saygılarım la