MUHARREM KARADERİLİ ' NİN DURUMU ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

turkeroden

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TÜRKER ÖDEN
Meslek
GÜVENLİK
YRD.ADMİN OLARAK KAYITLI OLARAK '' AKTİF.''

FAKAT ; AKTİF OLAN KİMSE YOK .O' da başkası da yok .

2 satır yeterli.....sevgilerimle.

Daha önce tgyb forumunun başına gelenler bu forumun da başına gelecek sanırım. Site maalesef kısır bir döngü içerisinde yöneticilerin bunda suçu yok sanırım biz üyelerin biraz daha aktif olması gerekiyor,yapılan paylaşımların çoğu birbirini tekrar eden içi boş konular. Halbuki ara sıra bu tavuk, kuluçka forumlarını ziyeret ediyorum muazzam bir dayanışma ve yardımlaşma var. Paylaşılan konular doyurucu ve bilgilendirici, sanırım bu konuda kat edilecek çok yolumuz var.

Muharremciğim yoksa rahatsızmısın sağlıklı haberlerini bekliyoruz saygılarımla.

Selam herkeze,
Evet ben bile kuş beslemeyi bıraktığım günden beri uzun zamandır ziyaret etmediğim bu siteyi bir dürtüyle, aslında dürtüde değil içimden atamadığım bu sevgiyle tekrardan bir bakınmak istedim. Çünkü birazcıkta olsa bu duyguyu burda bastırabiliyorum :) siteye olan ilgisizlik aslında geneline bakarsak üye sayısı fazla bildiğim kadarıyla, acaba ne yapabiliriz sorusuna biraz daha siteyi güncel tutup üyelikleri ücretli yapıp değişik organizasyonlar yoğun üyeliği olan şehirlerde, yılda iki üç defa üyeler arasında hediye çekilişi falan sanki bir miktar daha ilgiyi arttıracaktır diye düşünüyorum?

Saygılarımla....

[email protected]' Alıntı:
YRD.ADMİN OLARAK KAYITLI OLARAK '' AKTİF.''

FAKAT ; AKTİF OLAN KİMSE YOK .O' da başkası da yok .

2 satır yeterli.....sevgilerimle.

burada neden olmadıgımızı vede niçin olmamız gerektigini

ve olması gerekenler yapılması gerekenler eksikler neler neden düzeltilemedi

yazması gerekenler ceaplamalıdırlar daha anlasılır olur ve aydınlatıcı olunur

çok sükür iyiyim saglıgımda yerinde bütün üyelerimizede saglıklı sıhhatli paylasımlar diliyorum

saygılar

Geri