Muhittin İşlekeller. Edirne ''Oynar resimleri''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
A

Anonymous

Misafir
TOPİKLER

YILAN BAŞLAR

M.İŞLEKELLER H.H.AYDOĞMUŞ

Muhittin Beyi canı gönüden tebrik ediyorum uzun zamandır görmediğim tarzda kaliteli oynarlar besliyor. Özellikle yırtıkları çok hoşuma gitti. Gagalar biraz kısa da olsa kafa yapıları ve gözleri güzel. Allah nazarlardan saklasın. Bol yavrular almayı nasib etsin. Bursa da iyi oynar sahibi besleyicilerimiz de böyle paylasımlarda bulunurlarsa oynarlarımızın güzelliklerini tüm yetiştiricilere gösterebiliriz. Biliyorum iyi kuş besleyenler hiç rekam yapmıyorlar ama bu güzellikerden de bizleri mahrum bırakmasınlar. Muhittin Bey tekrar tebrikler...

koraykorhan' Alıntı:
Muhittin Beyi canı gönüden tebrik ediyorum uzun zamandır görmediğim tarzda kaliteli oynarlar besliyor. Özellikle yırtıkları çok hoşuma gitti. Gagalar biraz kısa da olsa kafa yapıları ve gözleri güzel. Allah nazarlardan saklasın. Bol yavrular almayı nasib etsin. Bursa da iyi oynar sahibi besleyicilerimiz de böyle paylasımlarda bulunurlarsa oynarlarımızın güzelliklerini tüm yetiştiricilere gösterebiliriz. Biliyorum iyi kuş besleyenler hiç rekam yapmıyorlar ama bu güzellikerden de bizleri mahrum bırakmasınlar. Muhittin Bey tekrar tebrikler...

Merhabalar,ilginize teşekkür ederiz.Yılan başların gagaları korkunç büyüklükte olmasına rağmen resimlerde bence de çok hafif kısa gibi çıkmış!Fotoğraf makinasının azizliği sanırım.Yılan başların kafa kalınlıklarına göre gagalarını değerlendirirseniz canlı olarakta görme şansınız olsa kısa olmadığına akisen bunları MARTIYLA filan mı eş yapıtınız diye sorarsınız :buyrun: gören öyle diyor çünkü alt gagaları bildiğiniz bir pelikan kuşunun avuğu gibi!

Bunlar ayrı bir oynar ırkı oynarın içinde farklı bir kulvar!normal yılan başlardan ötede yer alan kuşlar eşsiz ve benzersiz.

Sevgili dostlar kuşlara gösterdiğiniz ilgi ve alkaya çok teşekkürler lütfen rica ediyorum ısrarcı bir şekilde kuşlar hakkında özel mesaj atmayınız kuşların hiç biri satılık değildir.

harika kusların var

abi çok güzel kuşların var allah hayırlısıyla zevk almanı nasib eylesin bende de var bursa ama seninkilerle es deyer deyil tabiki abi ben bursa almak ve bakmak istiyorum satarsan bana yazarmısın ama cok pahalı olmasın dururmum fazla iyi deyil sevgilerle /eynesilli

maşallah güzel oynarlar bakımlarıda güzel...... güle güle belemek dileği ile

bursa oynar' Alıntı:
kafa yapıları posta ile kırılma oldugunu gösteriyor

ne postası yaa sen postayla kırılmış hiç oynar gördün mü? :hmm:

bursa oynar' Alıntı:
kafa yapıları posta ile kırılma oldugunu gösteriyor

selamlar İsmet kardeşim, Neden bu şekilde düşündüğünü açıklarmısın ?

Postada böyle bir kafa şekli ve GÖRÜNTÜ var mı?Varsa hangi posta çeşidinde ismi nedir ?

hüseyin abi bu kuşlara demedim bu yanlışıkla gönderilmiş bişey çokta önce yollanmıs bişetydir tarihten örenebilirsiniz bu arada mustafa abi sen (postayla oynar kırması kuş gördünmüki ) demişsin yaşıma bakarak bunu söelmiş olomalısın gördüm abi...... haberin olsun bu aradaa :evet:

öncelikle herkeze selamlar yok yaşına bakarak söylemedim bu sitede var bir kaç kişi var karalama kampanyası yürüten seni onlardan samdım postayla kırılan oynarla bu yukarıdaki oynarlar arasında çok fark o yüzden öğle yazdım... gaga, kafa bazılarında tutuyorda gözler her zaman eleverir...

bu arada yukarıdaki yılanbaşlardan afyonlu bir abimiz (yılmaz eşit)12 tane almış yakında canlı olarak görmeye gideceğiz... saygılar...

03deniz' Alıntı:
öncelikle herkeze selamlar yok yaşına bakarak söylemedim bu sitede var bir kaç kişi var karalama kampanyası yürüten seni onlardan samdım postayla kırılan oynarla bu yukarıdaki oynarlar arasında çok fark o yüzden öğle yazdım... gaga, kafa bazılarında tutuyorda gözler her zaman eleverir...

03deniz' Alıntı:
bu arada yukarıdaki yılanbaşlardan afyonlu bir abimiz (yılmaz eşit)12 tane almış yakında canlı olarak görmeye gideceğiz... saygılar...

Hayırlısı olsun Arkadaşım iyi günlerde besleyiniz resimlerinide inşallah paylaşma imkanın olur.

sende haklısın mustafa abi bazen karalamalar olabiliyor ben onlardan değilim heleki oynar konularında banada birisi bu sitede kuşlarınız oynar eşkaline andırmıyor demişlerdi HÜSEYİN ABİDE biliyordur belki..........

bursa oynar' Alıntı:
sende haklısın mustafa abi bazen karalamalar olabiliyor ben onlardan değilim heleki oynar konularında banada birisi bu sitede kuşlarınız oynar eşkaline andırmıyor demişlerdi HÜSEYİN ABİDE biliyordur belki..........

Görüntü olarak Çok farklı yapılarda,fiziklerde oynarlar var(ve bana göre hepside bursa kuşu)!sadece kendi bildiğimizi ve elimizdekini oynar sanarak yorumlar yaptığımızda (ki zaman zaman yaptığımız konular olmuştur),bunlar karalama olarak adlandırılabilir veya başka bir şekilde.Ancak bunların ötesinde KUŞ NE OLURSA OLSUN yorumlara ve düşüncelere açık olmamız gerekmektedir.(tabii sadece kuşa yorum yapılıyorsa kişiselleştirilmedi sürece sorun yoktur).Yapılan yorumların açıklaması yoksa yapılan yorumun gerçekçiliği de yoktur!Yorumların ne niyetle yapıldığı bu ortamda her zaman muammadır ön yargıdan uzak durmakta fayda var ! herkes kendince doğru olanı yazar çizer bunları saygı sevgi çerçevesinde konuşabilirsek tartışabilirsek keyif alacağımız sohbetler olacaktır.

Bana göre ,Bursa kuşunda ben USTAYIM DİYEN VE usta olarak işaret edilen bu ırka gönül vermiş emek vermiş değerli kişilerin KAFALARINDA DAHİ SORU İŞARETLERİ görebilirsiniz ve her soruyu cevaplayamazlar.Çünkü cevabıda yoktur!

Cevapları net olmayan(İSPATLANMAMIŞ) bir ırk kişiye kendi cevaplarını bulmasını sağladığı için HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE.

Hemşerim güzel demek az kalır gerçekten çok çok ala tebrik ederim satılık varsa ileride uğrarım saygılar.

selam herkese hüsayin kardeşim nasılsın? gayet güzel kuşlar allah can pekliği versin hüseyin ben bunlardan bi çift istiyorum haberin olsun:))

zevklizenci' Alıntı:
selam herkese hüsayin kardeşim nasılsın? gayet güzel kuşlar allah can pekliği versin hüseyin ben bunlardan bi çift istiyorum haberin olsun:))

Merhaba,

Gürdal ,çok şükür iyim umarım seninde keyifler yerindedir uzun zamandır gözükmüyorsun özledik!eski oynar muhabbetlerini arar olduk.

Kuşlar benim değil çok sevdiğim , usta olarak gördüğüm Muhittin abimizin kuşlarından bazıları bunlar.

Edirne ye bir uğrarsın ayarlarız yardımcı olurum.

Kendi oynarlarını ne yaptın gayet güzeldiler ne durumdalar Harika oynarlar vardı elinde umarım ziyan olmamışlardır???

YERLİ' Alıntı:
Hemşerim güzel demek az kalır gerçekten çok çok ala tebrik ederim satılık varsa ileride uğrarım saygılar.

Cüneyt Varış'lı abimizide al gelirken o burasını iyi biliyor ve çok çok selam söyle.

muhittin abi ben furkan, ömer irişin oğluyum
babamın kuşlarına benzeyen kuşların profillerine mesaj atarken sıra sizin profilinizde iken nasıl olduğunu bilmiyorum böyle bir mesaj ulaşmış çok özür dilerim .
dersaneden fırsat bulur babamında zamanı müsait olursa bizzat gelip sizden özür dilemek isterim.kuşlarınızı iyi günlerde beslemeniz dileğiyle

tekrar özür dilerim iyi akşamlar ,bol yavrulu sezonlar

edirneli' Alıntı:
........................

edirneli' Alıntı:
muhittin abi ben furkan, ömer irişin oğluyum
babamın kuşlarına benzeyen kuşların profillerine mesaj atarken sıra sizin profilinizde iken nasıl olduğunu bilmiyorum böyle bir mesaj ulaşmış çok özür dilerim .
dersaneden fırsat bulur babamında zamanı müsait olursa bizzat gelip sizden özür dilemek isterim.kuşlarınızı iyi günlerde beslemeniz dileğiyle

tekrar özür dilerim iyi akşamlar ,bol yavrulu sezonlar

Merhaba,

Furkan ve ömer beyler, Açıklamanız için teşekkürler.Özrünüzü Muhittin abiye iletirim.

Not:yanlışlıkla veya nedenini bilmediğiniz bir şekilde mesaj atmışsanız(kontrolsüz biçimde) hemen o anda attığınız mesajın altına YANLIŞLIKLA OLDU (Hatadır) diyerek SİLİNMESİNİ YÖNETİMDEN RİCA EDİNİZ aradan zaman geçerse mesajınız yanlış yorumlanır yanlış yazdıysanız hemen altına hatalı yazdık diye not düşünüz..Böylece anlamsız ne amaçla ne idüğü belirsiz mesajlarla karşılaşmayız.

Sevgiler saygılar.

Ben bursadan Semih sitede gördüğüm en güsel oynar kuşları bunlar ...

Geri