Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koraykorhan' Alıntı:Muhittin Beyi canı gönüden tebrik ediyorum uzun zamandır görmediğim tarzda kaliteli oynarlar besliyor. Özellikle yırtıkları çok hoşuma gitti. Gagalar biraz kısa da olsa kafa yapıları ve gözleri güzel. Allah nazarlardan saklasın. Bol yavrular almayı nasib etsin. Bursa da iyi oynar sahibi besleyicilerimiz de böyle paylasımlarda bulunurlarsa oynarlarımızın güzelliklerini tüm yetiştiricilere gösterebiliriz. Biliyorum iyi kuş besleyenler hiç rekam yapmıyorlar ama bu güzellikerden de bizleri mahrum bırakmasınlar. Muhittin Bey tekrar tebrikler...
bursa oynar' Alıntı:kafa yapıları posta ile kırılma oldugunu gösteriyor
03deniz' Alıntı:öncelikle herkeze selamlar yok yaşına bakarak söylemedim bu sitede var bir kaç kişi var karalama kampanyası yürüten seni onlardan samdım postayla kırılan oynarla bu yukarıdaki oynarlar arasında çok fark o yüzden öğle yazdım... gaga, kafa bazılarında tutuyorda gözler her zaman eleverir...
03deniz' Alıntı:bu arada yukarıdaki yılanbaşlardan afyonlu bir abimiz (yılmaz eşit)12 tane almış yakında canlı olarak görmeye gideceğiz... saygılar...
bursa oynar' Alıntı:sende haklısın mustafa abi bazen karalamalar olabiliyor ben onlardan değilim heleki oynar konularında banada birisi bu sitede kuşlarınız oynar eşkaline andırmıyor demişlerdi HÜSEYİN ABİDE biliyordur belki..........
zevklizenci' Alıntı:selam herkese hüsayin kardeşim nasılsın? gayet güzel kuşlar allah can pekliği versin hüseyin ben bunlardan bi çift istiyorum haberin olsun)
YERLİ' Alıntı:Hemşerim güzel demek az kalır gerçekten çok çok ala tebrik ederim satılık varsa ileride uğrarım saygılar.
edirneli' Alıntı:........................
edirneli' Alıntı:muhittin abi ben furkan, ömer irişin oğluyum
babamın kuşlarına benzeyen kuşların profillerine mesaj atarken sıra sizin profilinizde iken nasıl olduğunu bilmiyorum böyle bir mesaj ulaşmış çok özür dilerim .
dersaneden fırsat bulur babamında zamanı müsait olursa bizzat gelip sizden özür dilemek isterim.kuşlarınızı iyi günlerde beslemeniz dileğiyle
tekrar özür dilerim iyi akşamlar ,bol yavrulu sezonlar