'''Muhsin Yazıcıoğlu''' anısına düzenlediğimiz ,kısa yüzlüler, güvercin yarışması, oylaması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

2009 Senesi, kısa yüz ırk güvercinler oylaması

• 1, Nizam Atılgan

Oy: 74 39.4%
  • 2, Yaşar Çelik

Oy: 21 11.2%
  • 3, Kemal Tüfekci

Oy: 23 12.2%
  • 4 Özgür Afacan

Oy: 30 16.0%
  • 5 Faruk Sözer

Oy: 23 12.2%
  • 6 İbrahim Çoban

Oy: 17 9.0%

• Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Tek oy kullanma hakkı vardır.Oylama bitiş tarihi, 30 nisan perşembe , tüm katılımcı ve oylamaya katılan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Kuşcular.org ailesi.

1 Numarayla yarışan, Nizam Atılgan, beyin bangosu;
1

2
2 Numarayla yarışan ,Yaşar Çelik, beyin baskası;

3 Numarayla yarışan, Kemal Tüfekci, beyin bangosu;
3

4
4 Numarayla yarışan, Özgür Afacan ,beyin bangosu;

5 Numarayla yarışan ,Faruk Sözer , beyin tip güvercini;
5

6 Numarayla katılan, İbrahim Çoban , beyin bango güvercini;
6

Re: Muhsin Yazıcıoğlu, anısına düzenlediğimiz, kısa yüzler güvercin yarışması oylaması.

Oyum senin Özgürt abi kuşun güzel,temiz,ırk standartlarını koruyor ve yavru garantili.

Re: Muhsin Yazıcıoğlu, anısına düzenlediğimiz, kısa yüzler güvercin yarışması oylaması.

New Player' Alıntı:
Oyum senin Özgürt abi kuşun güzel,temiz,ırk standartlarını koruyor ve yavru garantili.
Oylamayı işaretlemeyi unutmuşsunuz, yukarıdaki isimlerin hizasında , yuvarlak bölümü işaretle ve sonrasında oy ekle bölümünü tıkla.

banada bangomu eklemeye fırsat tanırsanız sevinirim

Özgür bey, bir tane de ayakta dururken çekseydi de şöyle bir baksaydik. Bu yuzden oy kaybedebilir.

TempesTs' Alıntı:
Özgür bey, bir tane de ayakta dururken çekseydi de şöyle bir baksaydik. Bu yuzden oy kaybedebilir.
ilk resım ayakta ama yumsak yerde oldugu ıcın ayakları gozukmuyor :) ılgınız ıcın tesekkurler :)

En büyük hastalığımdır bango beslemek fakat maddi imkansızlıklar dolayısı ile bir türlü alamadım 1 çift.. İnşallah banada kısmet olur :) Allah hepsini nazardan korusun Maşallah .

merhabalar,bazılarının gagası kısa bazılarının ki uzun bangolarda öylemi oluyor acaba yani belli bir standartı yokmudur,yanlış anlaşılmasın öğrenmek için soruyorum,bango görmüşlüğüm yokturda saygılarımla :slm: özgür beyin kuşu herhalde anaçlık yarışmasında birinci gelirdi,maaaşallah :tamam:

göksal balcı' Alıntı:
merhabalar,bazılarının gagası kısa bazılarının ki uzun bangolarda öylemi oluyor acaba yani belli bir standartı yokmudur,yanlış anlaşılmasın öğrenmek için soruyorum,bango görmüşlüğüm yokturda saygılarımla :slm: özgür beyin kuşu herhalde anaçlık yarışmasında birinci gelirdi,maaaşallah :tamam:
tesk ederım :) Ne yazıkkı sımdıye kadar 10 defa yumurtladı ama yavru yaşatmak nasıp olmadı:) bugunlerde yenı yavruları cıkıcak umarım yaşarlar...

göksal balcı' Alıntı:

Bu yarışma , kısa yüzlü ırklarımıza ait bir yarışmadır, bango ırkı üzerinden değerlendirme yapmayınız, ben isterdimki hünkari, cinside yollansaydı, zengin bir çeşit olurdu.

tüm yarışmacılara başarılar ben 2009 miski güzellik yarışması birincisiyim herkese başarılar dilerim

Afacanın Bango 10 numara o kusların yanında.

'''Muhsin Yazıcıoğlu''' anısına düzenlediğimiz ,kısa yüzlüler, güvercin yarışması, oylamasını;

1 Numarayla katılan, kırmızı kanat , bango güvercini kazanmıştır.
Yetiştiricisi; Nizam Atılgan

Yarışmaya katılan ve oylama da bulunan arkadaşlara , kuscular.org ailesi adına teşekkürlerimi sunarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri