Muhsin YAZICIOĞLU'na rahmet diliyoruz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hoca

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hayrettin BÜYÜK
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Türk halkının sevgisini kazanmış, büyük insan, büyük lider fikir ve düşünce insanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve aynı araçta bulunan beş değerli insana Allah'tan rahmet; yakınlarına, dava arkadaşlarına ve tüm Türk halkına sabırlar diliyorum.. :hayir:

rahmetlilerin yattığı kadar yüce rabbim geride bıraktıklarına ömür versin

Şairin değimi ile;
- Neylersin ölüm herkezin başında.
-Uyudum uyanmadım olacak ,
- Kimbilir nerde nasıl kaç yaşında?
- Bir namazlık saltanatın olcak .
-Taht misali o musalla taşında ..

ALLAH RAHMET ETSİNN..

Kelimeler kifayetsiz.. .....

Can-ı mürekkep ile yazsın ki kalem.... En soylu davadır Nizam-ı Alem...

Reisimiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Türk halkının başı sağolsun. Rabbim koca reisimizin ve onunla birlikte vefat eden zatların tahsilatlarını affetsin. Mekanları cennet olsun inşallah.

2007 de sivas sporun maçından dönerken bizim eve davet etmiştik yemek yedi sohbet etti ik tanışmamdı keşke hiç tanışmasaydım çok üzüldğm mekanı CENNET olsun :hungur: :hayir:
aşağıdaki resimde dedeme yanyana yemek yiyor

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

ülkü ve nizamıalem ocaklarının kurucusu alperenlerimizin başkanı muhsin yazıcıoğlunu ve sivas il teşkilatı başkanı erhan beyi ve dört arkadaşı elim bir kaza neticesi ile kaybetmiş bulunmaktayız.kazada helikopterde bulunan tüm merhumlara yüce yaradan haktealadan sonsuz rahmet acılı ailelerine ve tüm türk islam alemine baş sağlığı diliyorum.inşallah rabbim merhumlara cennet kapılarını aralar.....

Ekli dosyalar

• reis.webp
    reis.webp
    2.8 KB · Görüntüleme: 2,111
  • images 1.webp
    images 1.webp
    2.1 KB · Görüntüleme: 1,939
Tüm TÜRK-İSLAM AİLESİNİN başı sağolsun...bıraktığın dava ve tüm fikirlerin Türkçü gençlere emanet..mekanın cennet olsun muhsin başkan...

Şu an, hem bir hemşerisi hem de ortak davanın bir neferi olarak içimden çok şeyler yazmak geçiyor. Ama sadece Hakka yürüyenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilemekten başka hiçbirşeyin değeri yok sanırım. Üzüntümüz çok büyük. Sivas'ta her eve inanın bir ateş düştü. Mekanları cennet, davaları daim ve muvaffak olsun. Amin...

Senin bas ucunda tas,benim gözümde yas
Sen borcunu ödedin,sira bende reis...

~ HAKKIMIZ SANA HELAL OLSUN,HAKKINI BIZE HELAL ET ~

HEY GIDI KOCA REIS

Tüm TÜRK-İSLAM ALEMİNİN başı sağolsun...Mekanı Cennet ruhu şad olsun....

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Gerçekten türk halkı için önemli bir insandı.....

Hz.Allah(c.c)rahmetini esirgemesin Cennetini nasip etsin Cemali ile şereflendirsin inşallah...(üşüyorum)bu şiirin yazılmasına sebep olan o şartları oluşturan tabutluklarda türlü türlü işkenceyi reva görenler...Görün işte Muhsin Bey e milyonlar dua ediyor açmış ellerini Rabbim rahmet etsin diyor ama sizlere sizlere ne diyorlar yada öldünüz gittiniz Cehennemdeki zebaniler neleri reva görüyor...onlar gencecik fidandılar vatan sevdalısı göğsü iman dolu eğemediniz eğemiyeceksiniz...Malum helikopter kazasında vefat eden Muhsin Bey e ve o kazada hayatını kaybeden kişilerin ruhuna Bir fatiha-ı şerife okuyalım..

''Türk siyasetinin değerli ismi Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve çalışma arkadaşlarını elim bir kaza sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygın kişiliği ile herkesin takdirini toplayan ve ülkemiz siyasi tarihinde unutulmaz bir yeri bulunan Sayın Yazıcıoğlu'nu saygıyla anıyorum.

Kazada hayatını kaybedenlere ve merhum Yazıcıoğlu'na Allah'tan rahmet, Yazıcıoğlu ailesi başta olmak üzere BBP camiasına ve milletimize başsağlığı ile sabır diliyorum.''

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.Rabbim aile fertlerine ve sevenlerine sabırlar versin.HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR .Selamlar sevgiler

Sayin Muhsin Yazicioglu ve kazada Hayatlarini kaybedenlere,
Allahim rahmet eylesin.
Yakinlarina ve sevenlerine Allah sabirlar versin..

türk islam dünyasının başı sağolsun. allah mekanını cennet eylesin.

Elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve aynı olayda hakkın rahmetine kavuşan diğer dava arkadaşlarına Allahtan rahmet ,kederli yakınlarına ise başsağlığı dileriz.

Ülkemizin yetiştirdiği ender vatanseverlerden muhsin yazıcıoğlu ve diğer hayatını kaybedenler bütün türkiye gibi bizleri de çok üzdü.
Allah tan rahmet diliyorum sevenlerinede sabır ve başsağlığı diliyorum.

Sevgili Muhsin YAZICIOĞLU, Siyasi Gorusunu isin siyaset penceresini bir kenara atip, Senin Bugune Kadar Tasidigin bu vatanseverligi, TEMİZ TÜRK KANINI, edebi,adabı,hosgoruyu,saygiyi,tevecuugu ve insanligi, biz simdiki TURK gencleri olarak ilelebet ileri daha ileri tasiyacagiz, Sen yattin yerde rahat uyu.

Basimiz Saolsun,

Mekani Cennet Olsun..

Kuscular.ORG

Hey koca reis sende gittin ya ....
tüm alperenlerin türk ve islam dünyasının başı sağolsun .koca reisle beraber şehit olanlarada Allah gani gani rahmet etsin....

Koca reis sen gittin, biz üşüyerek yetim kaldık.Türk islam alemi bir yiğidini ,malum kazada kaybetmiştir.
Rabbim mekanını cennet, ruhunu şad eylesin. Kazada hakkın rahmetine kavuşan, tüm dava arkadaşlarının ve ailelerinin başı sağolsun.

SON SIGINAK
HAYAT PERDENİN ARKASINDA;
HAYATIN ÖTE YAKASINDA.
ŞU GAFLET YÜKÜ İNSANA BAK;
KENDİNDEN VARLIK CAKASINDA.
VE AŞKSIZ YOBAZ...İŞİ GÜCÜ,
NAMAZLA CENNETLE TAKASINDA.
TAM DÖRT ASIRDIR MÜSLÜMANLIK,
CANSIZ ETİKET MARKASINDA.
KURAN KALBİ BOŞ EZBERCİDE,
DİN,ÜFÜRÜKÇÜ MUSKASINDA.
BATI,BATI DER ÇIRPINIRLAR,
BATI TÜKÜRÜK HOKKASINDA.
MAKİNA DİMDİK DEMİRDEN PUT,
İNSANOĞLU RUH LAÇKASINDA.
HÜRRİYET NERDE SÖYLEYEYİM;
HAKKA ESARET HALKASINDA.
ZAMANDA HERŞEY KOPUK,KESİK;
BİÇKİSİ KADER MAKASINDA.
EY İNSANOĞLU SON SIGINAK,
SON PEYGAMBERİN HIRKASINDA
N.FAZIL KISAKÜREK'İN bu şiirini rahmetli kardeşimden yıllar önce dinledigimde bana bu kadar anlamlı gelmemişti.
guhu şad olsun.kendisi bana rahmetli başbugumdan sonra en büyük onur veren gurur kaynagım degerli ülküdaşımdı yakınlarına ve dava arkadaşlarına baş saglıgı dilerim şafak yılanlı

Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda

Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum

Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey

Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..

Eğer bir ihmal varsa alperenler hesabı soracaktır bundan emin olabilirsiniz.

arkadaşlar bu da muhsin yazıcıoğlunun son şiiri

Büyük türk ve islam düşünürü yaşayanı muhsin yazıcı ağabeyimize ALLAH tan rahmet diliyorum .

siyasi görüşü her ne olursa olsun tüm türk halkının gerçekten sevdiği dürüst temiz adam gibi bir adamı devlet büyüğümüzü kaybettik kendisine ve beraberindeki değerli insalara ALLAH tan rahmet diliyorum. yattığınız yer cennet olsun inşallah.

Geri