mühürden kastım kuyruk tellerinin başlangıç noktasındaki beyaz tüyler eskiden bu tip araplar görürdük bursa semalarında artık göremiyorum(aslında oynarda pek göremiyoruz ama az kaldı havalar açsın bursa semalarını oynara doyuracağım allahın izni ile)miharbiden kardeş kısa bi şey yazacağım cevaplarsan sevinirim elime eski bi kuşcunun kuşları geçti yıllar sonra geri döndüm oynara şöle bişi yaşadım kuşu iki üç sefer kanatları bantlı dıkşarda gezdirdim daha sonra birgün yavru da yatarken kümesten fırladı ve uçtu gitti 1 sene uçmayan kuş öyle bi uçuyorduki anlatamam aradan 36 saat geçti mübarek hayvan bi baktım kümesin üstünde bizi bekliyor hem çok sevindim hemde rabbimin kudretine bir kere daha şahit olmanın mutluluğunu yaşadım o küçü cük beyni olan kuş allahın izni ile hiç uçmadığı bir kaç kez terasında gezdiği koskoca bursadaki yüzbinlertce evden yavrusunun olduğu evi bulmuştu başkası söylese inanmazdım gerçekten ibret verici bi r hadise şimdi sorum şu bu hayvan çok iyi bir kana sahipmidir iyi bi oynarmıdır (manevi olarak zaten benim için çok değerli o ayrı tabii )