MÜLAKAT NASIL OLMALI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mülakatçı kral16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
M

mülakatçı kral16

Misafir
ARKADAŞLAR MÜLAKAT NASIL OLMALI SİZCE ,HANGİ ÖZELLİKLERİ ÖN PLANDA OLMALI?

ozkan bey dıger tarafta resımlerı bır turlu normal boyda ekleyememıstım...
mulakat oynardan ayrı kafa yapısı goz seklı ve endam olarak daha kucuk ve narın yapısıyla.ucum olarak da sertlıgıyle oynardan farklı bır ırkımız..
mulakatında cesıtlı renk yapısıyla farklılık arzeden kafa yapıları vardır..
daha koselı dık veya alemlılerın kafa yapısı gıbi kafa sekıllerı mevcuttur..
mulakatın ıcındede kapalı ve acık kanlar vardır..
aslında benım tartısmak ıstedıgım mulakatın seklı soyle yada boyle olmalıdan zıyade daha ayrıntılı bır sohbet etmektır..
saygılar....

Ekli dosyalar

• SDC10696.JPG
    SDC10696.JPG
    2.4 MB · Görüntüleme: 3,495
  • SDC10714.webp
    SDC10714.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 3,939
TEKİN resimler ve kısada olsa açıklamaların için teşekkürler fakat mülakat konusu çok derin bir konu iki satır yazıyla anlatılacak veya anlaşılacak bir şey değil daha detaylı bilgi sunarsan arkadaşlarımıza daha yararlı oluruz
SAYGILARIMLA

evet daha detaylı bır sohbet gerekır.mulakat sanılanın aksıne oynar kırıgı bır kus degıldır bence.oyuzden derın bır konu ve ayrıntıı konusulması gereken bır konu.bunu resımlerle destekleyebılırsek dahada anlasılır olacaktır sanırım..ancak benımelımde degısık kafa yapısında mulakatlar yok.sızde varsa sız ekleyın..

benım elımdekı mulakatlar aynı kafa yapısına sahıp kuslardır(beyaz harıc)beyaz kusumun kafa seklı bıraz daha dar ve goz etrafı muzlu denılen sarı renktedır..zeytunı mulakatım bızım tıkır dedıgımız eskı bır soydur.resımlerden bellı oluyorsa mavı lerden farklı yada onlardan türetme bır kus degıldır daha koyu bır renk hakımdır..mavi ve sıyah eslesmelerınden genelde zeytunı yavru alınır ama renk kendını bellı eder..
meseleyı ayrınlı konusmak gerekır.ancak makale gıbı yazmak bana pek uygun gelmıyor.laf lafı actıkca daha ayrıntıya ınerız..
saygılar...

Ekli dosyalar

• SDC10723.webp
    SDC10723.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 3,776
  • SDC10703.JPG
    SDC10703.JPG
    2.5 MB · Görüntüleme: 3,519
  • CIMG1831.webp
    CIMG1831.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 3,769
TEKİN bende değişik resimler ekliyeceğim fakat şu an uğraşamıyorum fakat o siyah tüylülerden (kapalı olanlardan)
40-50 tane var fakat fotoğraf makinesiyle denk gelip çekemiyorum ama en kısa zamanda resimlerini yollıyacağım
alttaki mavi erkek güzelmiş biraz daha çalışırsan daha güzel kuşlar olur
SAYGILARIMLA

ozkan bey bır sorum var kabul edersenız. daha once beyaz mulakat bakmamıstım.ancak gecen sohbetlerde beyazın,oynarın aksıne kapattıgı degıl actıgı yonundeydı..sız bu konuda ne dusunuyorsunuz?

TEKİN ben hiç beyaz mülakat bakmadım fakat düşüncen doğru mülakat beyazı açık yani kalaça mülakatlardan gelir ve haliyle beyaz mülakatla çalışırsan kuşlar açılır,onun için beyazı çok iyi bilmemiz gerektiğini her yazımda belirtiyorum BEYAZ çok derin ve anlaması çok zor bir kuştur .
SAYGILARIMLA

mülakatçı kral16' Alıntı:
ARKADAŞLAR MÜLAKAT NASIL OLMALI SİZCE ,HANGİ ÖZELLİKLERİ ÖN PLANDA OLMALI?
EN ÖNEMLİSİ ''CEP MENDİLİ '' GİBİ KÜÇÜK OLMASIDIR.!

Geri