Mülakat Takma Yetiştiricisi Varmı Aramızda ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kusbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kusbaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Nette bir türlü bulamadım aramızda mulakat takma yetiştiricisi varmı
Yani Her tarafı mavi sadece kuyruğu beyaz olan mulakat bu kuşlar normal mavi mülakatların altından geliyor
Afyonda yetiştiricisi olduğunu duymuştum

Merak ettiğim kuşlar fotoğraf olan paylaşırsa sevinirim

MÜLAKAT KANAT YANİ KARAKANAT GİBİİ.

ORJİNAL OLMAMAKLA BİRLİKTE ; TABİİ Kİ ZEVK SENİN SAYGI DUYARIM. MÜLAKAT MAVİ KUYRUKTA OLABİLİR..

YA DA KANATLARI BİR BEYAZ BİR MAVİ DE OLABİLİR..

SONUÇ DA BURSA OYNARININ VERSİYONLARIDIR.DUBLE MAVİ MÜLAKAT DA YAPTIM. YANİİ , UZAKTAN BAKINCA YABANİ ...

SIKINTI YOK . BULABİLECEĞİNE İNANIYORUM. YAPILABİLİR..ÖNEMLİ OLAN SAF KAN OLMASIDIR. TAM ANLAMIYLA MÜLAKAT İLE DEVAM EDİLMESİDİR.. BU BİR İMZADIR GELECEĞE..MÜLAKAT KANATÇI TÜRKER İN KUŞLARINDAAN...GİBİ..SIKINTI YOK..GÜZEL DÜŞÜNCE AYRICALIKLI OLMAK İYİDİR, STANDARTLARI BOZMADAN..TEK BEL ÜSTÜ , 12 TEL KUYRUK, İNCE BEL,CEP MENDİLİ MÜLAKATTIR. OYNARDA STANDART..RENKLER ZEVKTİR ,TARTİŞMAM O ZAMAN..SIKINTI YOK YOLA DEVAM EDİNN. MUTLULUK VERİCİ DÜŞÜNCELER.. HARİİKAAA.

Mulakatı profesyonel bakıcak olsam dedininiz standartlardki mulakatları bakardım ama benim aradığım sadece kuyruğu beyaz olandır full mavi mulakatta yaptım demişsiniz bu rengi mulakatlardanmı elde ettini yoksa farklı bir ırk güvercine melezleme yaparakmı elle ettiniz eğer sadece mulakatlardan elde ettiniz ise fotoğrafını görmek iseterim .

KANATLARI BOL ÇAPARLI , KUYRUĞU ÖRMELİ ,AYNALI, KARAKUYRUKLARLA DÜZ RENKLER ÇIKAR..BAKICI OLARAK KULLANDIĞIM KUŞLARDAN ÇIKIYORDU.İSTEYEREK SONUCA GİTMEDİM.FOTO ÇEKECEK GÜZELLİK OLARAK DEĞERLENDİRMİYORUM.GÖNLÜNCE OLSUN.

kırmadan kolonsuz düz mavi yapamazsınız..var bir yöntemi ama sırf rengi için kuşları kırmanızı tavsiye etmem..
saygılar..

arkadaşım merhaba. mülakat takma arıyorsun galiba evet bende var ayrıca bu kuşlar kırma değil. çünkü uzun yıllardır ırkı olan bir kuştur ama bilene. bilende yazıyor bilmeyende. bu kuşun 20 yıl gibi geçmişini bilen yazsın bilimyen bence sadece yazılanları okusun. bende bir çift var elimde. düz akkuyruk mavi. kanatlarıın üzerinde siyah cizgileri bulurun sadece kuyruğu beyaz ve yüksek uçup güzel makara sarar.

bahsettiğim kuşun bir kopya örneği gönderiyorum elimdeki kuşta tıpa tıp aynısı .mavi akkuyruk

Ekli dosyalar

• tk.webp
    tk.webp
    203.4 KB · Görüntüleme: 1,247
bu ne şimdi..bu foto daki kuşun cinsi ne..niçin kondu..mülakat diye mi kondu..:)

ÖZÜR DİLERİM. SÖYLEMEK ZORUNDAYIM.BU KUŞ MAKARACI OLABİLİR.EYVALLAH .

BURSA OYNARI , MÜLAKAT İSE HİÇ DEĞİL.. TRAKYA GÜVERCİNİ OLABİLİR.

söylencek çok şey yok resim herşeyi anlatıyor. ana baba bildiğimiz mülakat .gaga göz endam herşiyi duruşuyla anlatıyor.orjinal mülakat olduğunu yazıyorum hala yok trakya, yok şöyle diye yazıyorsunuz. siz doğru yazıyorsunuzda ben kökünü ve aslını bildiğim 20 yıllık kuşun resmini verdiğim halde yalan ve yanlış beyanda bulunduğumu düşünüyorsunuz. evet sen doğruyu ben ise elimde doğup büyyen bunca yıllık geçmişi olan kuşun mülakat akkuyruk olmadığnı beni inandırlaya çalışıyorsun. bu deveye endek atlatmaya benziyor haberin olsun. bence herşeyi ben doğuru yorumların havasından vaz geçip bazı kişilerin deneyimlerini bir kenara kay dedit bu kuşun yer yüzünde olduğunu arşivlerine ekleyip biraz daha bu mülakat ırlarıyla ilgini artırmış olmanı diliyorum.

MAŞAALAAH. GÜLE GÜLE BESLEYİN.

SİZ BEĞENİYORSANIZ SORUN YOK.BURSA DAN :slm:

BU BAŞLIK ; KAFA KARIŞTIRICIDIR . BÖYLE BİR MÜLAKAT YOKTUR.YANILTICIDIR..BAŞLIĞIN SİLİNMESİNİ RİCA EDERİM SAYGILARIMLA.

Geri