MÜLAKAT VE NALBANT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mülakatçı kral16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
M

mülakatçı kral16

Misafir
DEĞERLİ kuşçu arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni başka bir sitede rastladığım bazı yazılar bazı arkadaşlar kafalarına göre yazmış çizmişler ben müdahale etmek istedim fakat siteye bir türlü üye olamadım her halde olamamda
ne hikmetse ,her yolu denememe rağmen üye yapmıyolar
ARKADAŞLAR benim yaram yok ama neden böyle gerçeğe aykırı bilgileri yeni meraklılara aşılıyolar hala aklım ermiyor. :?

Merhaba Özkan bey,konuyu tam olarak anlayamadım.Yeni meraklılara aşılamak istedikleri konu nedir,daha açık belirtirseniz memnun kalırım.

mülakatçı kral16' Alıntı:
DEĞERLİ kuşçu arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni başka bir sitede rastladığım bazı yazılar bazı arkadaşlar kafalarına göre yazmış çizmişler ben müdahale etmek istedim fakat siteye bir türlü üye olamadım her halde olamamda
ARKADAŞLAR benim yaram yok ama neden böyle gerçeğe aykırı bilgileri yeni meraklılara aşılıyolar hala aklım ermiyor. :?
merhaba özkan çok laf demeycem site açılınca çıkan ilk konuyu oku senle ozaman tekrar dertleşelim

gökhan @k' Alıntı:
Merhaba Özkan bey,konuyu tam olarak anlayamadım.Yeni meraklılara aşılamak istedikleri konu nedir,daha açık belirtirseniz memnun kalırım.
asker sen napıyon bakem sen şimdi kuşu unut gelince düşüncez eksiğini ozaman tamamlarız kendine dikkat et :heyo:

kuş' Alıntı:
gökhan @k' Alıntı:
asker sen napıyon bakem sen şimdi kuşu unut gelince düşüncez eksiğini ozaman tamamlarız kendine dikkat et :heyo:
Beyhan abicim merhaba,çok şükür iyiyim ,rahatımız güzel.Evet seninde dediğin gibi askerden döndükten sonra inşallah bir çok konuda daha rahat bilgi paylaşımında bulunabilecez.Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

gökhan @k' Alıntı:
GÖKHAN askerlik nasıl gidiyo inşallah rahatın ve sıhhatin iyidir .
GÖKHAN kardeşim anlamaman normal çünki ben bile anlamış değilim her maviyi mülakat sanan arkadaşlar birde NALBANT konusuna girmişler ki sorma gitsin KES BABAM KES hani yersen hesabı varya ya ben bir şey bilmiyorum yada bu insanlar pazar peşinde ,mülakatı cami yozu kırması yapıyolar ,kendi beli açık kuşlarını NALBANT yapıyolar falan filan
yani senin anlıyacağın her kes kendi kuşunun reklamını yapıyor ortaya konuşan yok onun için biraz canım sıkıl dı
GÖKHAN kardeşim sana hayırlı teskereler ,ama fırsat bulduğun da yine fikirlerini ve eleştirilerini yazmanı bekliyorum
BURSA dan SELAMLAR
NOT =(Gökhan özel olucak ama sen İSABEYLİ misin )isim ve soy isim tanıdık birisiyle tuttuğu için soruyorum aklına bir şey gelmesin

kuş' Alıntı:
merhaba özkan çok laf demeycem site açılınca çıkan ilk konuyu oku senle ozaman tekrar dertleşelim
BEYHAN merhaba senin hastalık ne oldu önünü kesebildin mi?okudum arkadaşım okudum diycek bir şey yok her kesin fikri ama bi şekilde iyisini görünce onların fikride değişir zamanla tabi sabit fikirli ve inatçı değillerse :hayir: :hayir: :hayir:

ya işte ben hep bu yüzden çıldıracak gibi oluyorum herkeste bir davul var vuruyoda vuruyo ben böylelerine oynıcıların haini olarak görüyorum (SEVGİLİ GÜVERCİN DOSTLARI SÖZÜM HERKESİ KAPSAMIYO LÜTFEN BİLGİSİ OLMAYAN OYNAR,MÜLAKAT,KARAKANAT,ARAP ,BEYAZ HAKKINDA YORUM YAPMASIN ) bizler oynarcıyız bırakın kuşumuzu içimizdekiler sizlerde doğruları anlatın lütfen asılsız bilgi vermeyin yada kendinize göre yorum yapmayın esen kalın :unlem:

kuş' Alıntı:
BEYHAN merhaba senin hastalık ne oldu önünü kesebildin mi?okudum arkadaşım okudum diycek bir şey yok her kesin fikri ama bi şekilde iyisini görünce onların fikride değişir zamanla tabi sabit fikirli ve inatçı değillerse :hayir: :hayir: :hayir:
özkan hastalık bitti gibi yavru almaya başladım ama hatrı sayılır kuş kaybı oldu napalım bulucaz yine görüşürüz :heyo:

gökhan @k' Alıntı:
GÖKHAN askerlik nasıl gidiyo inşallah rahatın ve sıhhatin iyidir .
GÖKHAN kardeşim anlamaman normal çünki ben bile anlamış değilim her maviyi mülakat sanan arkadaşlar birde NALBANT konusuna girmişler ki sorma gitsin KES BABAM KES hani yersen hesabı varya ya ben bir şey bilmiyorum yada bu insanlar pazar peşinde ,mülakatı cami yozu kırması yapıyolar ,kendi beli açık kuşlarını NALBANT yapıyolar falan filan
yani senin anlıyacağın her kes kendi kuşunun reklamını yapıyor ortaya konuşan yok onun için biraz canım sıkıl dı
GÖKHAN kardeşim sana hayırlı teskereler ,ama fırsat bulduğun da yine fikirlerini ve eleştirilerini yazmanı bekliyorum
BURSA dan SELAMLAR
NOT =(Gökhan özel olucak ama sen İSABEYLİ misin )isim ve soy isim tanıdık birisiyle tuttuğu için soruyorum aklına bir şey gelmesin
Merhaba Özkan abi,malesef söz konusu oynar ve mülakat olduğunda bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor.Dönüyoruz dolaşıyoruz hep aynı noktaya varıyoruz.Sitemizde nalbant hakkında bir konu açılmıştı ve oradada malsef konu gereksiz tartışmlardan dolayı anlamını yitirmişti.O yüzden herhangi bir bilgi bu konuya girilmedikçe yorum yapmaktan yana olmadığımı belirtmek isterim.
Bu arada evet ben isabeyliyim abi.Sizin tanıdığınız kim acaba isabeyden? Bu arada askerlik temennileriniz için teşekkür ederim,sağlıcakla kalın.

GÖKHAN kardeşim kusura bakma cevabım biraz geç oldu ama 1 aydır netle sorun yaşıyorum onun için siteye bu akşam girebildim .Askerlik nasıl gidiyor sağlığın sıhhatin nasıl inşallah iyidir .
Diğer sorumu cevapladığın için teşekkürler ,ben isabeyden ARİF in (pamuklardan)damadıyım benim gökhan ı tanırsın
şimdilik hayırlı teskereler
BURSA dan SELAMLAR

Geri