Mülakatlarım (İstanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Bursa'dan Nurettin Tekin beyden aldığım mülakatlarımdan bir kaç resimi sizlerle paylaşmak istedim.
Resimler cep telefonu ile çekildiğinden biraz kalitesiz olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın.
Alemli mülakatlar takım ve erkeğini 1 haftadır uçuruyorum performans olarak gerçekten güzel yani ilk uçuruşlarım ve yarım saat kadar uçuyor başlangıç olarak benim için iyi..Kuşlar geldikten iki gün sonra yumurtladılar ama yerlerine alışmadıkları için yatmadılar bende yumurtaları altlarından aldım..ve gerçekten eşine ve yuvasına bağlı bir kuş Bursadan Nurettin bey' e teşekkürler..

Osman bey ;mülakatlar guzelmiş güle güle besle, bunları seyreymeye doyamazsın yuksek ucmayı cok severler.

Evet gerçekten güzel uçuyorlar...uzun yıllar öncede mavi başlardan beslemiştim mülakatlar güzel oluyor gerçekten çok sadık kuşlar herkese tavsiye ederim.

osman kardesım kuslara gule gule bak..bu cıft genelde damızlık kaldıgı ıcın cok ucmadı ama yavrularını cok ucurdum umarım sanada nasıp olur....saglıklı kumesler dılerım...

tekinn' Alıntı:
osman kardesım kuslara gule gule bak..bu cıft genelde damızlık kaldıgı ıcın cok ucmadı ama yavrularını cok ucurdum umarım sanada nasıp olur....saglıklı kumesler dılerım...
Çok teşekkürler Nurettin bey erkeği uçuruyorum ve gayette güzel uçuyor ve eşine çok bağlı gerçekten çok güzel kuşlar teşekkür ederim .saygılar

Kuşlar ilk yavrularını büyüttüler yavrular çok daha güzel çıktı yakında resimlerini koyarım...tabi bu geçen süre zarfı içerisinde kuşları performans olarak dahada yakından tanımış oldum....gerçi yavru bakıyorlar çok zorlayamıyorum ama bazen onyarların peşine takılıp 1 saati geçiyorlar hele bazen damda çiftleşip takır takır kalkıp yıldız oluşları var aman diyorum seyretmeye doyum olmuyor

Saygılarım

Geri