mulakatlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

tekinn

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nurettintekinkus
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
mavılerım ve sıyah mulakatlarım....kuslarımın hepsını ucuruyorum

Ekli dosyalar

bu ırk güvercinlerin hava performansı nedir arkadaşımmerak ettim

su an kı kumesımı ucum ve damızlık olarak bolememıs olsamda performansları benı tatmın edıyor..

Ekli dosyalar

• CIMG1911.JPG
    CIMG1911.JPG
    2.9 MB · Görüntüleme: 2,432
  • CIMG1909.webp
    CIMG1909.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 2,457
  • CIMG1919.JPG
    CIMG1919.JPG
    2.7 MB · Görüntüleme: 2,401
mulakat tutkusu başkadır...

Ekli dosyalar

• CIMG1933.webp
    CIMG1933.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,456
  • CIMG1942.webp
    CIMG1942.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,460
Hayır dalışa geçmez düz ve dağınık uçarlar...makara sardıklarıda görülür...ama uçus özelliği olarak bursa oynarına benzediklerinden şahin ve atmacadan tek kaçan kuş olarak bilinirler... Yani dalışa geçmesi için şahinden kaçması gerek...böyle bir sahneyi 2 kere gördüm ve harika dönüşler yaparak çok hızlı bir şekilde kaçıyorlar...saygılar

...............

Ekli dosyalar

• CIMG1878.webp
    CIMG1878.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 2,454
Mülakatlar yumurtladı Nurettin bey...çok teşekkürler

umarım saglıklı bır sekılde de buyurler kardesım..dedıgım gıbı kuslar daha cikcik ken bır kac km oteden sal.kusların sadakatini ve gelicigini olcmus olursun..sana yoladıgım kuslara bu yonuyle guvenırım...umarım saglıklı bır sekılde cogaltmak nasıp olur...gule gule besle...

Teşekkür ederim dediğinizi yapıcam..saygılar

aslında bu sıyahların havadakı goruntusu daha guzel ama ıstedıgım kareyı yakalayamadım bır turlu.

Ekli dosyalar

• CIMG1874.JPG
    CIMG1874.JPG
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,786
  • CIMG1875.webp
    CIMG1875.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,712
Nurettin abi maşallah on parmağında on marifet vallahi gözümüz gönlümüz açıldı bu kuşları görünce.emeğine sağlık allah nazardan korusun.saygılarımla.

orhangazili' Alıntı:
Nurettin abi maşallah on parmağında on marifet vallahi gözümüz gönlümüz açıldı bu kuşları görünce.emeğine sağlık allah nazardan korusun.saygılarımla.
serdar kardesım tesekkur ederım.bu mulakatlardan bır kumes uretmeyı basardım.kuslarımın hepsı aynı kan .aynı aıle.ucum konusunda benı en cok memnun eden kuslar bunlar.ucumu cok sert ve yuksek.(artık atmacalar bıle bıktı.kuslarımla ugrasmıyo,kendılerıne kolay av arıyolar.)
bu kusların ozellıgı oynar gıbı sımsıyah.tuylerı pırılpırıl bastan kuruga kadar yesıl mor yanar.ama ele aldıgında ufacık,ve havada mermı gıbı.gelıcılıgı yuvaya sadakatı ve ahlakı 10 numara.
bu kusları 5 yıldır ıslah ve gelıstırmeye calısıyorum..ve gıtgıde daha ıyı oluyor..
guzel sozlerın temennılerın ıcın tekrar tesekkurler..
gorusmek uzere..

arkadaslar sıyah mulakatları elımde dişi fazlalıgı nedenıyle ıkı dısı yı cıkaracagım...bılgınıze

Selamlar abicim kuşlarınız harika başka sölicek bişe bulamadım tüyleri kadr ömrü olsun

capkin' Alıntı:
Selamlar abicim kuşlarınız harika başka sölicek bişe bulamadım tüyleri kadr ömrü olsun
guzel sozlerın tesekkur ederım kardesım..kuslarım dan bende cok memnunum.ama elımde erkek kus ,dısı lerden daha az kaldıgı ıcın(4 dişi fazlam var)dişilerden ikisini, kapalı kumeste kus bakmayan bursa kusunu havada seven meraklı arkadaslardan bırı talıp olursa satacagım..
bu formdakı mavılerı zeytunılerı zaten elımden cıkardım.su an elımde sadece sıyahlar var.onlarıda damızlıga ayırdım..takım ısteyen olursa yok..yanlızca iki dişi cıkaracagım elımden.kusların ucumuna ve sıhhatıne garantı verırım...
saygılarımla..

bu kuşlar güzel bende bir tane buna benzer kuş var ama mülakat mı oldugunu bilmiyorum eşiyle birlikte semaya çok yükseklere çıkıyorlar

Tekin bey mülakatlarınız çok güzel Maşallah. Hiç havada mülakat görmedim ama bir gün izlerim İnşallah. Oynardan daha yüksek uçtukalrını duymuştum.

erhan.' Alıntı:
Tekin bey mülakatlarınız çok güzel Maşallah. Hiç havada mülakat görmedim ama bir gün izlerim İnşallah. Oynardan daha yüksek uçtukalrını duymuştum.
ehan bey yolunuz bu tarafa duserse ugrayın beraber ızlerız..oynardan daha yuksek ucar dıye kesın bır genelleme yapamayız ama daha sert ucar..kanat alısları daha sert ve alcalıp yukselmelerı daha serıdır..

güvercinler çok güseller ama ailem beslememe kızıyor.Askerden geldim.Güvercini yasakladılar.Bende acayip hastalık var.Ama bakalım kısmet olursa mülakat almayı düşünüyorum.Tekrar maşallah güsel mülakatlarınız var...

tekinbey selamlar böyle güzel mülakatları görmek beni mest ediyor,emeğinize ve gönlünüze sağlık tüyünce hayrını görün ALLAHIM nazarlardan korusun.

turan_44' Alıntı:
tekinbey selamlar böyle güzel mülakatları görmek beni mest ediyor,emeğinize ve gönlünüze sağlık tüyünce hayrını görün ALLAHIM nazarlardan korusun.
turan bey ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım..uzun zamandır mulakat benı oynardan daha fazla heyacanlandırıyor..
kuslarımı heryıl daha da guzellestırmeye calısıyorum..gerek hava gerekse eldekı guzellıgı ıcın ugrasıyorum..ınanıyorumkı dahada guzellesecek...
saygılar...

tekinn' Alıntı:
erhan.' Alıntı:
ehan bey yolunuz bu tarafa duserse ugrayın beraber ızlerız..oynardan daha yuksek ucar dıye kesın bır genelleme yapamayız ama daha sert ucar..kanat alısları daha sert ve alcalıp yukselmelerı daha serıdır..
İnşallah tekin bey seneye o tarafa tayin düşünüyorum Allah Nasip ederse gelicez bakalım. Hoşçakalın

TEKİN ; MÜLAKATLARIN GÜZEL .. BİR ÇOK KÜMESDEN BÖYLE MÜLAKAT ÇIKMAZ..

CEP MENDİLİ GİBİ OLSUNLAR :hhh: :slm:

Geri