tekinn
Gold Üye
- Ad Soyad
- nurettintekinkus
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serdar kardesım tesekkur ederım.bu mulakatlardan bır kumes uretmeyı basardım.kuslarımın hepsı aynı kan .aynı aıle.ucum konusunda benı en cok memnun eden kuslar bunlar.ucumu cok sert ve yuksek.(artık atmacalar bıle bıktı.kuslarımla ugrasmıyo,kendılerıne kolay av arıyolar.)orhangazili' Alıntı:Nurettin abi maşallah on parmağında on marifet vallahi gözümüz gönlümüz açıldı bu kuşları görünce.emeğine sağlık allah nazardan korusun.saygılarımla.
guzel sozlerın tesekkur ederım kardesım..kuslarım dan bende cok memnunum.ama elımde erkek kus ,dısı lerden daha az kaldıgı ıcın(4 dişi fazlam var)dişilerden ikisini, kapalı kumeste kus bakmayan bursa kusunu havada seven meraklı arkadaslardan bırı talıp olursa satacagım..capkin' Alıntı:Selamlar abicim kuşlarınız harika başka sölicek bişe bulamadım tüyleri kadr ömrü olsun
ehan bey yolunuz bu tarafa duserse ugrayın beraber ızlerız..oynardan daha yuksek ucar dıye kesın bır genelleme yapamayız ama daha sert ucar..kanat alısları daha sert ve alcalıp yukselmelerı daha serıdır..erhan.' Alıntı:Tekin bey mülakatlarınız çok güzel Maşallah. Hiç havada mülakat görmedim ama bir gün izlerim İnşallah. Oynardan daha yüksek uçtukalrını duymuştum.
turan bey ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım..uzun zamandır mulakat benı oynardan daha fazla heyacanlandırıyor..turan_44' Alıntı:tekinbey selamlar böyle güzel mülakatları görmek beni mest ediyor,emeğinize ve gönlünüze sağlık tüyünce hayrını görün ALLAHIM nazarlardan korusun.
İnşallah tekin bey seneye o tarafa tayin düşünüyorum Allah Nasip ederse gelicez bakalım. Hoşçakalıntekinn' Alıntı:ehan bey yolunuz bu tarafa duserse ugrayın beraber ızlerız..oynardan daha yuksek ucar dıye kesın bır genelleme yapamayız ama daha sert ucar..kanat alısları daha sert ve alcalıp yukselmelerı daha serıdır..erhan.' Alıntı:Tekin bey mülakatlarınız çok güzel Maşallah. Hiç havada mülakat görmedim ama bir gün izlerim İnşallah. Oynardan daha yüksek uçtukalrını duymuştum.