tekinn
Gold Üye
- Ad Soyad
- nurettintekinkus
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkur ederım..mulakat beslemeyı bıraktınız sanırım..zahirbaba' Alıntı:güzel kşlardır bendede vardı
kemal kardesım ben kuslarımı ucurmaya calısıyorum ısden gucden fırsat buldukca...ucumları oldukca sert.mulakatta olması gerektıgı gıbı..benım kuslarım makara yapmaz pek.es zamanı adına makara denemeyecek bır kac serı takla bazen,o kadar..khemall' Alıntı:Merhaba Bir çift ben de aldım.1 tane byavrusuyla berabar.Ana babayı daha uçurmadım.Yavrusunu iki haftadır uçuruyorum.Çok sert ve düz uçumu var.Ama babası çok uzun makaraya giriyormuş.Aldığım kişinin söylediğine göre.Sizinkileri uçuruyor musunuz ve makaraya giren varmı.Uçumları nasıl merak ediyorum.
gokhan kardesım ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler...gökhan @k' Alıntı:Nurettin abi,yeni yavruların maşallahı var.Allah nazarlardan korusun.
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım kardesım..BATILI' Alıntı:selamlar Nurettin abi
kuşların maşallah çok güzel görünüyorlar,allah can pekliği versin sağlıklı kümesler dilerim
iyi günlerde uçur
SAYGILAR
turan kardesım ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler..turan_44' Alıntı:nurettin abi kuşlarının maşşallahı var,yavruların süper allahım nazarlardan korusun tüylerince hayrını gör SAYGILAR SELAMLAR.
tesekkur ederım erhan bey..sanırım sızde makaracı kus beslıyorsunuz..erhan.' Alıntı:Güzel kuşlarınız var. Güle güle besleyin..