muradiyeli kara mehmet tin dönekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmett1988
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

ahmett1988

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet hafızoglu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
kümesleri bır araya topladıgım için kümes cok kalabalık oldu bazılarını satılacaktır ilgilenenler için,:

05326149743

Harika Kuşlar.Allah Nazarlardan Saklasın.Ayrıca Kümeste Süper :heyo:

EFKARLI_ÇOCUK

S.A Mehmet bey dönekleriniz harika görünüyor .fakat bunları bu ortamda ucurup eğitim vermeniz imkansız gibi birşey. bende 25 tane var ve kümesimde rahat yakalayıp uçurabilmeme rağmen sezonda 4-5 yavru ancak eğitebiliyorum.yoksa bu mekanı salma olarak mı kullanıyorsunuz.epey güzel kuşların rahat edebileceği bir ortam.bol yavru alman dileğiyle.selamlar
ömür deniz.

abi maşallah kuşlar hepside birbirinden güzel ve sağlıklı bakımlı oldukları belli.. allah güle güle beslemeyi nasip etsin ben bir türlü alışamadım paçasız döneklere....

Maşallah nazar değmesin, kümesiniz büyük bir o kadarda kalabalık, kırmızılarla karaları ayrı bir kümes yapsanız nasıl olurdu ? paylaşım için sağolun.

Maşallah maşallah nazar değmesin. Hepsinin kostümü güze birde performansları hakkında bilgi veirmisiniz. Birde merak ettiğim siyahların kuyruk telek sayıları nasıl ve kuyruk üstü yağ bezesi mevcutmu?

kümesiniz çok güzel,yerde beşlemeyi seviyorsunuz galiba ama dönek güvercini çıkarmanız çok zor,

allah nazardan saklasın kuslarınız cok güzel

arkadaşlar herkese yorumları için tesekkur edıyorum ama kuslar kumesı yenı toplanıyor bahçeye ayriyeten iki kümes daha yapılıyor egitimler için herkese tesekkurler

Kuşlarınız çok güzel hep bu kadar çok kuşum olsun istemişimdir uçururken düşünsenize bulut gibi hepsi havada tüm kuşçuların dikkatini çekiyo hepsi sizin kuşlara bakıyo ne kadar güzel olurdu...

Selamlar kuşlar çok güzel.
Abi kuşları yerinde izlemek isterdim saygılar...

mehmet bey kuşlarınızın bazılarının satılık olduğunu söylemişsiniz,kuşların fiyatı ne kadar acaba belirtirmisiniz

kırmızıla satılık degıl çiftini 50 ytl ye verecek

siyah olanları 150 liraya satıyorduk ama kumes cok kalabalık olddu o yüzde ucuzdan verıyoruz

salmanız ve kuşlarınız çok hoşuma gitti.
sizi tebrik ediyorum.

abi çok güzel kuşlar ve temizler kümeste süper allah nazardan saklasın heryer çok güzel ve çok titiz yapılmış... SAYGILAR

abicim maşallah ya, uçarken çok güzel bir görüntüsü olur heralde..............

Bursada dönekçi dedigin zaman iki mehmet akla gelir gelir biri kırmızı mehmet biri kara mehmet saygılar abicim kuşları allah nazardan saklasın hepsi bir birinden güzeldir kesin senin kadar meraklı birini zaten hiç tanımadım dönüşleride harıkadır tekerlekkk
göbekli maroll nerde eski günler akadaşın kenan

Selam mehmet bey kuşlarınızın maşallahı var bu kadar dönegi bi araya toplayabilmek büyük marifet olsa gerek.çok güzel görünüyorlar.bol yavru almanız dilegiylee.

...................:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:.................

2 dişi dönek lazım usta ne kadar istiyorsunuz ciddiyim fiyat bekliyorum ??
erkek döneklerim çok iyi performansı var dişiler iyi ise görüşelim numaram=05424649205

abi kuşlar çok güzel bide neredeyse hepsi ynı rekn çok güzel gözüküyor siz orada alım satımmı yapıyorsunuz kuşlarınız tamamen kendinizinmi yani hiç satılık yoqmu :?

Çok güzel kuşlarınız var bi o kadar da güzel kümesiniz

s.a ustam kuşların cok güzel bizim bi abi senin kuşalr gibi kuşş arıyordu satmak istiyorsan haberim olsun özel cvp la msj atarsın saygılarla

maşallah güzel kuşlar kümes büyük ve düzenli güle güle besleyin

Geri