Murat GÜLDAĞ İzmirden Kelebekler (SAYALAR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
www.kuscular.org Alt Kuruluşu Olan Resmi Destek Sitemizden Alınmıştır.

Bu Güzel Kelebeklerin Sahibini Buaradan Birkez Daha Tebrik Eder Sağlıklı Bol Yavrular Almasını Yüce Allahtan Dilerim.

ksklimurat' Alıntı:
karabozalı

beyazlar

kuşların veliyetııı

paylaşımın için teşekkürler hayrını gör kuşların çok güzeller

maşallah süper kuşlar bunlar çok iyi beslemişsin

ordakihünkarileri çok güzel

bn de bornova'dan oynak saya meraklısıyım.
Kardeşim, o beyazlar neylerden gelme?? merak ettim açıklarsan sevinirim yoksa edremitlerden mi?

Hüseyin yazıları ve fotoları eklediğin için sana çok teşekkür ederim.

Bu gün gördüm.

Yorumlar için ayrıca herkese teşekkürler.

Saygılarımla,

Murat GÜLDAĞ
0535 284 2075
[email protected]

abi yoksun ortalıkta?

ksklimurat' Alıntı:
Hüseyin yazıları ve fotoları eklediğin için sana çok teşekkür ederim.

Bu gün gördüm.

Yorumlar için ayrıca herkese teşekkürler.

Saygılarımla,

Murat GÜLDAĞ
0535 284 2075
[email protected]

Selamlar. Öncelikle hoşgeldin abi. Rica ederim ne demek resimleri eklemek. Fazlasını da senin eklemeni bekliyoruz abi.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Kardeşim, o beyazlar neylerden gelme?? merak ettim açıklarsan sevinirim yoksa edremitlerden mi?

josef kardeş sayaların en oynakları bende oynamaktan uçamıyorlar kanatları kesik hepsi edremit yavrusu.bakmak istersen:
http://kuscudostlar.azbuz.com/index.jsp
msnnem:[email protected]
izmirden murat kardeşiminde kuşları çok güzel paylaşım için sağol dostum..

josef' Alıntı:
bn de bornova'dan oynak saya meraklısıyım.
josef kardeş çok oynayan oyundan uçamayan edremitlerin fotosunu vereyim:
erkekqx1.jpg
erkek yavru
fotoraf0095fq8.jpg
anne baba
fotoraf0096du4.jpg
erkek yavru
fotoraf0097we8.jpg
erkek yavru

SAYALARIM
ALNI SAKALLI VE EŞİ (KARŞIYA OYUNLU)

ALNI SAKALLI VE EŞİ'NİN YAVRULARI

Arkadaşlar öncelikle sorunuza uzun süredir cevap veremediğim için özür dilerim.
İlk fotodaki beyaz ile karabozalının yavruları bu beyazlardır. Ben kuşları bi kafesten aldım oyunlu meraklısı olduğumu bilen biri verdi bu kuşları sağ olsun bunlardan yavru al uçur dedi ciddende yavru alıp uçurunca bana yettiler. 4 kardeşten sadece bir tane kaldı 3 tanesi öldüler ancak şu anda bir çift yavru büyüyor bir çift te yumurta var bakalım ben yavruları izledim bu damar garantili olduğundan gönlüm rahat. Umarım sorularınıza cevap olmuştur.

Bu arada edremit oynaklarını da ayrıca çok severim bornovalı arkadaşım bi ara kuşlarını izlemek isterim tanışmak umuduyla.

Saygılar,

çok güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler

msn:[email protected]

GÖRDÜĞÜM DEĞİŞİK KUŞLARDAN İLK DEFA BÖYLE FARKLI IRKLAR GÖRDÜM ÇOK İYİ VE SAĞLIKLI KUŞLAR BOL YAVRULAR DİLEİM

evet maşalllah kuşlar güzel ama orda ki beyazlar ayrı bi gzl gbi hayvanlar yerde bile kendni belli ediyo ne dyim vallla maşalllah bol yavrulu szonlar dilerim.

karabaşlarda leke var ama hünkariler çok hoş.
maaşallah kuşların görünüşü çok güzel

Tüm yorumlar için teşekkürler inşallah Allah herkesin gönlüne göre nasip eder ben çok aradım anca buldum yeni yavrularını alıyorum ancak insanın böyle kuşları oldumu içi rahat oluyor verdiği emeğe paraya vss... değiyor yani onları havada izlemek bana yetiyor.

Selamlar,

Selamlar ilk önce beyaz kuşlar çok güzel ALLAH güzel bi şekilde beslemeyş nasip etsin

bol yawrular alman ümdi ile tüyü kdr ömrü olsun
KUBİLAY saygılarımla.......

muratcım ksk yazmısın,bende kskde oturuyorum,senle irtibata gecmek isterim,bende kus almaya baslıycam,yardımcı olursan tsk ederim,saglıcakla kal

abi oyunlu satılık kuşun varmı ben 2 senedir besliom 16 yaşındayım bana biraz ucuza verirsen sevinirim :oley:

slm ben bornovadan irfan kuşların çok güzel ben oynak saya hastasıyım 8 sene besledim ama uzun süredir izmirde değildim besleyemedim yeniden başlıycam mümkünse görüşelim size nasıl ulaşabilirim

abi ben bornovadan musa saya meraklısıyım sizin gibi bu işi iyi bilen ustalarla tanışıp kendimi geliştirmek istiyorum

Geri