Murat Pakarda'nın Alabademleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar, Edirne de yeni nesil alabadem yetiştiricilerimizden Murat arkadaşımızı tebrik ederim kümesine yaptığım kısa süreli ziyaret de muhteşem Alabademleri bir arada gördüğüm de çok sevinmiştim bunları sizlerle paylaşmak istedim. telefonumla bir iki resim çekme fırsatını yakaladım resimler pek iyi çıkmadı!işte Edirne de bir alabadem kümesi.

kuşlarnız çok hoşuma gitti.Maaşallah çok sağlıklı görünüyolar...

Gerçekten çok güzel kuşlar Hüseyin...paylaşımın için teşekkür ederim... Bu güzel kareleri ekleye ekleye benide başlatıcan bu kuşa sanırım :)

Maşallah çok güzel kuşlar.Allah c.c. sahibine bol yavrulu sağlıklı bir kümes nasip etsin.Saygılar...

selamlar ben edirneden tanju murat abi gibi genç nesilden bakanlar olsa alabadem kuşlarının ırkları kurtulur ama edirnede gençler pek beslemiyorlar murat abiyi yakından tanıyorum ve okuşları bakmak için çok uğraştı ve değdiğinide düşünüyorum sade alabademleri değil bütün baktığı kuşları güzeldir herdaim en iyilerini yetiştirmeyi tercih eder.edirnede bazıları sadece kendisinde olmasını isteyenler vardır elinde birtane iyi kuş vardır nesana verir nede senden eş alır gider başkabir kuşla eşleştirir bunlar biraz özen gösterseler iyi kuşlar çıkar ama yapmıyorlar inşallah düzelirler.saygılar

alabadem açısından son zamanlarda çok güzel gelişmeler oluyor. zaman içerisinde dahada iyi yerlere gelecek olan bu güzel ırkımıza hizmet edenleri bir edirneli olarak takdir ediyorum. gerçekten güzel alabademler. yetiştiren arkadaşımızı ve bu güzellikleri bizlerlere ulaştıran hüseyin arkadaşımızı tebrik ederim.

Geri