mustafa tekin arap akkuyruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa tekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa tekin
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DBdRMTauWo4&feature=feedu[/youtube]

yanlış anlamayında bu çekim hızlandırılmış mı ?

mustafa bey video tam anlaşılmıyor da, yani bu kuş gözüktüğü hızla dik şekilde fişek mi yapıyor ?

BEN BİR KEZ BU HIZDA KUŞ SEYRETTİM canlısı cok güzel oluyor ama takla doldurduğunda hızı kesilir.

mustafa bey disiplinizi çok begendim. yavru'lar,eke'ler,telek'te olanlar hepsi farklı yerlerde. hepsi birbirine baglı kuşlar anladıgım kadarıyla tebrikler güzel kuşlarınız var, bu kümese hastalıkta girmez hepsi bi soy neredeyse asil hayvanlar belli keyifle besleyin güle güle uçurun sevgiler.

ALİ beye cevap yazıyorum benim kuşlarımın nesli nerdeyse tek nesildir bunda bir şey anlamdıysan diger videolarım var onlara bakarsın özellikle arap erkek yazan ucan kuşun amcasıdır BENİM KUŞLARIM GENELDE KACIMLIDIR saygılarımla

urfalı' Alıntı:
mustafa bey disiplinizi çok begendim. yavru'lar,eke'ler,telek'te olanlar hepsi farklı yerlerde. hepsi birbirine baglı kuşlar anladıgım kadarıyla tebrikler güzel kuşlarınız var, bu kümese hastalıkta girmez hepsi bi soy neredeyse asil hayvanlar belli keyifle besleyin güle güle uçurun sevgiler.
Dogrudur abi nesil aşagı yukarı tek nesil hepsi birbirine akraba yorum icin teşekür ederım hayırlı günler saygılarımla

mustafa tekin' Alıntı:
ALİ beye cevap yazıyorum benim kuşlarımın nesli nerdeyse tek nesildir bunda bir şey anlamdıysan diger videolarım var onlara bakarsın özellikle arap erkek yazan ucan kuşun amcasıdır BENİM KUŞLARIM GENELDE KACIMLIDIR saygılarımla

ben sadece vıdeoda kuş fişek mi yapıyor onu anlayamamıştım ve net gözükmediği için sordum,başka birşey için değil. KUŞLARINIZIN KAÇIMLI OLMASINA sevindim, madem kaçımlılar diğerlerini izlemeye gerek yok, güle güle besleyin, saygılar

ali bey yazdıgım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim bu güvercin merakı paylaşildıkca güzeldir diger videolar daha net sarışları gör diye yazmıştım bakarsanda canın sağ olsun bakmazsanda hayırlı günler

estağfurullah özür dilemeyi gerektirecek birşey yok, sağlıcakla bak kuşlarına arkadaşım...

ahmet abi yakında eke olarak videosunu atacagım kısmet olursa

merhaba,

yeni başlayan bir kuş galiba sanki elinle havaya atmış gibi çok hırslı maşallah çok güzel.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

güle bir paylaşım gule gule besleyın

saygılar

oguzhan ustundag

ARKADAŞLAR YORUMLAR İCİN TEŞEKÜR EDERİM HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH YENİ VİDEOLAR ATACAGIM KISMET OLURSA YAKIN ZAMANDA SAYGILARIMLA

en son attıgım meşajda kısmet olursa yeni videolarnı atacagım demiştim ama maalesef kısmet olmadı kuşlarıma hastalık geldi 5 tanesi öldü bunların icindede malesef arap akuyrukta var durum böyle inan arkadaşlar cok moralim bozuk cok üzgünüm cenabı ALLAH sizlerin yuvasına böyle bir hastalık vermesin bütün emeklerim hayellerim yok oldu

tek tesellim anası babası bende ayrı bir yerde inşallah ilerde kardeşlerinin videosunu atarım

Maşallah güle güle besleyin hayırlı günler...

Merhaba,

Mustafa bey öncelikle geçmiş olsun acınızı ve üzüntünüzü kuşçular org. ailesi olarak paylaşıyorum.

Elinizde anne ve babaları kalmış yinede buna şükür emeğinizede saygı duyuyorum.

Dediğiniz gibi ilerde yavrularının videolarınıda paylaşırsınız.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Ramazan bey acımı paylaştıgınız icin teşekkür ederim saygılarımla hayırlı günler

mustafa tekin' Alıntı:
en son attıgım meşajda kısmet olursa yeni videolarnı atacagım demiştim ama maalesef kısmet olmadı kuşlarıma hastalık geldi 5 tanesi öldü bunların icindede malesef arap akuyrukta var durum böyle inan arkadaşlar cok moralim bozuk cok üzgünüm cenabı ALLAH sizlerin yuvasına böyle bir hastalık vermesin bütün emeklerim hayellerim yok oldu
GEÇMİS OLSUN MUSTAFA KARDESİM SAGLIK OLSUN SANA BİR SEY OLMASIN KUS BİR SEKİLDE YERİNE GELİR ÜZÜLDÜM DAHA İYİLERİNE KAVUSMANIZ DİLEGİ İLE

SAYGILAR

Muharrem abi taselliginizden dolayı ve acımı paylaltıgınızdan dolayı teşekkür ederim dostlar sag olsun cenabi ALLAH bizlerre hayırlı ömürler versin

S.A. MUSTAFA BEY GECMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLERİM.SELAM VE SEVGİYLE...

Geri