mustafa tekin
Üye
- Ad Soyad
- mustafa tekin
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DBdRMTauWo4&feature=feedu[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrudur abi nesil aşagı yukarı tek nesil hepsi birbirine akraba yorum icin teşekür ederım hayırlı günler saygılarımlaurfalı' Alıntı:mustafa bey disiplinizi çok begendim. yavru'lar,eke'ler,telek'te olanlar hepsi farklı yerlerde. hepsi birbirine baglı kuşlar anladıgım kadarıyla tebrikler güzel kuşlarınız var, bu kümese hastalıkta girmez hepsi bi soy neredeyse asil hayvanlar belli keyifle besleyin güle güle uçurun sevgiler.
mustafa tekin' Alıntı:ALİ beye cevap yazıyorum benim kuşlarımın nesli nerdeyse tek nesildir bunda bir şey anlamdıysan diger videolarım var onlara bakarsın özellikle arap erkek yazan ucan kuşun amcasıdır BENİM KUŞLARIM GENELDE KACIMLIDIR saygılarımla
GEÇMİS OLSUN MUSTAFA KARDESİM SAGLIK OLSUN SANA BİR SEY OLMASIN KUS BİR SEKİLDE YERİNE GELİR ÜZÜLDÜM DAHA İYİLERİNE KAVUSMANIZ DİLEGİ İLEmustafa tekin' Alıntı:en son attıgım meşajda kısmet olursa yeni videolarnı atacagım demiştim ama maalesef kısmet olmadı kuşlarıma hastalık geldi 5 tanesi öldü bunların icindede malesef arap akuyrukta var durum böyle inan arkadaşlar cok moralim bozuk cok üzgünüm cenabı ALLAH sizlerin yuvasına böyle bir hastalık vermesin bütün emeklerim hayellerim yok oldu