mustafa tekin daganli erkek 3 yaşinda KAYSERİ 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafa tekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa tekin
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RP8biBuVVZU&list=UUYYTVmedYCBLPi_ZGyZW6EQ&index=1&feature=plcp[/youtube]

S A MASALLAH MUSTAFA KARDESİM BU YASDA BU SATAVAT ÇOK GÜZEL KESKE DEVAMINIDA GÖRE BİLME İMKANIMIZ OLSA EMEKLERİNE SAGLIK KESKE HALİNE BIRAKSANIZDA KUS KUSUN ÜZERİNE KENDİSİ GELSE BU GÖRÜNTÜDE KUS HEDEFE GELİRKEN PIRILTI VERDİNİZ DEDİGİNİZ GİBİ YANLIS YERDEN ALMADI KUS PIRILTIYI GÖRDÜGÜ ANDA OYUNA BASLADI KENDİ GELSE DAHADA GÜZEL OLURDU BU SEKİL KUSLAR HALİNE BIRAKILMALI PIRILTIYLA DEGİL KENDİ GELMELİ YİNEDE ÇOK GÜZEL BİR SEFER DE OLSA HAREKETLERİ SESİ SOLUGU HARİKA KAYSERİDE ÇOK GÜZEL KUSLAR SEYREDİYORUZ KALİTELİ YETİŞTİRİCİLERDE ÇOK PAYLASIMLARINIZIN DEVAMINI DİLİYOR SAYGILAR SUNUYORUM

maşallah sesı deparı ıyı, de pırıltı olayına da katılıyorum selamlar...

Maşallah,izlemesi keyifli güzel bir fişek,inşallah dahada iyisini yapar.Sağlıklı kümesler,saygılar.

öncelikle pırıltı olayına katılıyorum inanki isteyerek olmadı kamera yanımda duruyordu kuşta oyuna gelınce kacırmayım hemen kameraya cekeyim derken altındaki kuşlar korkuncu pırıltı verdiler yoksa bende pırıltı vererek kuşun oyuna gelmesini istemem her zaman kuşu kendi haline burakırımki en iyisini kendi yapsın diye saygılar

maşallah çok hevesli heycan verebilecek güzel bir kuş. merak ettim soyu hakkında bilgi verebilir misiniz sanki ankaradaki bazı kuşlara benziyor . emeklerinze sağlık güle güle uçurun

Maşallah mustafa abi kuş hakkını vermiş ara açması taklayla bağlaması gerçekten güzel .....

selam mustafa abi kuşun güzel masallah merketçi cengiz ve mürtaza işgüzarı tanıyormusun tanıyorsan düşüncelerin nelerdir

Maşallah kuşun sesi,takla arası,taklası ve deparı çok güzel henüz hazır olmadığından dolayı fişeğini yukarıdan alıyor ileride tam antıramanını aldıktan sonra kuşun kalkışından inişine kadar yaptığı tüm fişekleri çekerseniz çok daha iyi olur kanaatindeyim tek fişeğe göre değerlendirecek olursak yere kalışı da hedefinden yapabilse mükemmel kuş ALLAH CC kazasız belasız bir şekilde uçurmayı nasib etsin güle güle besleyin.Selamlar

maşallah güzel hayvan.

paylaımınız için tesekkurler.

Saygılarımla.

Ramazan ABA

maskeler' Alıntı:
maşallah çok hevesli heycan verebilecek güzel bir kuş. merak ettim soyu hakkında bilgi verebilir misiniz sanki ankaradaki bazı kuşlara benziyor . emeklerinze sağlık güle güle uçurun
ARKADAŞIM KAYSERİNİN YERLİ KUŞU AŞA YUKARI BENİM 12 YADA 13 YILLIK DAMARIM SAYGILARIMLA

katliam' Alıntı:
selam mustafa abi kuşun güzel masallah merketçi cengiz ve mürtaza işgüzarı tanıyormusun tanıyorsan düşüncelerin nelerdir
A.S KUŞ İCİN YAPTIGIN YORUM İCİN TEŞEKÜRLER CENGİZ ABİ VE MURTAZA ABİYİ TANIRIM SAYGI DUYDUGUMUZ ABİLERİMİZDİR

GÜZEL YORUMLARİNİZ VE DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SAYGILAR...

Maşallah güzel kuş bol oyunlar..

s.a.mustafa bey maşallah süratli ve heycanlı bir kuş.ayrı yeten misapirferliginiz ve saygınızdan dolayı size teşekkür ederim.CC sizden razı olsun.sevgiler selamlar...

Selamun aleyküm.
Kuş güzel allah nazardan saklasın .Ancak güzel olduğu kadarda eleştiriye açık yanları var.Birincisi çok yüksekten alıyor.İkincisi çok yalpalıyor.3 yaşında artık oturmuş hali kuşun yeni eke olsa bu hatalar normal ancak kart bi kuşda bu hatalar göze pek hoş gelmiyor.Nacizane bilgilerim dahilinde söyledim.Kimseyide kırmak istemem.

kuşcu ahmet' Alıntı:
s.a.mustafa bey maşallah süratli ve heycanlı bir kuş.ayrı yeten misapirferliginiz ve saygınızdan dolayı size teşekkür ederim.CC sizden razı olsun.sevgiler selamlar...
a.s ahmet abi her zaman bekleriz senin gibi misafiri saygılarımla

tanlmslz' Alıntı:
Selamun aleyküm.
Kuş güzel allah nazardan saklasın .Ancak güzel olduğu kadarda eleştiriye açık yanları var.Birincisi çok yüksekten alıyor.İkincisi çok yalpalıyor.3 yaşında artık oturmuş hali kuşun yeni eke olsa bu hatalar normal ancak kart bi kuşda bu hatalar göze pek hoş gelmiyor.Nacizane bilgilerim dahilinde söyledim.Kimseyide kırmak istemem.
aleyküm selam gökşen kardeş yorum icin teşekürler şu an icin bende olon bu inşallah ilerde daha iyi videolar atmaya calışırız inşallah sizdende daha güzel videolar bekliyoruz bu işler yorum yazmakla olmuyor göstermekle oluyor nacizane fikrim saygılarımla

arkadaşa yavru alsın diye gönderdim o da kaybetmiş

Geri