mustafa tekin
Üye
- Ad Soyad
- mustafa tekin
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RP8biBuVVZU&list=UUYYTVmedYCBLPi_ZGyZW6EQ&index=1&feature=plcp[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ARKADAŞIM KAYSERİNİN YERLİ KUŞU AŞA YUKARI BENİM 12 YADA 13 YILLIK DAMARIM SAYGILARIMLAmaskeler' Alıntı:maşallah çok hevesli heycan verebilecek güzel bir kuş. merak ettim soyu hakkında bilgi verebilir misiniz sanki ankaradaki bazı kuşlara benziyor . emeklerinze sağlık güle güle uçurun
A.S KUŞ İCİN YAPTIGIN YORUM İCİN TEŞEKÜRLER CENGİZ ABİ VE MURTAZA ABİYİ TANIRIM SAYGI DUYDUGUMUZ ABİLERİMİZDİRkatliam' Alıntı:selam mustafa abi kuşun güzel masallah merketçi cengiz ve mürtaza işgüzarı tanıyormusun tanıyorsan düşüncelerin nelerdir
a.s ahmet abi her zaman bekleriz senin gibi misafiri saygılarımlakuşcu ahmet' Alıntı:s.a.mustafa bey maşallah süratli ve heycanlı bir kuş.ayrı yeten misapirferliginiz ve saygınızdan dolayı size teşekkür ederim.CC sizden razı olsun.sevgiler selamlar...
aleyküm selam gökşen kardeş yorum icin teşekürler şu an icin bende olon bu inşallah ilerde daha iyi videolar atmaya calışırız inşallah sizdende daha güzel videolar bekliyoruz bu işler yorum yazmakla olmuyor göstermekle oluyor nacizane fikrim saygılarımlatanlmslz' Alıntı:Selamun aleyküm.
Kuş güzel allah nazardan saklasın .Ancak güzel olduğu kadarda eleştiriye açık yanları var.Birincisi çok yüksekten alıyor.İkincisi çok yalpalıyor.3 yaşında artık oturmuş hali kuşun yeni eke olsa bu hatalar normal ancak kart bi kuşda bu hatalar göze pek hoş gelmiyor.Nacizane bilgilerim dahilinde söyledim.Kimseyide kırmak istemem.