MUSTAFA TURAN SAKARYA GÖK DİŞİ 10-06-2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.TURAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

M.TURAN

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
M.TURAN
Meslek
KAMU
İlgi Alanı
Kediler
SELAMINALEYKÜM
HAZIRLADIĞIMIZ BİRKAÇ TANE KUŞU YAŞADIĞIMIZ TALİHSİZLİKLERDEN DOLAYI ELİMİZDEN KAYBETTİK.BUNDAN DOLAYI UZUN SÜREDİR VİDEOLARIMIZI İZLETEMEDİK.ŞU ANDA SİZLERİN İZLENİMİNİZE SUNDUĞUMUZ GÖK DİŞİ OYUNA YENİ BAŞLAMIŞTIR, TAM HAZIR OLMADIĞI HALDE BUNUNDA BAŞINA BİR KAZA GELMEDEN VİDEOSUNU ÇEKİP SİZLERİN SEYRİNE SUNUYORUZ.SELAMLAR...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJ1--0TU0pE&feature=plcp[/youtube]

maasallah çalışkan bir kuş ama anteraman eksigi var gibi hissettim musatafa abi antraman aldıkça daha iyi olacagını düşünüyorum güle güle ucurun saygılarımla..

Selamun Aleyküm.
Emeğine sağlık Mustafa Abi. Yeni başlamasına rağmen güzel kuş. İnşallah kuşun başına birşey gelmez, tam hazır olursa eminim ki bu oyunlarının kat, kat üstünde oyun çıkaracaktır. Tüyü kadar hayrını gör, güle güle besle.

güzel kuş mustafa abi maşallah..

omer06' Alıntı:
maasallah çalışkan bir kuş ama anteraman eksigi var gibi hissettim musatafa abi antraman aldıkça daha iyi olacagını düşünüyorum güle güle ucurun saygılarımla..
Selamun Aleyküm
Ömer kardeş evet dediğin gibi kuşun antraman eksikliği var 3 gündür altına kuş serip uçuruyorum.Bu sene şansızlıklar yaşadım 3 tane hazır kuşun başını yedik bu kuşun da başına bir iş gelmeden videosunu çekip izleyelim dedik bu kuş uçtuğu gün Sakarya'da 35 derece civarlarında sıcak vardı biraz da o kuşu etkilemiş olabilir.İleride antraman aldıkça kuş daha güzel olursa bir videosunu daha çekip hep birlikte izleriz inşaallah.Selamlar

aleyküm selam mustafa abi insallah abii ilerlleyen zamnlarda daha iyi olur izleriz insallah antraman aldıkça kus çalışkan maasallah

Maşallah emeğinize sağlık abi, canlı gözle çok daha güzel fişeklerini gördüm , bu uçumda kuş kendini gösteremeemiş bence, daha iyilerini yapabilen bir yavru, ama antrenmana yeni başladı , kuşa daha yeni yeni uçmasına rağmen kumaşını belli ediyor, nefesli uçumlarını da görmek dileğiyle abi, selamlar...

MASALLAH ABI ALLAH KAZA BELA VERMESIN EMEGINE SAGLIK
SAYGILAR
OGUZ USTUNDAG

maşallah güle güle uçurun

Maşallah Mustafa Usta,ilerleyen zamanlarda dahada iyi olacağını düşünüyorum.Bu ısınan havalarda bizler gibi hayvanlarda etkilenmekte,performanslarında düşüşler olmakta.İnşallah kuşlarınızı kazasız belasız uçurmaya-izletmeye devam edersiniz.Saygılar.

s.a mustafa aabı kusun masallahı var guzel yenı oldugu bellı oluyo ama eskı ucurdugunuz kuslar daha zevk veriyor eke mıydı kus abı

Maşallah Mustafa abi;

İnşallah başına birşey gelmez ve kuşun çok daha iyi performanslarını izleme fırsatı bulabiliriz.
Elinize sağlık. Bu videolarla istediğimiz zaman açıyoruz, kuş izleyebiliyoruz.
Selamlar.

Şenol

S A EMEKLERİNE SAGLIK MUSTAFA KARDESİM AZMİNLE ATMACALARA NAZARAN YİNE SABIRLA KUS HAZIRLAYIP

TAM OLMAMIS OLSADA BİZLERE SUNMANIZ TAKDİRE SAYAN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

HER SEYİN GÖNLÜNE GÖRE İSTEDİGİN GİBİ OLMASI DİLEGİ İLE İNSALLAH KAZASIZ BELASIZ ATMACASIZ BİR SEZON GEÇİRİRSİNİZ

SAYGILAR

RAMAZAN42' Alıntı:
Selamun Aleyküm.
Emeğine sağlık Mustafa Abi. Yeni başlamasına rağmen güzel kuş. İnşallah kuşun başına birşey gelmez, tam hazır olursa eminim ki bu oyunlarının kat, kat üstünde oyun çıkaracaktır. Tüyü kadar hayrını gör, güle güle besle.
Ve Aleyküm Selam
Yorumun için çok teşekkür ederim Ramazan kardeş dediğin gibi kuş daha hazır değil,son iki gündür kuş oyununu daha da güzelleştirdi ama bu sefer de aşırı sıcaklar kuşun perfonmansını etkiliyor.İleride kuş tam hazır olursa o zaman güzel bir videosunu daha çekip hep birlikte izleriz inşaallah.Selamlar

Maşşallah Mustafa emeğine sağlık,bu atmaca belasında kuşu bu hale getirmek bile mesele iken,bize bu videoyu

çekip yollaman bile büyük emek ve şans (Eşşekten düşenin halinden ancak eşşekten düşen anlarmış )ben daha takla

çevirtmeğe fırsat bulamadan budandığım için senin emeğini daha iyi anlıyorum.

Selamlar sağlıcakla kal.

maşallah mustafa abi emeginize saglık.yeni başlamasına ragmen cok guzel.bu kuşun ilerisi daha güzel olacagına inanıyorum.Allah nazarlardan saklasın emeginizi boşa cıkarmasın inşallah.

selam ve saygılarımla..

yunus81' Alıntı:
Maşallah Mustafa abi;

İnşallah başına birşey gelmez ve kuşun çok daha iyi performanslarını izleme fırsatı bulabiliriz.
Elinize sağlık. Bu videolarla istediğimiz zaman açıyoruz, kuş izleyebiliyoruz.
Selamlar.

Şenol
Selamun Aleyküm
Yorumun ve iyi temenni dileklerin için çok teşekkür ederim Şenol hocam evet dediğin gibi bu videoları istediğimiz zaman açıp izleyebiliyoruz bu videolar sayesinde kış mevsimini de evimizde sıcak ortamda bol bol oyun kuşu videolarını izleyerek geçirebiliyoruz.Bu vesile ile bizlere bu imkanı sunan kuşçular org yani bizim sitemize de çok teşekkür ediyorum.Selamlar

maşallah mustafa bey emeğinize sağlık ama önceki uçurduğunuz kuşlar daha güzel ve hırslı idi bunda ben o hırsı göremedim açıkca yinede elinize sağlık emeğiniz bol olsun inşallah daha güzellerinide uçurur oynatırsınız.

maşallah abi allah zarar zeval vermesin iyi ucurmalar bu arada taklalılardan gecen cuma ucurmaya başladık. :heyo: şuan çok istekliler :tamam:

Selamınaleyküm
file.php

Selamun Aleyküm
Tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bu gök dişi yavrunun ilk oyuna başlarken çekilen videosu idi daha sonraları çok güzel oldu kuş tam yarışa atılacak duruma geldi ama bu sene Sakarya'da akşam üzerleri poyraz rüzgarları bir türlü kesmek bilmedi bu yüzden kuşu sabah uçurmaya çalışayım dedim 3 gün önce geçtiğimiz salı günü sabah 7 de kaldırdım kuş 3 saatın üzerinde uçtu yerine indiremedi akşam geldi yine yerine indiremedi daha sonra hiç gözükmemişti ta ki bu sabaha kadar bu sabah bitkin vaziyette kendisini kümesin üzerine atmış.Bakımını yaptıktan sonra kuşu tekrar akşam uçuşlarına adapte etmeye çalışacağım.İnşaallah

Geçmiş olsun Mustafa Ağabey,
Kuşun saatinin değişmesi bazen bu tür olumsuzlukları beraberinde getirebiliyor.
İnşallah ilerleyen günlerde kendini toparlar da tekrar uçuma geçer.
İnşallah bu ve diğer kuşlarınızda bu sezon umduğunuz performansı yakalarsınız da yeni videolarını da ekleme imkanı bulursunuz. Kazasız,atmacasız uçumlar temennisiyle...
Selamlar.
Khalid

Kadir kardeşim iyi dilek temennilerin ve yorumun için çok teşekkür ederim.Dediğin gibi gök yavru inşallah kendine gelir de yeniden videosunu çekip hep birlikte izleriz inşallah.
Olmazsa oyuna patlayan yeni yavrular var güzel oynarlarsa onların videolarını çekmeye çalışırız.Selamlar

İnşallah tekrar uçmaya başlayınca daha iyi olur abi, bitmiş kuş hakkını da alsa da öyle yatsa, selamlar...

Selamlar.
Allah nazardan saklasın.Maşallah
Saygılarımla ;

reperturagarına bu guzel fakat daha guzel bı kus olacagına ınandıgım vıdyoyu bız guvercın severlerle paylastıgınız ıcın sızlere tesekurlerımı sunarım masallah kısmetı ıle ınsallah ıyı bı sezon gecırırsınız boyle kusları butun kuscu kardesleımın abılerımın paylasmasını tememı ederım kus masada degıl de hava kendınısını konustursun kısın zaten yalan ruzgarlarını dınlıyoruz yaz geldı haydı kuscular ucurun su mubareklerı de paylasın bızlerde boyle sızlerı taktır edelım butun kuscuların buraya vıdyo atan arkadasların emegıne saglık. saygılar sevgıler..

merhaba mustafa bey kuşun şanssızlığa uğraması kötü olmuş.üzüldüm verdiğiniz emeğe.ancak bu işe gönülvermiş bir insan olduğunuz için, enazından kuşların devamı konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz bu da bu işin tesellisi oluyor.ömer06 dan ankaraya gelebileceğinizi duymuştum.yolunuz düşerse mutlaka tanışmak isterim.bu aralar yolunuz düşerse 1-2 yavru izleme şansımız da olur.saygılar

alidemirsmm' Alıntı:
Maşallah emeğinize sağlık abi, canlı gözle çok daha güzel fişeklerini gördüm , bu uçumda kuş kendini gösteremeemiş bence, daha iyilerini yapabilen bir yavru, ama antrenmana yeni başladı , kuşa daha yeni yeni uçmasına rağmen kumaşını belli ediyor, nefesli uçumlarını da görmek dileğiyle abi, selamlar...

Geri