Musul çakmaklı olabilirmi?(Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Dernekten satın aldım.Aldığım kişi oyunlu olduğundan bahsetti.Musul çakmaklı olabilirmi?Bu kuşa eş olarak ne almalıyım?
Gerçekten yorumlarınızı çok merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• son.webp
    son.webp
    102.6 KB · Görüntüleme: 1,496
  • 29012012(018).webp
    29012012(018).webp
    104 KB · Görüntüleme: 1,486
  • 29012012(022).jpg
    29012012(022).jpg
    120.6 KB · Görüntüleme: 1,536
Buda netten bulduğum musullar.
Saygılar

Ekli dosyalar

• 74727573.webp
    74727573.webp
    300.3 KB · Görüntüleme: 1,466
aralarında cok fark var kardes musul kara cakmaklıların boyun kısmı morumsu ve daha koyu ve agız yapıları daha kucuk bence kırık ola bılır benım gorusum

Evet aralarında fark var fakat ben o resmi temsili koydum.
Onlar kara çakmaklı bu çakmaklı.Gagası normal çakmaklılara göre kısa.Ben kırmalık göremedim.Aynı çakmaklı gibi sadece gagası kısa tabi ustadlar daha iyi bilirler.
Kuyruk sayısı 12 bel üstü var.Oyunlu.Ustadlardan yorum bekliyorum.

HAKAN LİSE YE GİDİYORSUN. DERSLERİN AĞIR.FİZİK,KİMYA,BİYOLOJİ,Y.DİL,PSİKOLOJİ...BİR SÜRÜ ZOR DERS ,,

BU DENLİ ZOR DERS VARKEN..KUŞ SAYISI ARTIRMANI ANLAYAMIYORUM.ZATEN YETERLİ KUŞUN VAR.KUŞ SAYISI ARTTIKÇA ZAHMETLERİ DE ARTMAYACAK MI?

ÇAKMAKLI YA BİR DE DİŞİ ALACAKSIN .KUŞLARA HASTALIK DA GİRERSE.UĞRAŞIP DURACAKSIN.ÜZÜLMENİ İSTEMEM. '' ÇOK KUŞ ,ÇOK DERT..''DERNEKTEN ALIP KÜMESE DE SALMIŞSIN.YA HASTALIK TAŞIYORSA..

Dediklerine katılıyorum abi ama bizdeki heveste bitmiyor.Okullar başlayınca zaten bu kadar ilgilenemiyoruz kuşlarla.Tatilde zamanımız oldukça kuşlarla ilgileniyoruz.Bu arada kuş ayrı yerde duruyor.İlgin için teşekkürler.

ÖNCELİKLE DERSLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. :slm:

TAHSİLLİ , İYİ MEVKİİLERE GELMİŞ GÜVERCİN SEVENLERE İHTİYACIMIZ VAR.

[email protected]' Alıntı:
ÖNCELİKLE DERSLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. :slm:

TAHSİLLİ , İYİ MEVKİİLERE GELMİŞ GÜVERCİN SEVENLERE İHTİYACIMIZ VAR.
Teşekkür ederim abi inşallah. :tamam:

Abi kuşun musul gaga olması için illa gagasının çok kısa olması gerekmiyor bendede bir dişi var sabuni aynı ilk resimdeki gibi gagası.musul olduğuna eminim %100

Bu kuş normal taklacı; Mardin veya Urfa kökenli oyun kuşu.

HAKAN LİSE YE GİDİYORSUN. DERSLERİN AĞIR.FİZİK,KİMYA,BİYOLOJİ,Y.DİL,PSİKOLOJİ...BİR SÜRÜ ZOR DERS ,,

BU DENLİ ZOR DERS VARKEN..KUŞ SAYISI ARTIRMANI ANLAYAMIYORUM.ZATEN YETERLİ KUŞUN VAR.KUŞ SAYISI ARTTIKÇA ZAHMETLERİ DE ARTMAYACAK MI?

ÇAKMAKLI YA BİR DE DİŞİ ALACAKSIN .KUŞLARA HASTALIK DA GİRERSE.UĞRAŞIP DURACAKSIN.ÜZÜLMENİ İSTEMEM. '' ÇOK KUŞ ,ÇOK DERT..''DERNEKTEN ALIP KÜMESE DE SALMIŞSIN.YA HASTALIK TAŞIYORSA..
:evet: :evet: :tamam: :tamam:

kuscu_marik' Alıntı:

:evet: :evet: :tamam: :tamam:
Katılıyorum.Az ve öz kuşlar beslemek en iyisi.Artık öyle bilmediğim kuşları kümese sokmuyorum.Önceden açılmış bir konu ve o kuşu elimden çıkaralı baya oldu.Şuanda kümesimde 4 takım kuş var .Benim için yeterli.
Selamlar.Saygılar.

KİLİTLEYELİM O HALDE HAKAN ESKİ KONU DİYORSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri