mutluluğumu paylaşmak isterim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakarar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 975

lakarar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
batuhan kökdemir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle abilerime ve kardeşlerime selamlar.Bu gün 5 çift kuş geldi daha ailem bilmiyor bahçeye kümese koydum yeniden kuşçuluğa döndüğüm için çok muyluyum.... Bu arada kafamda ki bir kaç soruyu çözümlemek istedim...Sizce kümes tamamen kapalı ve çok sağlam kediler kuşları göremiyor korkutma şansları var mı? İkincisi strafor ve naylon yaptım yağmur gelmesin diye olurmu? üçüncüsü ala ile mardin mavi ve çakmaklı ile mardin mavi eş vurulur mu?

HAVA İHTİYAÇLARI DA VAR . HAVASIZ KALMASINLAR..

yok delik 5 6 tane var büyük şekilde diğer sorularda yardımcı olacak kişiler var mı?

öncelikle senin adına sevindim kusculuga geri döndügün için :)içeriye günes ısıgı geliyormu, kümesin havalandırmada olmalı tabi kümesim saglam diyorsun kedilerin girmesi zor. kümesinin fotosunu koyarsan daha net yardımcı oluruz selamlar

aynı ırk olduktan sonra eşleştirmende mahsur yok, ama tüyü tüyüne denk kuşları eşlersen çıkan yavruların da hem görüntü hem değer bakımından biraz daha üst düzeyde olur, yoksa mavi ile çakmaklı eşleyince çıkan yavrunun karışık renkli çıkması ırkına ihanet olmaz, taklacı taklacıdır. (özetle : ala, mavi, çakmaklı = hepsi aynı ırk taklacıdır (bazı yerlerde bu kuşlara tabir olarak mardin denir)

çok saolun yardımlarınız için...

Geri