Nacizane Gül Perçem Beyazlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdogancan78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdogan tosun
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• SL278856.webp
    SL278856.webp
    434.7 KB · Görüntüleme: 1,731
[No message]

Ekli dosyalar

• SL278858.JPG
    SL278858.JPG
    816.3 KB · Görüntüleme: 1,680
  • SL278859.webp
    SL278859.webp
    477.4 KB · Görüntüleme: 1,680
kuşlarınızı cok beğendim.duruşları cok güzel.perçemleri düzgün.bacakları dikkat çekici.tebrik ederim.Bu tür beyazları görmek iyice zorlastı.iyi bi damar edinmissiniz.Hayrını görün..

GÜZELLER.. ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN..

kar gibiler masallah.süs olarakmi bakiyorsun yoksa ucuruyormusun?

arkadaşlar erkek ve dişi aynı soy bunları bir araya getireseye kadar 1 sene uğraştım.Ancak erkeğin kırmasını uçurdum.5-6 takla ile 2-2.5 direk oynadı, seferide bol orjinallerini uçurmak daha nasip olmadı yorumlarınız için teşekkürler, daha iyisi sizin olması dileği ile

kuşların güzel tüğü kadar hayrını gör güle güle besle ancak bakımı konusunda biraz titiz olman gerekir neden dersen
böyle kuşları kaybetmek kolay ancak bulmak gerçekten zor saygılarla.

slm kardeş kuşların duruşları çok güzel.güle güle uçur eher satarsan bizde edinmek isteriz.çünkü ben böyle tipte beyaz ilk defa görüyorum.

ilginç beyazlarmış..hayırlı olsun..ben beyaz beslemiyorum ama böylesini beslerim.

Arkadaşlar güzel Yorumlarınız için teşekkürler, elimde bu beyaz soylardan bir çift var, gerisi yok ancak yavrularını alayım biraz çoğuldıktan sonra isteyen arkadaşlara veririm neden olmasın, aynı zamanda orjinal yavruların havada ne yaptıklarınıda görme fırsatım olur şimdiden bütün arkadaşlara teşekkürler.

Güzel perçemli beyazlarınız var ,fizikleri falan yerinde kuşların .. Sıradan değiller, hoş kuşlar sağlıkla bakın maşalllah .. selamlarŞEREF

selamunaleyküm arkadaşım kuşlar güzel inşallah oyunlarıda güzeldir BOL TAKLALAR ****ESESCENGİZ****

Selamun aleyküm Maşallah güzel kuşlar duruşlarıyla fizikleriyle perçemleri maşallah allahım hayırlısıyla besslemeyi nasip etsin selametle

Kardeş beyazların güzelmiş tüyü kadar hayrını gör orjinal yavrularını uçurduğunda bilgilendirirsen seviniriz. Masa kuşu olarak bile güzeller.iyi çalışmalar

Alper abi sen pek yorum yazmazdın tşk yorumun için senin beyazların da güzeL ABİİ

ARKADAŞLAR DAHA İYİSİ SİZİN OLMASI DİLEĞİYLE

teşekkürler erdoğan kardeş bütün güzellikler seninle olsun

arkadaşım sen daha kuşunu uçurmadınmı :hungur: insan uçurur neyaptığını bilir sonra paylaşır demi :sinirli: bende heveslenmiştim kuşların görüntüsü etkiledi beni neyse inşallah umduğunuz gibi olur nediyeyim.hayrını görün kardeş

kardeş birde bişey diyecem eher yumurta paylaşırsan birçift silik arap yumurtasıyla senin beyazlarınkini değişebiliriz istersen.dikkat arapları boşa atma şuan isim vermek istemiyorum kimin arapları diye sonra millet birbirine girmesin.cevap verirseniz telefon numaramı verecem inşallah anlaşırız.

arkadaşım farz garga bunlar ama yerde bile beslenecek kuşlar bunlar. aynı zamanda uçmayan kuşların neden yumurtasını istiyorsun anlamadım. Slik araplar ankara kuşudur eğer paçalarında da beyazlık varsa, Araplarına gelince kimin soyu, havada ne yapıyor bilgi verirmisiniz. SAYGILAR

slm.kardeş kuşların güzel inşallah hevesini istediğin gibi alırsın.

:tamam: maşşallah güzel kuşlar sağlıklı bol yavrular alırsın inşallah :heyo:

Geri