nalet kedi kuşu kapmış ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar bugün kuşlara yemlemeye çıkarırken yumurtada yatan dişim vardı 10 günlüktü yumurtalar yeni eş lediydim kafesteydiler nakedi kafesin tahtalarını kırmış kuşu çekmiş etraf bütün tüydü şimdi erkek yumurtalara yatarmı? :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: yoksa eş lerin altına koyuyummmu

kardeşim bence artık iş işten geçti 10 gun omuş yu murtları alsanda çıkmaz onlardan soğursa erkek tek bakmaz ama

Geçmiş olsun , aynı günde yumurtlayan ve tek yumurtası olan kuşlarınız varsa altlarına çekin , her bir çiftin altında ençok 2 yumurta olmalı , yada başka bir tanıdığınız varsa onu araştırın müsait durumda kuşu varmı .. Erkek tek başına çıkaramaz, birkaç gün oturup kalkar muhtemelen .. Geçmiş olsun tekrar .selamlarŞEREF

hadi mesela çıktı diyelim abiler erkek bakarmı ?bide dün yumurtlayan bi kuşuma var tekini yumurtladı yatmıyo 2 . yi yumurtlayınca düzenli yatınca eşler altlarına kosam bu yumurtaları olurmu? öteki yumurtalarıda erkeğin altına bide erkek bakarmı tek cücüğe

mert06' Alıntı:
hadi mesela çıktı diyelim abiler erkek bakarmı ?bide dün yumurtlayan bi kuşuma var tekini yumurtladı yatmıyo 2 . yi yumurtlayınca düzenli yatınca eşler altlarına kosam bu yumurtaları olurmu? öteki yumurtalarıda erkeğin altına bide erkek bakarmı tek cücüğe
Yok o yumurtalarıda ziyan edersiniz arasında 10 gün var çok fazla bu süre .. selamlarŞEREF

merhaba,hayat bazen acımasızdır,10 gün olmuş,yavrular oluşmuştur,ben deneyim dersen yeni yumurtlayan kuşun altına çek onun yumurtalar daha cana gelmediğinden birşey olmaz,genelde yavruya bakmıyorlar kursaklarında maya oluşmadığından ama geçenlerde arkadaşta yavruların birisi büyüdü ama iki yavrunun büyüme garantisi var birde bakıp bakmayacakları belli olmayan iki yavru var,seçmek sana kaldı :slm: unutmadan yumurta çekersen kuşları ürkütmeden koy yoksa hepsinden olursun yem yerken koyabilirsin

şimdi koydum bugün yem yerken çaktırmadan değiştirdim
şimdi yavrular 1 hafta sonra çıkacak bakarlarmı mayasız olmuyomu abiler sade kussa öyle beslenmezmi?

Geri