Namlı kuslar bunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinar03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cinar03

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halil çınar
Meslek
bakkal
İlgi Alanı
Kediler
Namını duydunuz mu bilmem Kırsehirli karabeyin yılmazın kuşlarından 20 senelik bir damar belki bunlardan Kırsehirde yok..... paylasmak istedim

Ekli dosyalar

• Görüntü0141.webp
    Görüntü0141.webp
    80.6 KB · Görüntüleme: 2,343
  • Görüntü0131.webp
    Görüntü0131.webp
    110.1 KB · Görüntüleme: 2,409
  • Görüntü0135.webp
    Görüntü0135.webp
    101.6 KB · Görüntüleme: 2,399
Namlı kuslar bunlar devamı

Kuş dedigin bunlar gibi olmalı iddaa ediyorum ve en kısa zamanda yavrularının videoları ile çıkacagım karsınıza bilenler bilir bu kuşların özelligini fişek kapatma takla hız ne ararsan var bunlarda

Ekli dosyalar

• Görüntü0137.webp
    Görüntü0137.webp
    91.5 KB · Görüntüleme: 2,315
  • Görüntü0134.webp
    Görüntü0134.webp
    90.2 KB · Görüntüleme: 2,306
  • Görüntü0132.webp
    Görüntü0132.webp
    90 KB · Görüntüleme: 2,388
vaşşşş....... nam akıyor nam......vay a-nam vay..................

bu kuşları kim izlemiş ne yapıyor ne kadar gider kaç tene çıkartır gören duyan varsa çıksın kuru kuru nam olmaz kardeşim namı olsa duyulurdu.

arkadaşlar ben hasan erol kırşehirliyim resimleri koyan arkadaş bu kuşlar karabeyin kuşları değil hiç benzemiyo ama kuşların tipi şekli çok güzel ama bu iş güzellikle olmuyor kuş havada yumurta tavada horozda pistte beli olur ankara ulusta halde dükkanlarda böyle kuş çok birde demiş sin bu kuşlardan kırşehirde yok demiş sin bu kuşlardan kırşehirde var ismide duran şahin bu adamda var araştır öğren ben seni araştırdım öğrendim senin ismin hurdacılık duzculuk yapan erturul sun erbakanın arkadaşı erturul ismini niye saklıyon bu kuşları kırşehirden kimden aldın verenin ismini niye söylemiyon bizlere şekil kuşu lazım değil oyun kuşu lazım öyle oynayan kuşun varsa paranın üstü açık biz arkadaşlarla afyona gelliriz birde sen kırşehire gelde duran şahin deki kuşları gör duran şahini bi araştır

cocuk resim eklediğine ekleyeceğine pişman oldu vala :)))))

Re: Namlı kuslar bunlar devamı

Havada görmek lazım..

Fotoğraflar çok net değil biraz puslu, lakin dumanlı kirliler fena gözükmüyor .. Ortamlarıda çok kirli , bazı kuşlarda sanırım hasta ,kümeste tünemelik yuvalık falan yok galiba ,kuşlar pazar kasalarına tünemişler , kuşların duruşlarınırına bakılırsa uzun süredir kapalı ortamda kaldıkları fikrine kapılıyorum , ,neşeli kuş göremedim ben , yani kuşlar halimden hoşnut değiller sanırım ..
Kuşlarınıza daha özenli bakmanızı öneririm .. Gördüğüm kadarı ile geniş bir kümesiniz var içini dizayn ederseniz Uygun yetiştirme koşullarını sağlarsanız eminim çok daha zevkli ve verimli bir kuşculuk yapabilirsiniz.
Özellkile iyi kuş bakıyorsanız ( hoş herkeze kuşu güzeldir ) hayvanları heba etmemenizi öneririm .. selamlarŞEREF

Abi birde şu yuvalıkları düzeltsen iyi olcak.Bence böyle rahat üretim yapamazsın.Limon sandığı daha iyidir bunlardan.

En kısa zamanda videosunu eklicem o zaman görüsecegiz sizinle

yeni kümes yaptım arkadaslar en kısa zamanda oraya gecirecegim kusları

herkesin kuşu kendine iyidir arkadaş ; arkadaş fotoğraf paylaşmış iyi yapmış tek takla bile atsa senin kuşun kendin için iyidir "benim kuşlar kral kuştur -benim kuştan başka kuş tanımam" gibi tartışmalara girmeyelim insan gibi dürüstçe kuşu koruyalım sevelim

nam savaşları başladı nalına da vur mıhına da..............hahahahahahaha

nam savası degil gercekten öyle oldukları icin dedim ben bilenler biliyor bilmeyen arkadaslar bi zahmet biraz arastırsınlar karabeyin yılmazı kırsehirden

katarsis' Alıntı:
kardeş namlı, numlu diye yazacana videosunu koysaydın....

Sende ikide bir milletin kuşuna çamur atacağına birtane resim paylaşsaydın?

halil bey ben rahmetli yılmaz abiyi çok iyi tanıyan biriyim sen bu kuşları kimden aldın ismini yazda bu işi açıklağa kavuşturalım bizim kırşehirde ayı yaşar diye biri var bu adam ankaradan baya dumanlı getirdi şekilleri çok güzel ama kuşlar hiç oynamadı benim tahminim sizdeki kuşlar onlardan biri isim yapınca kuş oynatınca hemen arkadaşlar o kuştan bende var diyor ankaradaki kuşcunun dediği gibi herkes kuşuna saiyim usta nın kuşu dedikleri gibi halil kardeş kuşların süper güle güle besle

saol kardes ALLAH razı olsun sanada nasip etsin böyle kuslar beslemeyi ben ayı yasarı felan tanımam bu kuslar gercekten rahmetli yılmazın kuslarından

slm ayı yasar dedıgınız eşşek hırsızı yaşar mı

hasan kardes ben sana bir hikaye anlatayım adam biri halepten türkiyeye gelmis memleketinde kahvede otururken kimse halebi görmedigi icin baslamis atip tutmaya halepte sunu yaptım halepte bunu yaptım hatta ben halepte bir atladim mi 10 metre atlıyordum demis akıllının biri çıkmıs ulan halep ordaysa arsın burda atlada göreleim demis o hesap dostum sabret canlı olarak ben sana izletecegim. senin hakli tarafın şu herkez kendi kuşunu begenir bende ki kuşları herkez beyenir izletip sizinle paylasacagim

evet mustafa bey eşek hırsızı yaşar kırşehirli bu adam daha önce ankara saime kadında oturuyodu ordaki evini sattı kırşehirden ev aldı kırşehire yerleşti ankaradan ertuş karataş dan baya dumanlı getirdi kırşehire yaşarayın 3 adıda canko yaşar derler

evet mustafa bey köpeğinin ismide biz ona canko yaşar diyoruz burda yazmak istemiyorum telefon açarsan görüşürüz

adam halil yazmış ismini biri yok sen ertuğrulsun Ertuğrulsun diyo.ertuğrul videoları koyup görüşücez diyo öbürkü üşümüş bi paradan bahsediyo galiba üstü açık kalmış.brezilyalı kuş severler çözer bu işi dicem ama Kırşehir afyon felan geçiyo dialoglarda ben bişey anlamadım vallahi.son dakikada bide duran şahin çıktı.duran şahinin bu konuyla alaksı hiç belli deyil.kendisinden çok özür diliyorum.parası çok olan arkadaşım senin kendinde niye kuş yokta duran şahinin kuşlarından bahsediyosun.yada onun bunun reklamını niye yapıyosun mu diyim.madem paranın üstü açık felan yazmışın.madem duran şahinin kuşlarınıda övüyosun demekki çok beğenmişin öyleyse satın al ondan sendede olsun bitsin adam bişey paylaştı sen adamı Ertuğrul yaptın payladın.adamcağaz heves etmiş kuşlarını gösteriyo biraz övgü felan duyup mutlu olmak istiyo belki.oda en sonunda videolarıyla görüşçez restini çekip gitmiş.yani nerden nereye????bu paranın üstü açık lafıda hakkaten komik oluyo.konu konuyu açıyo ama kuşa en fazla para verenimiz kaç paradır diye bi başlık açıcam bende bunu merak ettim.bu kuş işi parayla olsa kuşun feriştahı aziz başkanda olurdu sanıyorum aziz başkanda namlı mamlı kuşçuluğa son noktayı koyardı.herkeste en iyi kuş onda derdi.kimsede dahada onu bunu konuşmazdı.demekki kuş olayı para deyil.bu hırs niye arkadaşlar.altı üstü kuş bunlar.burda bi paylaşım sitesi kurmuşlar herkes kendine göre kuşlarını bilgisini deneyimlerini v.s sini paylaşsın diye kurulmuş şimdi bu arkadaş Ertuğrul olsa ne olur Ahmet Mehmet olsa ne olur ne farkeder yani.hırsız polisçilik zehir hafiyecilik niye yapıyoruz.keyfinize bakın paylaşım yapanlarıda ürkütmeyin.avcı misali herkes kendine göre kuşunu övüyo methediyor normaldir bunlar alıncak darılcak tartışıp atışçak ne var bunda. :) kuş işinde kızmak var ama belli etmek yok..belli ederseniz sizi hep kızdırırlar. :)

adam halil yazmış ismini biri yok sen ertuğrulsun Ertuğrulsun diyo.ertuğrul videoları koyup görüşücez diyo öbürkü üşümüş bi paradan bahsediyo galiba üstü açık kalmış.brezilyalı kuş severler çözer bu işi dicem ama Kırşehir afyon felan geçiyo dialoglarda ben bişey anlamadım vallahi.son dakikada bide duran şahin çıktı.duran şahinin bu konuyla alaksı hiç belli deyil.kendisinden çok özür diliyorum.parası çok olan arkadaşım senin kendinde niye kuş yokta duran şahinin kuşlarından bahsediyosun.yada onun bunun reklamını niye yapıyosun mu diyim.madem paranın üstü açık felan yazmışın.madem duran şahinin kuşlarınıda övüyosun demekki çok beğenmişin öyleyse satın al ondan sendede olsun bitsin adam bişey paylaştı sen adamı Ertuğrul yaptın payladın.adamcağaz heves etmiş kuşlarını gösteriyo biraz övgü felan duyup mutlu olmak istiyo belki.oda en sonunda videolarıyla görüşçez restini çekip gitmiş.yani nerden nereye????bu paranın üstü açık lafıda hakkaten komik oluyo.konu konuyu açıyo ama kuşa en fazla para verenimiz kaç paradır diye bi başlık açıcam bende bunu merak ettim.bu kuş işi parayla olsa kuşun feriştahı aziz başkanda olurdu sanıyorum aziz başkanda namlı mamlı kuşçuluğa son noktayı koyardı.herkeste en iyi kuş onda derdi.kimsede dahada onu bunu konuşmazdı.demekki kuş olayı para deyil.bu hırs niye arkadaşlar.altı üstü kuş bunlar.burda bi paylaşım sitesi kurmuşlar herkes kendine göre kuşlarını bilgisini deneyimlerini v.s sini paylaşsın diye kurulmuş şimdi bu arkadaş Ertuğrul olsa ne olur Ahmet Mehmet olsa ne olur ne farkeder yani.hırsız polisçilik zehir hafiyecilik niye yapıyoruz.keyfinize bakın paylaşım yapanlarıda ürkütmeyin.avcı misali herkes kendine göre kuşunu övüyo methediyor normaldir bunlar alıncak darılcak tartışıp atışçak ne var bunda. :) kuş işinde kızmak var ama belli etmek yok..belli ederseniz sizi hep kızdırırlar. :)

namlı kuşlarınızı önce videodan sonra canlı izlemek isteriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri