Napmam Lazım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esenler34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Esenler34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferdi Kalayci
Meslek
Asker
İlgi Alanı
Selamun Aleykum Arkadaslar Cift Kuşlarım Var 2 Side Mavi Taklacı Bunlar Eşe Girdiler Bu Saaten Sonra Napmam Lazım Nasıl Davranmam Lazım Yem Suyunu Nasıl Gidermem Lazım Bi Bilgi Lendırsenız Sevinirim Simdiden T.Ederim

Hiç bir şey yapma.El düşme şayet kuşları rahatsız edersen uzun zaman alabilir yumurta.Yapman gereken folluklarına biraz saman koy yada ot sonrasında yemini suyunu ver yeter.Eğer imkanın varsa her gün 1 yumurta içi ve kabuklarını ufala ver.Vitamin olur

çift oldular diye ayrıyetten bişiler yapmana gerek yok fakat kuşları rahat bırak emin ol kuş rahat oldugu yerde duruyor rahat olmadıgı zaman kaçıyor.Ben sularına 2 günde 1 bal ve limon koyuyorum sularına ayrıca damının yada balkonunun bir köşesine minarel taşları koy kuşçularda satılıyor.Birde şeker ve tuz ver kuşlarına onuda bir köşeye dök onlar gerektikçe yerler...

Tskler Limon Kasasını Sectıler Orda Rahat Olurlarmı

Tskler Limon Kasasını Sectıler Orda Rahat Olurlarmı

Lımon Kasasına Icıne Saman ve Ot koydum Saten Ama Rahat Edebılıceklermı Orda

Selam...Follukların yani limon kasalarının içine kuşçu dükkanlarında satılan plastik yumurtalık alıp koyman daha iyi yavruların daha güzel büyür.Saman gibi şeyleri koymanı ben tavsiye etmem ilerde ufak ufak böceklenme yapıyorlar şayet yaparsa kurtulman baya zor olur.Saman yerine çalı süpürgeleri oluyor onladan bir tane alıp kesip kümesinin bir köşesine at kuşlar yavas yavas kendileri toplayıp yuvasını kursun...İyi yavru almalar...

Ekstra bir şeye gerek yok bence de elleme yeter

Geri